Турция’2011 - Ранни записвания или Last Minute?

• 13 584
  • 84
  •   1
Отговори
# 45
Tez Tour - БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet Много сте изчерпателни и отзивчиви!Пожелавам ви много успех и спорна работа!

# 46
Здравейте.Благодаря ви,че давате директна информация на клиентите за почивките в Турция.Ползвал съм вашите услуги до Египет,но last minute,и съм много доволен.Тази година Египет и Тунис са недостъпни и тъй като имаме юбилей съвместен живот със съпругата,искам да подаря почивка в Турция.Но тъй като не разполагам с много средства/до 200-250 Е на човек/ наши познати ни препоръчаха хотел Витал/Алания-ако правилно го пиша/,като приятен,спокоен и икономичен хотел.Но не го виждам във вашите оферти.Можете ли да ни дадете някаква информация за този хотел или да ни предложите подобен.Благодаря за евентуален отговор.

# 47
Благодаря Tez tour, желая Ви успешен сезон!

# 48
Здравейте renka53 !

SPICE HOTEL & SPA 5 * е отличен избор за почивка. Хотелът е сравнително нов, намира се на прекрасен пясъчен плаж, съвсем близо до селцето Белек, което напоследък доста разшириха и се превърна в уютен курорт с много магазинчета и заведения.  Хотелът е построен в ориенталски разчупен стил, територията му е компактна и удобна. Смятам, че Вие и Вашето семейство ще останете доволни, както от предлаганите услуги там, така и от стаите, храната и обслужването.
Можете да разгледате по-подробна фотогалерия на хотела ТУК

В хотела има 4 a-la-carte ресторанта (италиански, азиатски, рибен и турски, с предварително записване, резервацията се заплаща) . Два от ресторантите са на открито или имат открита част - турският и рибният.

По нашето скромно мнение, хотел Spice e несъпоставим с хотел Delphin Botanic. Комплексите са твърде различни като тип, ниво и локация. Плажовете също са им несравними. Стаите на Ботаник действително са доста по-скромни от тези в Spice.
Ако можете да си позволите Spice, препоръчваме Ви да се спрете на него. Ако все пак, държите на хотел от веригата Delphin, по-добре се ориентирайте към Delphin Palace или Delphin Diva Premiere, които освен това, са близо до летището и с пясъчни плажове.

Хубав ден!

# 49
Здравейте mama MISHKA !

В Кушадасъ няма друг хотел със собствен аквапарк от ранга на Aqua Fantasy. Такива хотели има в Анталия. Ако желаете да се възползвате от самолетните ни оферти, бих Ви препоръчала комплексите със собствени аквапаркове от веригите Gural и Ali Bey, съответно:

CLUB GURAL PREMIER BELEK HV-1 + ФОТОГАЛЕРИЯ. Това е бившият Ali Bey Belek. Намира се съвсем блидо до селището Белек с хубав пясъчен плаж.

ALI BEY CLUB MANAVGAT HV-1 и ALI BEY CLUB PARK MANAVGAT HV-1. Двата хотела са с огледално разположени територии, които общо се простират на над 150 000 кв.м. площ. Намират се до селището Манавгат, в района на гр. Сиде. ФОТОГАЛЕРИЯ

И трите хотела държат сравнително достъпни цени тази година. Стаите не са нищо особено, но аквапаркът, анимацията и храната са превъзходни. Всяка вечер се провеждат шоу програми на голяма сцена с професионално осветление, хореография и костюми.

Ето и два нови хотели, построени миналата година, които са от същия тип, но доста по-луксозни.

GURAL PREMIER TEKIROVA 5 * в района на Кемер; ФОТОГАЛЕРИЯ

ALI BEY RESORT SIDE 5* в Сиде + ФОТОГАЛЕРИЯ

По-икономични варианти за почивка в хотел с аквапарк са също така хотелите DAIMA RESORT 5* и чисто новият DAIMA BIZ RESORT 5*, за които стана вече дума по-горе.

Хубав ден!

# 50
здравейте,
спряла съм се на тези хотела, но не видиях дали се предлагат по програма ранни записвания:
CLUB HOTEL BELPINAR, SUN STAR BEACH HOTEL, CLUB HOTEL KOSDERE, KOSDERE GARDEN 3+*
питането ми е дали се предлагат и каква им е цената. Става въпрос за трима възрастни с дете на 3 г за пътуване на 04.06 със самолет и да бъде в Анталия ( нещо не ни допадна Мармарис за семейна почивка). Като може да стане и настаняване в 2 стаи, едната двойна, а другата единична с дете. Тъй като доколкото видях в един хотел има разлика, ако се вземе двойна стая с допълнително легло и възможност за малко дете и две отделни стаи.
Като алтернатива ми се вижда и хотел SEA BIRD HOTEL, тъй като сме си определили бюджет до 1200 евро.

# 51
Здравейте Гери и Габи !

Бебета ненавършили 2 годинки пътуват безплатно в самолета, като не ползват седалка, а са настаняват в скута на един от родителите. Не заплащат и летищни такси. Ако детето е навършило 2 години, тогава заплаща пълната стойност на самолетния билет заедно с всички такси. Това е така, защото полетът е чартърен и цената заложена в пакета е усреднена от общия брой седалки в самолета.

Удачен вариант за Вашата почивка е Егейското крайбрежие на Турция, където за началото на месец юни има много изгодни предложения за нощния полет с пълни 7 дни и общо 6 нощувки. Проблемът е, че там плажовете рядко са пясъчни в истинския смисъл на думата.
В Кушадасъ нелош плаж има в няколко района, които са извън курорта. В Мармарис хубави плажове на практика няма, с много редки изключения, като едно от тях ще Ви предложа по-долу. В Бодрум за Вашия бюджет има страхотни комплекси, но плажовете са с платформи или кейове, от които по стълбичка се влиза в морето. Освен това, там хотелите са с предимно стръмни територии, които не са подходящи за много малки деца.
Ако нямате нищо против да се уедините в комплекс с по-голяма територия и по-отдалечен от населените места, ето нашите предложения:

ONYRIA CLAROS BEACH & SPA RESORT 5* в Кушадасъ е страхотен хотел с огромна територия и по принцип е скъп, но има много изгодна цена за стая Garden Villa Sea View за дата 04.06 за 2-ма възр. с 1 дете до 3 г. 985 Евро по ранни записвания до 30.03 (летищните такси се заплащат отделно). Плажът там е пясъчен, но не е широк като в България. Ето как изглежда: ТУК

SURMELI EFES HOTEL 5*, който е с цена: 835 Eвро общо за тримата за стандартна стая, по ранни записвания.

Също така, разгледайте офертите за хотели: BATIHAN BEACH RESORT & SPA 4*, EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB 4 *, CLUB HOTEL GRAND EFE 4*. Цените можете да намерите: ТУК

Единственото подходящо предложение за Вас в района на Мармарис ми се струва за хотел: MARMARIS RESORT&SPA 5 *. Там плажната е ивица е широка и предимно пясъчна и хотелът доста добе се продава на нашия пазар. Имайте предвид, че е разположен на около 20 км. от Мармарис, до селището Хисароню. Цените му за 04.06 по ранни записвания до 30.03 стартират от 823 Евро за 2 възр.+дете до 3г.
Ето ги таблиците с цените на хотела: ТУК като гледате графата DBL+CHD (2-3).

За Анталия/7 нощувки можем да Ви предложим предимно хотели в Алания, които са през пътя от плажа (5* и 4*) или в Кемер, но там плажът не е пясъчен.

Всичко добро!

# 52
Здравейте!
Имам питания ,относно хотел Батихан,Кушадасъ.
Подходящ ли е за по-големи деца,тинейджъри?
Има ли възможности за спорт:футбол,баскетбол,волейбол?
Анимацията на какъв език се води?
Цените в новата сграда и старата еднакви ли ще бъдат?
 Къде ще е по-добре да резервираме в новата или старата част?
Благодаря предварително!

# 53
Здравейте mamasewi !

Благодарим Ви за хубавите думи!   bouquet

По принцип, има възможност да се изготви оферта за двуседмичен престой, но имайте предвид, че билетът се оскъпява заради празните места, които остават неизползвани в самолета на междинния полет. Много туристи се разочароват от този факт, но за жалост, почти няма как да се избегне това.

В някои случаи, когато ни останат еднакъв брой свободни седалки през полет, може да се изготви изгодна оферта. Обикновено такива "пролуки" се получават, когато имаме и други записвания за двоен пакет (14 нощувки). Това, обаче, няма как да се знае предварително, затова е необходимо да се отправи запитване към колегите, които работят с нас и ние да им отговорим в писмен вид за начина, по който те трябва да формират цената или им изпращаме готова оферта.

Моля, обърнете са към Вашата туристическа агенция, за да се посъветвате с тях и те, съответно, да се свържат с нас.

Желаем Ви още много незабравими почивки по програмите на ТЕЗ ТУР !

# 54
lubam, благодарим Ви и ние!   bouquet

# 55
  • Stara Zagora, Bulgaria
Mного благодаря за изчерпателния отговор,вариантите са наистина страхотни.Бих искала да помоля за цени за първата седмица на м.юни./става дума за 2 възрастни и 2 деца на 10 год./за следните хотели,които ми предложихте.

GURAL PREMIER TEKIROVA 5 * в района на Кемер; ФОТОГАЛЕРИЯ

ALI BEY RESORT SIDE 5* в Сиде + ФОТОГАЛЕРИЯ

С нетърпение ще очаквам отговора Ви!!!

# 56
Здравейте!Аз се интересувам от Аквафентъзи през юни - след 15-ти със собствен транспорт.Ще бъдем 2-ма възрастни с 3 деца, едно от които май вече минава и то за възрастен, тъй като  е на 12.Другите са на 10 и 1.6г.
 По възможност ми предложете цените на всички стаи , в които можем да се поберем без апартамент.
Благодаря ви предварително!Ако можем да се възползваме и от намалението да 31.03.  ще бъде чудесно! Hug

# 57
Здравейте!
Ние сме семейство с 4 деца - 1год, 4, 7 и 8. Никога досега не сме ходили на почивка в Турция, но тази година сме се насочили натам. Свободна ни е втората половина на юни. Държим на 4 старс или повече, плаж с пясък и хотел, който е ... как да кажа... детски ориентиран. Също така и чарътр. Кави оферти можете да ни предложите(ultra all inclusive), в сайта ви не успях да се ориентирам дали мога да задам такива параметри за голямо семейство в търсачката. Предварително благодаря!

# 58
Здравейте, бих искала да резервирам почивка в Турция през това лято, но дестинацията ми е напълно непозната. Наши приятели ни препоръчаха Кемер. Разгледахме доста оферти и се спряхме на няколко хотела и прочетохме отзиви тук-там. Интересува ме комплекс с ниски постройки, тип вилички пръснати на голяма територия и видях нещо подобно в хотелите Amara ClubMarine, Simena Sun Club  и Marti Myra. Моля, кажете какви са плажовете на тези хотели, ние предпочитаме пясък. Ще пътуваме в края на август-началото на септември за 7 нощувки със самолет. Има ли някакъв шанс за още намаления през тези дати или трябва да побързаме да се запишем сега? newsm78
Ние преди 2 години почивахме в Симена сън клуб, хареса ни,много зеленина, но не отговаря на звездите си поне едната мига, стаите са малко малки , иначе сме доволни, но плажа е каменист за сметка на това е хубав просто ви трябват обувки за каменист плаж.Ние ходихме началото на октомври и беше супер - през деня темп. бяха около 30 градуса на въздуха и 26-27 на водата.

# 59
Цитат на: Rosy Koleva в Съб., 26 Март 2011, 11:20
Цитат
Здравейте,

Понеже не можех да пусна отговор във БГ Мама Реших а ви пиша тук.

Бих желла да ми предложите оферта за лятна почивка в Турция за периода 20 - 27.08 .2011г Олинклузив

Със автобус или самолет от Бургас.

Семейството ми се състои от 2 възрастни и едно дете на 14г и две на 11г.

Ако може мястото което ни предложите да е подходящо за тяхната възраст и желателно е плажа да е със пясъчна ивица.

Благодаря преварително

Общи условия

Активация на акаунт