Байпас на сърце

• 43 468
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
So special искам да те попитам след операцията в Св.Екатерина ги изпращат в Банкя-със техен транспорт ли става или трябва да си осигорим.

# 16
Извини ме, сега влизам... Нямам идея за Банкя, при пейсмейкър не се ходи никъде, още вечерта се прибира у дома пациента, ако всичко е ок.

bouquet

# 17
моля ви кажете ми ,някой знае ли по коя клинична пътека , под кой номер трябва да бъде издадено това направление-за байпас на сърце

# 18
Здравейте! Преди две седмици оперираха 74-год. ми дядо в "Св. Екатерина", смяна на клапа и поставяне на байпас. С малко дете съм и нямах възмжоност да го видя на изписването, но поне това което знам от майка ми е, че дядо е добре, само дето е наплашен малко. Сподели, че вечер не може да спи, чува шумове, музика и че някакъв глас му говори ( и тук да вметна, че дядо ми не чува добре, за да те чуе буквално трябва да му викаш ... Моля споделете дали след подобна операция Ваш близък се е сблъсквам с подобен проблем!? Има ли основание за тревоги?! Възможно ли е това да са гласове останали в съзнанието му от докторите, когато е бил на операционната, преди да го хване упойката? Майка ми каза, че ще говори с доцента дали е нормално, но все още нямам информация от нея и реших да се допитам във форума, тъй като ми е притеснено.  Благодаря за отделеното време.

# 19
emetooo3, как се развиха нещата с дядо ти? Преди два месеца направиха четворен байпас на баща ми в Токуда и в началото имаше проблеми подобно на дядо ти, но отшумяха след около две седмици и го отдадохме на упойката, но два месеца по-късно се повтаря същото и се притеснявам дали има някакъв проблем. От време на време говори несвързано и няколко пъти халюцинираше. Някой друг да е имал проблеми с неадекватно поведение на близки месец-два след операция?

# 20
asya02, това е много индивидуално. Но не мисля, че е разумно да бъде оставян сам. Когато се прибра вкъщи, мъжът ми правеше всичко сам, с изключение на преобличането, тъй като не можеше да извършва всички движения. Трудно му беше и ставането, ставаше с помощта на едно въже, което му дадоха от болницата. А мъжът ми е млад и беше от най-бързо възстановяващите се. Не е нужен точно болногледач, по-скоро някой, който да го наблюдава.
Здравейте
Позволявам си да ви пиша след като виждам от кога е публикацията.
Днес научих страшната новина, че съпруга ми трябва да бъде опериран.
Байпас на сърцето.
Просто търся кураж и малко думи от хора преминали през това.
Сърдечно Ви моля, ако може да разменим малко информация.
Предварително благодаря ❤️

# 21
  • Варна
Повдигам и аз темата, макар и стара.
На баща ми предстои операция за байпас.
Може ли да споделите как се развиха нещата при всички вас. За потребителите, които споделяте за неадекватността, отшумяха ли после тези проявления?
Има ли някои при които е направен байпас на биещо сърце с малък разрез?

Общи условия

Активация на акаунт