Пролет чука на вратата, Септемврийче грее на мама душата!

• 27 984
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте отново от мен,

Пък и това пусто секцио ме притеснява, т.к. искам да кърмя. На лекцията, на която бях миналата седмица, обясниха, че тези, които по една или друга причина раждат оперативно, за да поддържат кърмата, трябва да се цедят на ръка, а на мен това ми изглежда толкова трудно и страшно....

Koketka,  да ти кажа моята най-добра приятелка роди 2 страхотни момчета - и двете секцио, а относно кърменето не е имала никакви проблеми. Първия младеж го кърми до 2 годишна възраст, а втория сега е в 5тия месец и сладко, сладко суче от мама. Имаше кърма още с раждането. А колежка пък от офиса роди през февруари нормално и няма кърма. Така че мисля, че начина на раждане не е определящ за кърменето. По-скоро въпрос на физиология. Ама тук може би майките, които вече имат опит могат да кажат по-точно.

Evita Peronski - и аз стискам палци! Simple Smile И се надявам да имам куража ти. Според мен майката трябва да е силна и непреклонна в ценностите и убежденията си, да е пример за другите. В твоето поведение, дори само през форума се усеща. Дано всички да сме майки и жени за пример! Simple Smile
 Hug

# 211
Само да уточня за колана-там на колонката между двете врати нали има едно копче за сваляне и качване на колана.Та за да ти е горната част между дясната гърда и дясното рамо трябва малко да се качи, че да не ти се мести постоянно.Simple Smile

# 212
paff, и аз съм на 01.04 на БХС в терапията--едва ли ще имам пълни 16 седмици..но лекарката каза тогава да отида..

mimozeta79, радвам се, че си доволна от Савулева.. много е бойна..не ме оставя да се глезяопределено, и винаги ми казва важните неща Simple Smile Само дето се чака много дори и със записан час.

iv.elina, и аз искам да посещавам някакви лекции...ама с тази работа, детоя работя, няма да ме огрее скоро Sad

# 213
Привет,
http://free.hit.bg/vath/Spok/SPOK.rar
Много полезна книжка,но е за след раждането,аз си я дръпнах и мисля скоро да си я принтна Simple Smile
Надявам се и на вас да ви е от полза  Hug Hug Hug

# 214
нещо не ми се отваря като хората Sad

# 215
Благодаря  за всички хубави пожелания,до сега ви четох! Hug

# 216
нещо не ми се отваря като хората Sad

Сейфай си го направо,аз така направих архив.рар е и е хувао да си на мозила,че аз първо на хрома бях само маймуници ми изкара 

# 217
 НА МОЦИЛА СЪМ АМА НЕ СТАВА... ПАК ОТВАРЯ МАЙМУНКИ, НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЕЙФА

УСПЯХ С INTERNET EXPLORER Simple Smile

# 218
Ренка,това е книга на д-р Спок .Твоята майка сигурно е чела когато си била малка.Писана е през 60 -години на миналия век,но и до днес е най доброто от литературата според специалисти.Аз миналата година си я изпринтих около 300 страници.

# 219
Щом е хубава и аз ще я изпринтя Simple SmileSimple Smile

# 220
Здравейте, мамчета!
Много сте писали, до сега ви четох Hug

Цитат
Пък и това пусто секцио ме притеснява, т.к. искам да кърмя.
Не виждам каква е връзката между секциото и кърменето?!
Аз родих секцио и кърмих, докато малката стана на две години, други приятелки родиха нормално и нещо не им се получиха нещата и кърмиха по 1-2 месеца, така че това да не те притеснява. За цеденето го има при всички случаи, по някога, за да увеличиш лактацията, друг път когато е в повече и така, докато се нагласите с бебето колко му трябва. Бяхме на поискване и в началото имахме малко проблеми, но после като ни потръгна та до две години, докато не започна да ме съблича където свари и така приключихме Grinning

Мамчета, купувайте колички с големи колела, че е голяма мъка из София ooooh!
Аз първо си купих с малки колела, ето такъв тип, но след 4 месеца я продадох, бебето щеше сътресение на мозъка да получи Embarassed
После си взех тази и се родих, жалко, че без бебешки кош и сега трябва да поръчваме от Чико зимен кош ooooh!
Та такива истории.... споделям опита си, но все си знае и има различен вкус, а сега има и много нови модели:)

Може ли и на мен парола за албумчето, моля? Praynig

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 23:17 от esy

# 221
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз не харесвам големи гуми.

# 222
На мен големите гуми са ми основно изискване към количките Grinning Като си знам терена при нас, с малки гуми до никъде няма да стигна, а как ще се чувства бебето не искам да си помислям.
esy, виж в немския или англ. ибей за кош втора ръка newsm78 Със сигурност са почти като нови, а и ще ти излезе доста по-малко.

# 223
момичетаааа #Crazy  кога успяхте да изпишете 15стр от новата тема
айде и аз да се запиша и поздравления за страхотното оформление

естествено сега немога да се изкажа по темите че от толкова четене и незнам от къде да започна.
аз вчера бях при док,изследванията са ми добре,всичките и тези от БХС.и сега вече ми потвърди че ще си имаме 100% момче,ами здраве да е.само да ми е живо и здраво,пък ако някога се навия за трето(или по-скоро ако навия мъжа ми)ще се моля да е момиче Rolling Eyes Laughing

исках да ви попитам вие плащате ли за преглед когато ви гледат с ехограф,защото аз всеки път плащам 20лв.минала съм 2 безплатни които се позволяват с направлението и вече си плащам.при вас как стоят нещата,защото една приятелка ми каза че тя не е плащала никога...и малко се учудих защото до колкото знам би трябвало да се плаща,нали имаме право само на 2 ехографа newsm78

стискам палчета за евита
климс много неприятна случка,дано бързо се оправиш и да не се налага аб
честити рожденници на тези които съм пропуснала.естествено забравих всичко останало,но утре ще се вкл че краско напоследък е много неспокоен и не ме оставя да спя

аа сетих се още нещо.аз си до изпивам фолиевата киселина и започвам с витамини пре мама(незнам дали така се пишат Embarassed)някой има ли отзиви за тях.
иначе продължавам с магнезия

хайде лека и мека от мен Hug

# 224
esy, виж в немския или англ. ибей за кош втора ръка newsm78 Със сигурност са почти като нови, а и ще ти излезе доста по-малко.

Не съм се сетила, ще погледна Simple Smile) Благодаря!

eniq, и аз всеки път си плащам по 30 лв за ехограф.

Общи условия

Активация на акаунт