Пазаруване от www.asos.com - 10

• 38 765
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
fanagoria много ти благодаря!

# 706
някой има ли този модел 29 regular да ми премери дължината?

Моля те,ако имаш възможност да ми дадеш размери за номер 30. Praynig
доста са еластични.

талия/колана на дънките - 44см,
ширина на крачола в най-широката част (в областта на чатала) - 29см
дълбочина: копче-чатал- 22см (нормално плитки са)
дължина на regular (мерена по външния ръб на крачола) - 101см

# 707
  • Пловдив
Здравейте!Чета,че на М60 нещата са уголемени.Чудя се дали 26-ти номер ще ми станат,като по принцип нося дънки 27 номер по европейска и 36 по френската номерация.Аот модела,който харесах има само 26-ти номер.

# 708
  • София
Здравейте!Чета,че на М60 нещата са уголемени.Чудя се дали 26-ти номер ще ми станат,като по принцип нося дънки 27 номер по европейска и 36 по френската номерация.Аот модела,който харесах има само 26-ти номер.
Да, даже може да са ти леко свободни. Според мен. Аз нося дънки 29, по френската 38 и от М60 28 ми е ок, даже според мен и в 27 щях да вляза нормално.

# 709
  • Sofia
Anik, супер, че ти пасват очилата!
 А като форма кои ти харесват повече- черните на френч..или тези?

Ами и двата ми харесват. Черните са малко по-ретро, по-дамски, а кафявите са по-неангажиращи  Peace

# 710
  • Пловдив
Да, даже може да са ти леко свободни. Според мен. Аз нося дънки 29, по френската 38 и от М60 28 ми е ок, даже според мен и в 27 щях да вляза нормално.

Мерси много!

# 711
някой има ли този модел 29 regular да ми премери дължината?

Моля те,ако имаш възможност да ми дадеш размери за номер 30. Praynig
доста са еластични.

талия/колана на дънките - 44см,
ширина на крачола в най-широката част (в областта на чатала) - 29см
дълбочина: копче-чатал- 22см (нормално плитки са)
дължина на regular (мерена по външния ръб на крачола) - 101см

Благодаря ти ужасно много! Hug

# 712
Какво мислите за тази марка, добра ли е, харесах си тази рокличка, че си падам по нощни птици
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1268431
  bouquet

# 713
Засилих се да питам за впечaтления от този пуловер, той пък днес станал Out Of Stock. Уф, има ли шанс да го пуснат отново имам един в запазени?

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 11:47 от zveta111

# 714
  • София
   Този гащеризон някой засичал ли е скоро да го пускат? На мен ми е все неналичен и по кое време ги дебнете?
http://www.asos.com/countryid/1/Asos/Asos-Tailored-Linen-Wide-Le … inPage_mainImage1

# 715
Имам све поръчки от миналата седмица-6-ти и 8-ми,още не съм ги получила  Confused Пратени са и двете на следващия ден.Вашите от тези дати дошли ли са?

# 716
  • София
Моята от 6-ти, шипната на 7-ми дойде вчера. Обаче кифлите в пощата ме докараха почти до сърдечен пристъп. Първо "дамата" на въпросното гише я нямаше в работно време, та две нейни колежки търсиха пакета в продължение на най-малко 10 минути с възклицания "Ауу, няма го!", "Ами сега какво ще правим?!" и подобни. После дойде въпросната госпожа - добре напазарувала домати и краставици  Rolling Eyes , хвърли един поглед на шкафа с колетите и отиде да си говори с четвърта служителка.  Shocked Shocked Shocked Най-накрая, след 15-тина минути го анмериха, объркали номера на колета.  #Crazy Аз се бях изнервила до крайна степен вече. ooooh!

# 717
Моята от 6-ти, шипната на 7-ми дойде вчера. Обаче кифлите в пощата ме докараха почти до сърдечен пристъп. Първо "дамата" на въпросното гише я нямаше в работно време, та две нейни колежки търсиха пакета в продължение на най-малко 10 минути с възклицания "Ауу, няма го!", "Ами сега какво ще правим?!" и подобни. После дойде въпросната госпожа - добре напазарувала домати и краставици  Rolling Eyes , хвърли един поглед на шкафа с колетите и отиде да си говори с четвърта служителка.  Shocked Shocked Shocked Най-накрая, след 15-тина минути го анмериха, объркали номера на колета.  #Crazy Аз се бях изнервила до крайна степен вече. ooooh!

Днес няма да мога да отида дотам,утре ще ходя да питам дали не са при тях,пък да са пропуснали известията...

# 718
  • Варна
Някой да има S-ка от тази рокля? Моля за размери (почти съм убедена, че ще ми е голяма, но, за всеки случай, че много ми харесва, а няма XS наличен):

# 719
Момичета от това палтенце 12-ка ли да дебна http://www.asos.com/Chilli-Pepper/Chilli-Pepper-Detachable-Scarf … t=3&clr=Cream Размерите са ми бюст-91, талия-78 и ханш-98 см.

Общи условия

Активация на акаунт