Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 740
  • 703
  •   1
Отговори
# 255
... Включихме и математиката.  Laughing

JoyАко Бех не ги води на отчет, да си направи справка при мен,даже съм  ги събрала за по лесно Wink

Няма да ги събираш, гледай да ги разделиш...  Laughing Laughing

Ако искате може да включим и анатомията  Laughing

# 256

Ако искате може да включим и анатомията  Laughing

adellina ,съгласна  smile3503

papurko  Joy

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 15:08 от Slawena

# 257
  • София
Момичета,привет!  Wink

Дали я има снощната серия качена някъде? Търсих ,но не я намерих.  Crossing Arms

# 258
Момичета,привет!  Wink

Дали я има снощната серия качена някъде? Търсих ,но не я намерих.  Crossing Arms

В elit-bg.com я има, само трябва да се регистрираш. После отиваш на сериали и така.  Wink

# 259
Момичета,привет!  Wink

http://gledaiseriali.com/2011/03/22/ask-i-memnu-забраненият-плод-100-епизод/

# 260
И нещо което не е по темата

Почина холивудската легенда Елизабет Тейлър-наистина легенда

# 261
  • София
Много благодаря!   bouquet

# 262
И нещо което не е по темата

Почина холивудската легенда Елизабет Тейлър-наистина легенда
  Нека почива в мир!Поклон пред паметта й!

# 263
  И още нещо извън темата-радиоактивният облак  от Япония достигна Централна Европа,ще дойде и до нас,дано са малко пораженията,които ще остави,дано!

# 264
  И още нещо извън темата-радиоактивният облак  от Япония достигна Централна Европа,ще дойде и до нас,дано са малко пораженията,които ще остави,дано!

Не може да бъде.Посоката на ветровете е такава,че първо трябва да мине Тихия,Щатите,Атлантическия и чак тогава Европа.Силно ме съмнява да е достоверно инфо,дори хилядите км с Япония са достатъчни,за да стане явно,че ако все пак дойде нещо от там,то ще е почти безобидно за Бг.

# 265
  • до една звездичка

Може ли да посочиш източника?

# 266

Може ли да посочиш източника?

http://www.standartnews.com/news/details/id/98599/%D0%A0%D0%B0%D … D0%BE%D0%BF%D0%B0

Аз го четох тук Peace

# 267
  • Варна
Осемнадесета страница, запис. Hug
... Включихме и математиката.  Laughing

JoyАко Бех не ги води на отчет, да си направи справка при мен,даже съм  ги събрала за по лесно Wink

Няма да ги събираш, гледай да ги разделиш...  Laughing Laughing

Ако искате може да включим и анатомията  Laughing

Каванч Много космат Party

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 16:29 от ивка27

# 268
  Благодаря,Славена и аз от същото място го четох  Peace
  Десет хиляди километра са много,така е и колко ще е безобидно не смея да твърдя категорично.Никой не казва колко радиация е изхвърлена и какви са мащабите на това бедствие,за да не се всява паника сред населението,но няма да е безобидно според мен.Доказано е,че дори много  ниски дози радиация вредят на хората и живота въобще,така че да се успокояваме е хубаво,обаче истината е по-различна.Да се молим да е в най-минималната му степен.

# 269
Аз не бих съдила толково остро Бешир като някои потребителки.Не одобрявам методите му но не го и обвинявам че не е казал на Аднан.Бехлюл като му е толково скъп и го обича защо не му го каже открито? Защо жена му не му каже в очите истината,че не го обича? Нали те-Б  и Б са пряко заинтересовани връзката им да има развитие? Ама то нали от прислугата това очакват някои

Общи условия

Активация на акаунт