Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 111

• 99 603
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Ирена, цветята на втората торта която си пуснала са като истински.
А релефа на замъка и прозорците с какво е правен точно?
ditsan, тези белите дантелените под тортата не се ли залепват за нея после като се разрязва, нали са хартиени?
Имам доста такива различни размери и се чудя какво приложение да им намеря.
Силрайче, няма да съм аз виновна за онези торби под очите ти от недоспиване защото си пускам тортата в съвсем приличен час.  Laughing

Не знам какво да ви кажа сега за тази торта, изобщо не знаех какво да я правя, нямах и много време да я мисля, всъщност тя е сглобена и направена днес, мислех да я довършвам утре, но се сетих че си имам и друга работа.
Покрих я с бяло и блокирах за това какво да правя от там насетне, отидох да ям сладолед и да се поразходя, а като се прибрах явно се бях позаредила с идеи и взех да суча тези фитили, които ми отнеха повече време от колкото самата торта.
Като цяло идея няма, слагала съм всичко кое как ми е дошло на момента, цвета е перлен и на тортата и на овцата, разбира се не личи, защото фотографа е с две леви.  Mr. Green

ОЩЕТО

# 661
Тъкмо щях да казвам на Валерия да показва овцата!
Абе що и аз да не си правя почивки покрай всяка торта, и да хапвам сладолед, виж какви идеи биха ми дошли Simple Smile

Вал, уникална овца, фитили, кръгчета, борд и кво ли още не. Ако това си го направила за 1 ден, аз кво да кажа. Моята я правих 2 дни и то без много, много зор да си давам...Ама времето тече.

Благодаря ти за помощта и за вдъхновението..подложката е от твоите, то си и личи Simple Smile

Тия фитили ще ги крада да знаеш! Перфектно биха се вързали за една детска торта. Даже вече я виждам в главата си....ох, отивам да хапна сладолед Simple Smile))) ама няма да помогне Party

Дитсан
, ти напоследък си много продуктивна. Доста торти правиш, браво за което. Сърцето е сладко, само по-наситени боички използвай, за да имаш по-ярки цветове. Тези малко ми се губят. Ни като цяло е прекрасно.

Ирена, красиви и изпипани торти. Дай снимки или сайт, в който ги качваш? И ако имаш допълнителен опит, постъпков материал или нещо, което можеш да разкажеш от опита, който имаш би ни било много полезно тук.

Силрайка, Донята, не съм искала да ви въведа в заблуждение...ама откъде да знам, че верно ще си помислите, че това е списание. Абе то си личи, че е торта, поне за мен.
Благодаря на всички за милите думи.

Нелка
, тая рецепта за последната торта ли е? Или всички балтове ги печеш по тази рецепта.

Дарилка, чакай сега, айде молА ти се скрий си книгата и списанието и дай да видим тортата, а Whistling.

Малееее, няма да влизам повече тука, че само се депресирам - бог до бог, извънземно до извънземно Crazy...
Ей тук вече не позна...аз лично познавам Вал и Бубето, те са истински...виж, Нелка, не съм виждала още, но съм си уредила среща с нея, пък живот и здраве ще я видя Flutter Тъй че няма богове и извънземни, има едни с метли се разхождат.... Laughing

# 662
Силрайче, няма да съм аз виновна за онези торби под очите ти от недоспиване защото си пускам тортата в съвсем приличен час.  Laughing

Не знам какво да ви кажа сега за тази торта, ....

ОЩЕТО
Аз пък знам какво да ти кажа за тази торта  Crazy Ама няма да си казвам, щото толкова ми хареса,че останах без думи.Брейййй това същество хапнало сладолед и му дошла идея!!!!!И то не каква да е идея, ми превъзходна идея!!!
Марррррш всички да ядете сладолед!!!!

# 663
  • Norge
 Олеле майко, какво толкова озверяхте с тези овце, бре хора???  Shocked Rolling Eyes Twisted EvilТова репетиции на сухо ли са (за предстоящите оргии с агнешко) или е апел в защита на овчото братство..... вярвам Свещичката ако не покаже нещо поне да се изкаже по въпроса.

Обаче Вал, Валерийка, какво казах аз, а??  smile3533 Ей те на, знаех си аз smile3508
Това чудо тук, така както не си го мислила, е едно такова решение за декорация, че просто   bouquet   bouquet   bouquet   Страхотно изглежда, не знам какъв сладолед си яла, не знам какво си правила, но резултатът е безподобен.
На агнето физиономийката е прелестна, искам ей така да я омачкам, омачкам и да бутна тези мокрите очи....Ааа, всичко е прекрасно, ето ти :  Peace  bouquet Hug

Скъпо Дани, как съм пропуснала, явно докато съм отговаряла си поместила и ти поста си и не съм видяла. Дани, майсторството ти расте не с аритметична, а с геометрична прогресия. Възхитителни неща правиш, при това ти не се ограничаваш само с торти, а и с ред други вкусотии и красоти, страхотно ти се радвам, абе толкова е хубаво как все повече момичета радват с истински красиви произведения. Прегръдки, ама много.  Hug

Силрай бе,  фигурка ти се приискала, а?  Thinking Ми няма фигурка  newsm48, ей ти едно без фигурки:

..............

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 23:27 от nelka.nelka

# 664
Дарилка,цветовете са си съвсем наситени ама фотографа е скапан и със JSM оборудван.Снимах срещу светлината без да се усетя.Чак като свалих снимките видях,но се надявам да ми пратят и дано са по-свестни.
Вал,нямам проблем със тези дантелените.Снощи я рязахме тази на дъщерята във заведението и помагах на готвача/наш човек/така че всичко си беше наред.А и те имат страхотни ножове,направо им завидях за тях.А за тортата нямам думи,да знаИш не обичам сладолед ама заради теб ще проям.
Нелка[/писали сме заедно.Страхотно е това без фигурки,а каква ли прелест ще е това със фигури newsm78 #Crazy

# 665
  • варненка от София
Въх, последните две страници са добър повод да се откажа от напъните си по тортоправене... Ужасни сте  Mr. Green

Китки, митки, офци, списания, ама мола ве! Изтръгнахте ме от анонимното ми воайорство, ама то може ли да си трае човек. То толкова съм безмълвна, че прописах вече  Crazy

Охкам си тук и си въздишам и ви дишам прахоляка. Майсторки!

Имам аз едно тортенце от миналата седмица и се чудя след този парад да го изтипосвам ли изобщо... Ей го на.

тук има допълнително: http://maruli4.snimka.bg/cooking/torti.361843.22928037

# 666
  • ГОре на черешата...
Ей тук вече не позна...аз лично познавам Вал и Бубето, те са истински...виж, Нелка, не съм виждала още, но съм си уредила среща с нея, пък живот и здраве ще я видя Flutter Тъй че няма богове и извънземни, има едни с метли се разхождат.... Laughing

Кво,кво, нямало а, а над тебе това чудо кой го е постнал, землянин ли Crossing Arms. Вал, уникална си, да знаеш  bouquet  bouquet  bouquet!
Вий лапате сладолед, пък аз съвсем се депресирах, че и Нелка, и Марулка, отивам да се срамувам в ъгъла и да си мисля съботната торта Confused...

# 667
Марулка,сакън скъпа нИдей са отказва. Hug Я какво хубаво торте си спретнала,нестандартни и идейни китки,супер количка,изпъната като струна кво по-вече искаш от тортето. newsm78
Мари_ета,а ти я излизай от ъгъла и да покажеш съботната торта.

# 668
  • Vaudreuil Canada
Нелка, Вал - депресивно добри сте ....
Нелка това чудо истинска торта ли е или са дъмита? Прелестно е.
Вал страхотни идеи ти идват на главата - много сладурска торта!

# 669
  • София
Добър вечер или добра нощ направо.  Laughing
Да мина на вечерно преброяване и захващам куките, че торти няма на моя хоризонт. Затова, Нелка, само зяпам сега, иначе не бих крила нищо. Умрям да чуя комплименти та дори и за хубава снимка.  Mr. Green Но да не забравяме и за градивната критика.  Wink
Нелкаааа, изчетох всичко за разреза и рецептите. Направо се олигавих насреща, да знаеш. Не стига че съм 100 кила, ама и да гледам такива работи спокойно не мога. Та за да не съм капо, направих си един огроооомен сладкиш с ябълки, че ми беше вкиснало едно мляко, дет' го бях гласила за бисквитена торта,но... та, вкисналото мляко го обърнах на ябълков сладкиш във форма с диаметър 28 см и висок близо 8 см и сега ме гледа самотно едно парче и ме моооооли, ама мооооли ме да го хапна и него та да си иде при другарчетата.  Laughing Трябва да се кодирам май... Каквото направя сладко - всичко сам самичка го изяждам.  Crazy

Дитсан, много торти, ама и поводи хубави.  Grinning Grinning Да ти е жива и здрава дъщеричката на патерици!  bouquet Много голяма бе.  Laughing Тортата за нея е невероятна красота! Grinning
Тортата-трапеза е адски готина, хлябовете са като истински! Тортата за златната сватба е голям разкош!
Манинка, страхотна е тортата с цветята. Как ги цъкате толкова цветя, не знам“ Аз за черепа с триста зора направих 15 рози, а тук...  Crazy
Тя Бубето за нейната такава беше писала някакви количества огромни,ама аз толкова да направя - една седмица трябва да висна да ги правя тези цветя.  Crazy Трябва кътъри да си накупя.
Пебс, честит рожден ден и тук!  Hug Грандиозен проект си направила за едва втора или трета торта, не помня вече. Ръкавиците можеше да ги направиш по-големи, така щяха да запълнят повече пространство.
Катя(Сливен), страхотни торти!  Grinning Картинката с каубоя рисувана ли е? Ако да - страхотна е!!! Замъка  е много богата и готина торта, а обувките са като истински, браво!  Grinning
Албена, багера е просто перфектен!
Габи–с, просто прелестни торти си показала! Всичките много ми харесват. Шоколадовата е адски готина. От месец се опитваш, казваш, ама по колко торти на ден докарваш, че такива готини са ти всичките?  Laughing
Мишока, прекрасни кексчета си направила, тортата също е много сладка, а розите са перфектни.   Grinning
SZA, честити ти кътърчета, добре си ги приложила.  Laughing
Ванчеее, мишките и Марио са уникални! Бомбичките наистина затвориха борда, но Марио много готино си боднала в саксийката.  Laughing
Патрияни, какво наръга в окото, бе душа? Laughing То ти не се спря, значи нещо отгоре все се опитва да ти даде знак малко по-полека да я кареаш.  Laughing Минито с малките  обувки е много готина, ама защо такава мъничка Дейзи си й турила пред устата, ще я яде ли?  Laughing Шегичка бе.  Mr. Green
Тя Дарилка ти е казала, толкова много и все сложни, все големи, все готини торти... Страхотна си!  Hug
Ани Боланд (все с Воланд те асоциирам Laughing) , бебето в гърненце е невероятно! Как се сети? По бебешките картички ли?  Grinning Страхотна и супер идейна е тортата!  Grinning Кексчетата също са супер сладки!
Лайтблу, и тук да кажа, че бебешката ти торта много, много ми харесва. антофките са уникални! Личи си, че хубав модел си използвала.  Laughing Рисунките вътре са просто страхотни!
Съгласна съм с Вал относно с точките, но и ти го знаеш, останалото е прфектно!  Hug
Стефина, прекрасна е тортата с феичката! Как така оформи сърцето без специалната форма? Хич не вдянах, сигурно си е играчка бая. Но както и да е - прекрасно си го направила!
Ясмина, прекрасна ти е тортата! Много е сложна.  Grinning
Принцес–кейк,готин Маккуин. Simple Smile
Иренадубай, бутилките са супер! Етикетите са принтирани, предполагам, ама отгоре след залепването обработвани ли са някак? Много хубаво са боядисани самите бутилки.  Simple Smile
Женик, страхотни торти си показала! Момиченцето и цветята са много хубави, а втората направо е с истински неща украсена, страхотни са!
Дарилка, супер ти е тортата. Не знам какво не си харесала при снимката, но аз не виждам никакви кусури! И така готино си хвърлила списнието върху книгата...  Grinning АЗ по съвсем друг начин си я представях, ама греших.  Grinning Супер е!  Grinning
Катенцето, разреза изглежда интересен, шарен ми се струва. Иначе, никой не се ражда научен! Супер ти е тортата, а следващите ще направиш още по-добри!  Hug
Ти на Валерия първата виждала ли си?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ей я, докато пиша това ми ти творение (да не ви казвам откога), тя се е появила с моята приятелка- овцата Агнес. Тя не знае още, че така съм я кръстила, ама защото току що ми дойде на акъла и мисля, че много добре й се връзва.  Laughing
Вал, то при теб разходките винаги дават резултат. Не за първи път споделяш, че след разходката ти идват на акъла разни такива.  Grinning Агнес е невероятна - обичам я!  Laughing
Нелка, нали е богиня (не знам дали е същата, която показа на снимка обаче, ама и да е - все пак нали е богиня, което е по-важното в случая  Mr. Green) вижте как ме разкри, че ще се изкажа.  Laughing Ето, казвам - овците под ножаааа!  Mr. Green
Нелкааааа, женоооо, какво вършиш ти? Какво е това съвършенство, бе хорааа?!???? Направо не знам какво да пиша вече, аз съм в потрес, ама в истински потрес съм!!!
Отивам да изям последното парче сладкиш!
Ох, не мога да публикувам и не мога...
Марулка, страхотна е твоята торта, стига глупости! Цветята са уникално красиви!
Макар те разбирам напълно, след Нелка е адски депресиращо, затова отивам да изям сладкиша и да ви вдигна настроението - все пак виждали ли сте на Вал първата торта? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 670
  • ГОре на черешата...
все пак виждали ли сте на Вал първата торта? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ми не Rolling Eyes...

# 671
Здравейте,  майсторки!
Гледам тук като винаги има добро настроение и позитивна енергетика  Hug Аз за съжаление сега преживявам не най-дорите си дни... ама не съм тук за това да ви се оплаквам! Домъчня ми, реших да влеза да ви видя))) Сега ще се върна да ви почета тук там, да видя с какво още изненадлхте този свят  Laughing Видях само тези торти от последната страница... какво да ви кажа - уникални са!
Валерия, тази овчица е с толкова нежен поглед, човек как може да посегне изобщо на такова нещУ?!  Rolling Eyes
Имам и един въпрос към тези, който използва куриерски услуги за транспортиране на тортите ви в други градове: всички ли извършват тази услуга, и на какви условия работят? Чудех се дали да им пиша, на Еконт примерно, но съм много далече от това, реших първо вас да попитам.
И да не е сухо писане - ето две последни торти от мен:
        още тук http://www.flickr.com/photos/juliscake/

# 672
  • ГОре на черешата...
Юлианка, Спиди и Еконт отказват, Европът се съгласяват, ама са доста скъпички...както и да е, тортите ти са прекрасни  bouquet, втората ме плени, лягам си, изпълила очи и душа с красоти!

# 673
  • Sofia
То пък да не си легне човек значи.  Laughing
Дани, кради на воля каквото ти душа иска, детска, младежка, хората не трябва да остават без торти и твоята ли е с овце, че Нелка вече ще ни заклейми като овчи враг.  Laughing
Качих снимка и на сладоледа ама той не е какъв да е а е пловдивски  Laughing мъжът ми вчера като му казах къде ще вървим да ям сладолед и не спря да мрънка малко молове ли имало около нас та ще ходим на майната си заради единия сладолед, ама ето че добре сме направили като сме се разходили.  Mr. Green
Нелка, тези без фигурните ги пускай по-често аз не държа да има фигурки толкова много, щом има брошки всичко е наред.  Laughing
Тортата е типичното ти АЗ, ама от всякъде, тези цветя като от на баба тапета страшно много ми харесват в комбинация и с на баба брошката, гледам ти е любима в последните торти.
За тортата ти има само една дума, която може да се каже ВЕЛИЧЕСТВЕНА!  Heart Eyes
Горните етажи обаче как се получават така хем да са облечени с ММ, хем да са във въздуха в едната си част, как става тази работа нещо малко сладолед съм яла и не мога да си го представя.
А, Марулка тортата ти е супер с тези извънземни цветя, къде си тръгнала да се отказваш, то толкова лесно не става та работа, е питай мен ще ти разясня.  Laughing
Ани, аз съм и я виждала първата торта.  Joy
Юлиянка, съжалявам да чуя че нещата при теб не са такива каквито ти се иска, но то в живота е така понякога, пожелавам ти скорошно излизане от дупката, която между впрочем не се отразява по никакъв начин на творческото ти вдъхновение.
И двете ти торти са разкошни!

# 674
Аз за ДобрУтрЯ понеделнишки и да ви пожелая една хубава спорна и слънчева седмица. Приятни полети и меко кацане!  afwitch
julianka - имаш някакъв собствен стил в тортите. Мнго изчистен и семпъл дизайн със собствен почерк. Адски ми допадат и двете ти торти, да знаеш.
sVeshti4ka - Алооу, 100кграмовата!!! Не е лошо да ми драснеш един телефон на ЛС, щото нали трябва да те будя в събота сабале. Ябълкови сладкиши и ние ядеме, даже много, можеше по-раничко да кажеш че се мъчиш с разни гигинтски тави.  #2gunfire
Дитсън - много нежно сърчице! Харесва ми. Няма да те плюя тоя път.
Доня Марульо - тази ми торта е много готина. Тия марсиански китки взеха че ми харесаха. Недей да скромничиш! Знам те че можеш!!!
Нелката - това скулпурно чудо, направо ми секна дъхЪ, да знаеш! Много готино бе! За пореден пън се заглеждам в твоите елементи. Първоначално, често ми изглеждат криви, обаче като се одзверя по-подробно и веднага виждам че те умишлено са си такива. Симетрично понамачкани тук-там, уж несъразмерни, но всъщност идеално преценени. Направо те мразя, талантливке!
Валерийййке - тебе дзверо те оставих за десерт. Вместо сладолед. Какво да ти кажа??? Супер са тия врътки, дето си ги навръткала. А това божествено същество отгоре, направо се Флюбих. Все едно виждам Фиолетката там. Поседнала със замечтан поглед и ми поднася розичка!!! Мммммечта!!!!

Ванчеее, мишките и Марио са уникални! Бомбичките наистина затвориха борда, но Марио много готино си боднала в саксийката.  Laughing
Само да спомена неграмотнице такава, че това не са саксийки.  Sunglasses  Ето, личи си кой не играе Супер Марио. Това са едни зелени тръби, които излизат от земята. От тях излизат тия червените гадинки. Като ги светне Марио с огнената топка и влиза вътре в каналите и си обира парички. Сега ясно ли е??? Саксийка било!!! То, бива блондинщина, ама твоето направо граничи с обидата!  #Cussing out Пуууууу! Цял живот, брате  учиш някой!

Общи условия

Активация на акаунт