Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 111

• 99 586
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Много красоти, гледам, оглеждам, разглеждам, цъкам, чак мъжа ми поглежда какво толкова въздишам... Момичета великолепни сте, не спирайте да творите и публикувате, много ви се радвам!

Когато работите с моделираща маса (последно ползвах руска мастика 2) мажете ли с нещо отгоре за да лъска? Колкото и да изчетквам остава матово.

Сега новобранския център да покаже нещо  Mr. Green Правих вчера за мама тортичка Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 01:53 от Мери

# 691
princess_cake , синята торта със слънцето и луната  Heart Eyes Красива е!   chef
Ирена, Барбито е много красиво, приказно направо, обожавам рокли на кукли обсипани с цветя  Heart Eyes Сватбената рокля също ми е в графа много любими  Heart Eyes
Мери, добре се е получила тортата, браво, в първият момент като я погледнах ми се стори, че цветята са рисувани, след това, чак забелязах, че са монтирани  Grinning МНого ефектно, целените листа трябваше да са по малки, просто като лек акцент, толкова големи не се връзват, според мен  Peace
Патри, хм, къде са и на Мини краката  Joy Уф божеееее, дано не сгафих като видях, че и липсват, или ги е подгънала и е седнала на тях  newsm78 На джунглата съм и фен, а Покемона е направо убиец!!! Сега за захарта-само гледай да не се набуташ, днес ти обясних положението  Peace Аааа, и разказах на мъжо, как си го е отнесъл твоят човек и той каза-цитирам дословно  Embarassed "Сега всяка вечер трябва да му се извинява, поне за един месец"  Joy
Ааааа,julianka, това звучи като заплаха  Mr. Green Аз нали знаете, на никой нищо и пак аз там  newsm43
Дитсан, май теб те пропуснах предният път-ама то защото съм си копнала тортата да я разглеждам, пък то не става и пратих снимката да ми я изсветлят малко да я пооправят, че да я разгледам в детайл, и да ти кажа-страхотно е сърцето, толкова равномерно разпределени цветлета-много ми хареса, а пък и на мацката дето я изсветли снимката  много я хареса, та ако реши че иска такава някой ден да знаеш като твоята ще е   bouquet

# 692
  • в семейството
Привет!
Хващам една страница(в случая 35) за ушите и започвам от нея да ви коментирам (иначе за гледането си ви гледам  Mr. Green)
То на тази страница гледам само на Ивейн тортата за Енчо. Аз въобще щях да зацикля, ако ми поръчат торта за такъв мъж  Wink . Ще има да кърша ръце и да не спя седмици....Ама то за това не ми и поръчват. Ще "оплета кънките".
Ивейн, невероятна е (като мъжа...)!!!
Нелка, твоите последни творби ми напомнят книгите на Джейн Остин. Преди няколко дни гледах филм по нейна творба. В къщи всички днаят, че "това са моите филми". Сигурно в предишен живот съм имала рокля с такива дантели и такава брошка на якичката.
Дитсан, много се радвам, като  виждам колко по-добра ставаш с всяка торта. Малко късно, но пожелавам на дъщеря ти много, много здраве, щастие и любов. Нека се сбъдне всичко каквото мечтае и Бог да бъде с нея и цялото ти семейство  Hug Много ми харесва нейната торта. Трябва ти вече нов апарат ( и на мен  Mr. Green)
Манинка, още от самото начало тортите ти са някак изчистени и като стил и като изпълнение. Много ми харесват.
Пебс,, на патерица ЧРД . добре си се сетила да съчетаеш елементите. Ама гледам твоите атрибутчета нещо много скромни  Wink . А пък  с практика ще изправиш кривинките  Peace
Катя(Сливен), къде се загуби? Отдавна не се беше появявала!Много ми харесват и трите тортички. Последната с роклята ми прилича на торта за абитуриентка (поне в моите представи).
Албенче, мила чакаме и други новини. Мога само да придполагам колко се вълнуваш.  Hug Багерчето е станало повече от сполучливо Hug
gaby_s,ако това са първите ти торти не искам да мисля за следващите   chef
Мишока, доста труд си хвърлила с тези мъфинки. На тортата ми се струва, че бялото покритие е малко тънко. Може би, ако е по-дебело ще изглежда по-добре. Същото важи и за панделката. Но пък за домашните аз въобще не ги хокривам с ММ (поне за сега).
qsmina , тортата с принцесата е хубава, ама малко принцесата големичка идва за този замък. Фигурите са трудно нещо- пропорции, изражения, пози...Аз за това не се захващам с тях  Sunglasses . Другата тортичка много ми допада като дизайн.
Martita , покритието на тортата наистина изглежда много гладко и бяло. ОТ поста ти лъха желание и увереност.Само така !
Мери, цветята ми харесват, но листенцата изглеждат малко груби. Предполагм, че не си имала "кътърче" за тях !?
princess_cake , irenadubai и patriyani от вас могат да се черпят неограничен брой идеи за всичко.
За тази нощ приключвам! Утре ще продължа!Компа едва крета  #Cussing out

# 693
silrai, fotka, големи и груби станаха  Blush идеята ми беше да се вижда много малко от тях, цялата торта да е в цветя, но каталясах снощи и спрях. Нямам ни кътъри, ни нищо  Mr. Green листенцата за цветята рязах с "формичка" от кофичка кисело мляко, а листата едно към гьотере, викам си нали няма да се виждат, леко ще зеленеят тук там, ма на. Освен това винаги напасвам детайлите на фантазия, а този път цъкнах на гугъл изображения "гербери с листа" и ми наизлизаха все с едри листа   newsm78 та се повлякох от там.
Благодаря ви за мнението!   bouquet Взимам си бележка.

# 694
Silrai,благодаря ти мила.Даже си я изсветлила ,трогната съм.Радвам се ,че ти е харесала.Правих я на спокойствие и със желание,че след толкова торти и отделно два празника ми беше много притеснено.А сърцето беше завършека на поредицата,и вече на спокойствие си го завърших със мерак.
Фотка,радвам се мила че се появи.Благодаря за поздравите към дъщерята и за това че ти е харесала тортичката.
Мартита,много е сладка тортичката.ЧРД на теб,много радост,щастие и успехи ти желая.  bouquet
Принцес,страхотни торти както винаги.
Патрияни,вярно че съм набрала енерция.Тортичките както винаги са прекрасни.
Ирена Дубай,страхотни торти.Тази за приятелка на свекърва ти страшно ми харесва.Благодаря за сайта,със удоволствие го разглеждам.
Мери,за новобранец си се справила страхотно.И на мен във първия момент ми се видяха рисувани цветята.Страхотни цветове.
Клиентите на сърцето излязоха много точни и ми пратиха снимки .Ето ги:

мисля че са по-добри от моите.
Ето и щастливите "младоженци".Много бяха щастливи.

И моето слънчице на поздрава от колегите и.

На който му се гледа по-вече снимки има тук:http://ditsan123.snimka.bg/family/lichen.352213.23025561

# 695
Добро утро, момичета!
С пожелания за хубав ден!

Мисля, че започвам да се вманиячавам...в тази красива пролетна снимка виждам единствено борд за торта  Laughing

# 696
Фотка, браво на теб, ти си първата, която го написа-принцесата е много по- височка от самия замък.
Всъщност започнах от принцесата, а замъка трябваше да бъде поставен на квадратен първи етаж-нещо като полянка със замък, който да е в единия ъгъл, нещо като в перспектива...а самата принцеса щеше да стои в преден ъгъл на първия етаж, на края на пътечката. Обаче се появи проблема с подложката за квадратна торта и трябваше да я направя кръгла. Можеше и по-добре, но човек така се учи Wink
Ето една от първите ми торти-по нея кусури колкото щеш, но все пак си ми е сладка Simple Smile

И още една с принцеса-фея-втори опит:

Ето го и първия(вижте и краката hahaha)

# 697
  • в семейството
Продължавам!

Ванче, в събота искам подробно да кажеш как така хубаво си „излъскала” емблемата на Мерцедеса. Марио е като изваден от истински конструктор. А мишоците са много сладки.
Ani_Boland, тортичката е много сладка. Мисля си, ако панделката беше бяла(заради точките) и малко по-широка, дали нямаше да е по-добре?
Лайтблу, мноого сладки обувчета. Като истински. Вътре изглеждат все едно си сложила истинско хастарче от плат.
Stefina, независимо от премеждията тортата се е получила и финала е доказателство за това. Надявам се вече да се възтановявате окончателно след проблема с пръстчето. Само мога да предполагам какво си изживяла.
Jenik, беше се поизгубила в последно време. Хубави тортички. Не знам защо, но куклата ми прилича на малка японка.
Дарилка, в първия момент като видях тортата със списанието, реших, че има статия в която ти си главната героиня  Wink . А то – торта. Букетчето е една красива „закачка”, която прави тортата „извън стандарта”.
Катенцето, с каква ММ си работила? Предполагам, че вече си усетила как се работи с ММ и по-нататък ще минеш и на по-сложни детайли. Трябва по-смело  да изчистваш нишестето (пудрата захар) с четчица. Видях, че и други са ти казали същото.
ЕЕЕЕ, стигнах и аз до овцата. Вал, невероятна е. Идва ми да я целувам, целувам тази овчица! Лошото, че сладолед ще ям след Великден. Кажи нещо постно за вдъхновение. Или пък да си сложа очила?  Wink
Julianka, всички твои торти са ми правили впечатление със изчистен дизайн и изпълнение.

Докато пиша, два поста още.
qsmina , ще надобрееш ти с принцесите. А те обикновенно са много капризни. Я грахово зърно им пречи да спят, я обувката си губят, я  пък ябълка им се дояло Simple Smile
ditsan , писах ти че си за нов фотоапарат  Peace

# 698
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ами направих я от глюкоза, желатин, вода, лим.сок и пудра захар. Когато търсих как се прави ми направи впечатление, че масово се използват тези продукти. Единствено не мога да преценя количеството, което трябва да направя, за да я покрия цялата хубаво. А за изчистването си взех бележка и следващия път ще го давам по-смело  Simple Smile

Имам и едно въпросче - с какво мога да намажа покритието, за да му придам поне малко блясък?

# 699
  • в семейството
с алкохол (напр. водка) .

# 700
Вал, тортата с овцата е просто изключително сладка! Страшно ми допада!

Само идея да споделя, въобще не е критика или нещо подобно (държа да отбележа!) - виждала съм овца с вълна, направена като борда на тортата, от такива завити кръгчета, налепени едно върху друго, също става много готино. Но, разбира се, не е така обемно Simple Smile

# 701
Здравейте искам да Ви помоля за идея за торта за 6месеца на бебчо:) Благодаря Ви предварително Simple Smile)

# 702
Ясмина,много са сладки тортите за първи опити.Споко,все по-добре ще става.Аз още със страх посягам към фигурите,те са по -труднички за хората дето нямат божественият талант на Валерия и другите богини от форума.А мечетата са много сладки.

# 703
  • Norge
Момичета, само едно благодаря да напиша, че съм с единия крак в куфара, изчезвам за две седмици.
Поздрави и щастливи захарни моменти.   bouquet
Ванче, изобщо си знам че не ме мразиш, душко, точно обратното е. Hug
Шеметка, само средната част е торта...няма кой да яде вкъщи. Confused

# 704
Привет, момичета!

Благодаря на всички за хубавите думи за моята последна торта.Радвам се, че ви харесва, за мен това е голямо "потупване по рамото".

Нелка, последния ти шедьовър не знам как да коментирам.Изглежда ми като някоя средновековно произведение на изкуството, толкова изящна и стилна, толкова ефирна и красива.Прелест!Весело изкарване ти пожелавам там, където отиваш!  Hug
Вал, и тук да кажа, че тортата ти е много оригинална и прекрасно изпълнена.Овцата още малко и ще ми заблее. Simple Smile
Юлиянка, много ми харесва стила ти.Тортите, които си пуснала са толкова изпънати и изпълнение с много финес.Изключително добро съчетание между идея и цветово решение.Желая ти бързо да премине този период, през който минаваш, защото твориш страхотни неща.
Дитсан, много мил и красив жест към "младоженците".Чудесна тортичка!
Ясмина, симпатични тортички си ни показала.Един съвет, ако позволиш.Пробвай да измажеш по-плътно тортата с маслен крем преди да я покриеш.Така ще заличиш неравностите и ръбовете, които сега се виждат.
Дарилка, още едно оригинално и префетно твое изпълнение...сватбената торта е уникална.Накара ме да се пуля поне 5 мин. докато загрея, че това е тортата и че списанието не е истинско.А уж не съм глупаво момиче  newsm78  Mr. Green Просто ти си адски добра  Hug

Ето и една "горска" торта от мен :

Forest cake by raddina(lightblue), on Flickr

Хубав ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт