Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 111

• 99 588
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ванче, е па аз у по висши игри играем сега, не ги знам тези детските.  Crossing Arms
Важното, че излезна нашия човек на горното ниво, а дали от саксийкатаили от тръбата - 'се тая. Там имаше ли принцеси за спасяване или така залудо се бори?  newsm78

Валhahaha hahaha Добре дееее...  Hug Heart Eyes

Юлианка, разкошни разкошотии! Grinning

# 676
  • Варна

Алоказиа Погледни в библиотеката има адреси на складовете във варна от където можеш да си купиш тесто. Само предупреждавам че се продава в кофи от по 5-7кг. Успех!  Peace

Серизно лиии  Shocked Shocked Shocked, никъде ли няма по-малки разфасовки, ще ми дойде доста множко.
А след последните публикувани снимки май не съм попаднала на правилното място, та вий сте си направо професионалисти  Flutter, да няма друга тема за начинаещи като мен  Confused Confused Confused

# 677
Абе хора, вие истински ли сте? Нелка, Вал, без думи съм! И на мен така ми подействахте-леко депресивно  Whistling Юлианка, двете ти торти са върха, но особено втората, е много стилна и идейна! Марулка, цветята са върха, а покритието ми се вижда много прецизно изпънато, де да бяха и моите такива Confused Съжалявам, но нали съм нова и не познавам всички поименно, иначе бих ви поздравила всички една по една за добрата работа! Ами хайде, да отивам и аз да се самосъжалявам...Но преди това, понеже Габи ме светна как става това със публикуването на снимките(извинявам се и аз за спама Embarassed), ето нещичко:

И ето отново прословутия замък, който отново ще публикувам, за да подчертая дебело, че за дизайна, без принцесата, окрадох Буболинката-разбира се, с нейно съгласие!

# 678
Нелка, безкрайни благодарности за разясненията. Всичко е прибрано, подредено и прошнуровано във файла ми, в който имам и други твои рецепти. Наскоро правих жълто/яючния крем от твоята Шоколадова кралица/царица, в къщи ми казаха, че това е най-вкусния крем за торта, с който съм ги подложила на експеримент Simple Smile Че те горките какво ли не пробваха вече с моите експерименти Simple Smile

Дарилка ти верно ли това искаш да кажеш, че е торта....???
А пък за овцата на Вал...какво да кажа, беден ми е речника. Ама те копнах и теб в тайния файл, ще се пробвам да копирам, ама ще си остана с бледия опит сигурно някой ден, щот то това съвършество си остава за Големите Майстори Simple Smile

Яко се комплексирам и аз напоследък.... Laughing  Страхотни сте Simple Smile

# 679
Момичета, първо да ви "почерпя" по случай рождения ми ден, след това ще коментирам вас. Тортата ми прилича повече на бебешка, отколкото на такава за рожден ден, но явно дъщеря ми така ми действа и в крайна сметка си направих бебешка торта за рождения ден. Тортата има милион кусури, не успях да си оцветя розовото като хората, мечока е грозничък, имах и други неща в главата, които не успях в крайна сметка да осъществя поради липса на време, но все пак сега "прохождам" на тема правене на торти и предполагам, че ще започнат да ми се получават по-добре. Най-важното е, че си купих хубава пудра захар от Илчовски и сега нямам проблеми с фондана. Мечока и всичко розово е с тестото на Нелка и то съхне наистина бързо и не стана като хората, но после направих за покритието тестото от блога на Димитрана и стана добре. Не е покрито идеално, има неравности, но другия път по-добре. А и сигурно ми трябва и смутър, а още нямам никакви инструменти. Стига толкова писане за тортата, ето я и нея:

Сега малко за останалите (колкото време ми отпусне малката)

Валерия, тортата ти е страхотна. Точно на моята тема е - овца (нали съм родена днес). Аз ако получа такава торта за рождения си ден, няма да мога да я разрежа сигурно. Без никаква идея си направила шедьовър. СТРАХОТНА Е!

Нелка
, последните две торти (а и не само те), които си показала спират дъха. Продължавам да се чудя дали си човек наистина.

Марулка
, супер сладка торта. Много интересни цветя!

julianka, много нежност лъха от и от двете ти торти. Надявам се скоро да излезеш от лошия си период и да се радваш на прекрасни и усмихнаъи дни!

Дарилка, страшно идейна торта за сватба!!! Направо ми взе акъла! Много обичам нестандартните неща и твоята торта определено е нещо точно по моя вкус.

Katencetoo, като за първи опит не е никак лошо! Следващите ти ще са още по-добри Simple Smile Аз съм стигнала четвърти опит и забелязвам напредък.  Grinning

irenadubai, отново красоти. И на мен ми е интересно как е правен релефа на замъка.

ditsan, много сладко сърце. Малко са лоши снимките и не се вижда добре, но е хубаво.

jenik, две много готини торти. Особено втората много ми харесва!

Ванче, и трите торти са много хубави! Особено ми хареса тази с тема Супер Марио! Любима моя игра от едно време Simple Smile МНОГО ми харесва!

Изпускам много хора, ама детето ми мрънка и трябва да ставам!

Hug Hug Hug

# 680
А  Shocked  Crazy  Shocked  Crazy Е, паааа, кво да ти кажа, то бива, бива, ама това вече не-не става!!!  Shocked  Crazy Нелка, извинявай, ама ще те попитам публично  Embarassed Абе жена, ти да не си някоя от дъщерите на боговете?  newsm78 Щото има една притча за цар Мидас, та от нея си вадя изводи, не е възможно до каквото се докоснеш и шедьовър да излиза, просто не е възможно-физически и човешки невъзможно! Искам да си признаеш някоя несполука, белким се успокоя, че не си толкова перфектна, ама наистина, моля ти се, изрови нещо от някъде не толкова перфектно, влез ми в положението  Praynig Ще го принтирам това чудо на изкуството и ще си го нося с мен, страшно ме впечатли!!!   chef
все пак виждали ли сте на Вал първата торта? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ми не Rolling Eyes...
Недей, ще се комплексираме още повече, аз съм я виждала, не ти трябва  Naughty Това дживотно почна с кексчета и ни довърши с тортите си!
Марулче, много ми хареса тортата, обаче без тия ленти провиснали от едно цвете до друго.Колата е фешън, а табелката ме заплени  Crazy

Юлианка, сега и ти като Мина, а?!? Срам нямате еййй, излизате от някъде и почвате да впечатлявате, на мен първата торта ми легна на сърчицето   bouquet
Ясмина, тортата със замъка ми хареса много, поздравления!   bouquet
Мартита, ЧРД, тортичката е хубава, нищо, че прилича на детска, все пак, запазила си детското в себе си и за това   bouquet
Свещичке, как можа да се посрамиш така, ужас  hahaha Ама моля ти се образовай се, кви са тия висши игри....  Naughty Абе ти нещо няма ли да покажеш, траеш си нещо ми се струва  newsm78
Усещам, че изпускам някой, но не е нарочно, коментирам само от превюто, защото ако отворя втори прозорец на тая бръкма и съм до там...Обаче това не ви дава право да се успокоявате, защото сега като публикувам, ще се върна назад и тежко ме на този дето съм го изпуснала  Mr. Green

# 681
jenik, Дарилка, ditsan, marulka , много хубави торти!
Valeria, овцата е страхотна!  Shocked  Много е весела.  Grinning

Ето и две торти от мен:

# 682
Вал, на теб всеки пък ти казвам, че си НЕчовек и ти поука не си взимаш  Laughing

Нелка, Дани иска ме или не, да знаеш, че ще чакам и аз на шосето.
Респект! Тортата ти е величествена!!!

...аз се правя, че работя, чао!

# 683
Силрайкеее,да си жива и здрава ,4е ме светна за пудрата
Като ме боляха ръцете ,нали накарах моя да омеси малко Варна(викам искаш да по4ивам ,а на ти 15кг пудра и меси Laughing).Какво му 4у главата ,един месец му мърморих ,4е една Варна не омеси като хората...а виж къде бил проблема Embarassed Mr. Green
За Мини съм напълно съгласна,но то4но тогава си нараних окото и бях доволна ,4е въобще завърших тортата.ще има поправителен
Валерйке,какъв е тоя сладолед бе душа newsm78..сега ще ме караш сладолед да проям....Това ве4е ще се копира,ония извънземни работи не са за мен,но виж това не ми се вижда трудно,ама акъл трябва
Нелка,е сега ве4е и на мен ще докараш някой депресия,то бива ,то може..това твоето не е 4човешко Crossing Arms.
 newsm20
Дарилка,Нелка е много права,и ти си много напред с материала ,огромен напредък.Поздравления
ЮЛИАНКА,страхотни торти,още един голям талант в темата
Яамина,хубави са тортите,добре дошла в темата
Дитсан,и ти си набрала инерция,много хубаво сърце
марулка,готина е тортата
Ани Боланд,страшно ми хареса тортата,страхотна идея,браво
Лайтблу,невероятни обувки,останаха ми о4ите,изпипани,изпипани..красота
Ирена дубай,мога само да ви поздравя,невероятни торти.браво
Стига толкова,4е по4нах да виждам двойно
Валерийке,на Кититата не изневерявам аз,но все един тоалет избират и не стигат до фотосесия(мразя да снима,много време отнема беее Mr. Green)
Намерих място на хартисалите дървета от тортата за Патрисиа,ама ги сложих скришом  Laughing

Мини е торти4ка,която при тия 35º в4ера си избра тази поза.Фигурките са от ония ремонтираните  Laughing
Много се 4удих как ще покрия този огомен Пика4у,но пък стана от раз

# 684
SZA - каква цена е комплекта на Уилтън в Кадемлия? Исках да си поръчам от xcerx, че имах и други набелязани неща, но комплекта в момента го няма в наличност.
Сайта на Кадемлия не е много удобен за онлайн пазаруване,а няма друг начин да си го закупя. Ако има друг сайт, от който мога да го закупя, моля помагайте.

# 685
Mацкиии,трябва ми бавносъхнеща моделираща маса около 1 кг. Hug

# 686
  • Бургас
Marieta, ditsansvesti4ka, stasi76, Mischoka, Mechopooh, Valeria, Леля Ог, благодаря много, че сте обърнали внимание на тортата ми Grinning Фигурките са готови шоколадови бонбони, само са разделени наполовина, за да легнат добре на тортата. А пясъка ми е от смлени бисквитит и орехи. Доста мързелива украса Laughing
Поздравления за всички, които творят, много красиви неща видях, за съжаление не мога да ги изброя. От последните имам спомен за мишките на Ванчето, шедьоврите на Нелка, Стефина, lightblue, julianka, Valeria...  bouquet

# 687
Valeria - цветята на втората торта са си истински Simple Smile
Релефа на замъка е с правен на ръка с първия от тези инструменти - ние му казваме жълтото нещо в нашта форма:)
http://cdn2.iofferphoto.com/img/item/147/556/415/KV4W.jpg

Твоята торта с овчицата е мнооого сладка.Simple Smile)

Дарилка - сайта официалния ми е www.houseofcakesdubai.com но мове би разглеждането там е трудно тъй като имаме над 2500 дизайна. Иначе може да ме намериш във фликр:

http://www.flickr.com/photos/thehouseofcakesdubai/

marulka_s тортата си ти е много хубава

sVeshti4ka бутилките са пръскани е еърбраш

Ето една бърза която правих днес за приятелка на свекърва ми:

и други от Дубай:

# 688
Валерия Супер сладко овне!  Hug
ясмина И двете ти торти са много хубави! Харесва ми много комбинацията на цветовете на първата и идеята и като цяло.... Браво!
Иренадубай много са красиви тортите! Барбито и другите три тортички май нещо са подали под покритието... кой знае колко хиляди градуса е при вас  ooooh! С какво замазвате там под покритието? с shortening?

# 689
Благодаря ви за оценките и пожелания!  Hug
mari_eta, за теб е отделно "мерси" за отговора   bouquet ще търся "моя" куриер значи Simple Smile
silrai , а към теб имам отделен разговор - ще ти пиша на лични, само че не е днес Simple Smile отдавна се каня и нещо то забравям, то... пак забравям   Laughing
лека вечер и спорна работа на тези които творят и през ноща  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт