Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 678
  • 703
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
А "майката вампир" защо иска да ги разделя, след като ги събра?
Защото вампира я моли на колене плачейки че не можела да гледа как се обичали Нихал и Бехлюл

# 376
# 377
  • София
   Има ли още много от този филм?

# 378
Джемилето изобщо не трябваше да се връща от Германия.

# 379
Здравейте ! Simple SmileПриемате ли гостенка с въпрос newsm78? Има ли някъде из темите на филма материал  част от биографиите на актьорите, датите на раждане и т.н....ще съм много благодарна,особено ако има такова инфо Grinning!

# 380
Бехлюл,Бехлюл,само за едно ставаш.
Мрън,мрън...пфууу

# 381

Играта на страстта между Б и Б   102 еп.           Бех-Бих       3:3

Бех
       2.т.- плейбоя категорично отказва на Бих да се ангажира с общо бъдеще  
       1.т.- плейбоя се скара на Бих ,че му разваля настроението с недопустими претенции    

Бих
       1.т-настоява на Бех да се освободи  от Нихал smile3518
       2.т.-Бих грубо  обижда Бех ,че е страхливец  /сигурен начин ,че ще я  презре/ newsm48
       Бех щеше да е страхливец,ако беше предложил на Бих да бягат  ,но не смее
       да го направи,а той не е показал и  намерение да имат общо бъдеще .Joy

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 00:10 от silvia_maria

# 382
Ех, този Бехлюл! 'Моля те не ме притискай '!Ама като има и кой още да му се връзва .Боже опази от такива мъже около нас и дъщерите ни!

# 383
От известно време интересните постове и тези,които подтикват към размисъл са се изчерпали с пасивността на авторките си/жалко наистина/...И в този ред на мисли ще четем блестящите писаници на 20-годишни девойки,които вместо да са навън сред приятели,гледат турските сериалчета по цял ден.Мама и тати ли не ги пускат?

# 384
  • Варна
Ох милата тя  hahaha hahaha hahaha
И аз търпя много работи в тази тема и вие ще търпите моята простотия  Mr. Green
То ние ще я изтърпим простотията ти, щото е временно, ама ти как я понасяш?!? Joy
Понасям си я не се безпокой за мен  Joy
Ако обичаш мила да не сламим темичката ако обичаш  Mr. Green

# 385
От известно време интересните постове и тези,които подтикват към размисъл са се изчерпали с пасивността на авторките си/жалко наистина/...И в този ред на мисли ще четем блестящите писаници на 20-годишни девойки,които вместо да са навън сред приятели,гледат турските сериалчета по цял ден.Мама и тати ли не ги пускат?

Ами то точно затова много хора не пишат в темата..... Sick

# 386
Бешир според мен постъпи правилно като напусна къщата и отиде на кораба.Така поне няма да е съучастник в неразкритата все още тайна.

# 387
  • София
ама Бешир не се ли връща

# 388
Ще се върне и няколко месеца по-късно Св Петър ще го привика/два месеца след Бихтер/.Бешир постъпи наистина мъжки тази вечер.Ако беше с една идея по-голям мъж,трябваше да признае всичко на Аднан.От друга страна нали писателят трябва да си доразвие измишльотините,иначе с какво щеше да запълни страниците.Продължавам да мисля,че историята въобще не отговаря на днешните времена,откъдето и раздразнението ми на моменти.
Големи мрънканици и измислици...чак толкова пък.  Crossing Arms

# 389
  • Бургас

Това от коя серия е? Нихал нещо е сърдита и така като гледам всички са тръгнали след нея... Какво е станало?

72 турска серия Party където Нихал и Бехлюл се целуват, а Бихтер ги вижда

Общи условия

Активация на акаунт