Отговори
# 180
Добро утро!
Е, страхотна новина- още едно бебе! Вети, честито! Дано Рая е райско бебе- кротко, да се храни добре и много да те радва!
На момичетата, които са на път днес да станат майки- стискам палци.
Аз се надявам да устискам до април.
Какво хубаво слънце е изгряло навън...
Желая ви хубав ден!

# 181
  • Варна
Да са живи и здрави бебчетата ни, много да радват семействата си. Да растат умни и будни деца.
(Нещо ми липсва творческа мисъл:) )
Айде и днес такива новини-освен Мармалад ,която може и да е родила, друг съмнителен?Simple Smile

# 182
Добро утро!

Да се честити бебчетата Явор на мама Ели и Рая на мама Вети - да растат здрави и усмихнати дечица и да радват семействата си!!!

Ох, толкова много бебчета, че и на мен ми се иска вече...
Аз да си призная, съм толкова подпухнала последните няколко дни, че направо ще откача - даже одеве като станах и се видях такъв рев му одарих, че чак с ММ се сдърпахме...

# 183
здр.и от мен,аз също много рядко пиша,но ви чета редовно Grinningще се радвам и мен да добавите в списъка,термина ми е на 17.04 и очаквам момченце.на 27г съм и ми е първа бременност.да ви се оплача,от вчера съм с някакви болки в корема и кръста,и така си изкарах и нощта.сега нямам болки,но пък откакто съм станала ми се гади много.на някоя от вас случвало ли и се е,аз си мислех,че може бебо да се смъква надоло и затова да ме наболява,но не видимо си е високо коремчето и незнам.не съм имала контракции нито болки до сега и не  пия магнезй,знам че едва ли е тргнал да излиза,защото му е рано newsm78ноо знам ли.

# 184
Добро утро!

Честито бебче Рая на мама Вети! Да са живи и здрави! Бързо възстановяване!    bouquet

Джулия, Мармаладче, стискам палци за бързо и лесно раждане!  Praynig

Аз се събудих озверяла от глад още към 5 ч, но издържах до преди малко и нападнах хладилника.  newsm55

# 185
Добро утро!!!!  Hug

Честити бебчета на новите мами! Да са ви живи и здрави, много радост да ви носят!

Всеки ден се чудя кога ли ще е и моят ред!?! Ама когато реши бебока - тогава....

# 186
Добро утро и от мен! Аз се стягам за лекция и шопинг после и искам да ви помоля да бъдете всички 2 в 1, докато се прибера  Laughing Не прекалявайте с тапите, болките и водите и най-вече с бебетата!

Добре дошла на renji! Не се притеснявай, мила, може би само си се подготвя бебчо Wink

Натали, на 1ви си ти Simple Smile

Прегръдки за всички коремчета и да слушат!

# 187
Диди, моля те, само не на 1ви!!! Confused Ако може, друга дата да бъде.....

# 188
Jenny, ти си удържала фронта, но аз ядох в 4.30. Пак не можах да спя и се сетих за нещо, което ме чакаше в кухнята...

# 189
Честити бебчета на мама Ели и мама Вети!!!

Аз отново правих разходки до тоалетната до 4ч....направо кошмар Confused И като по часовник в 4 часа сънят дойде....е, какво е това Tired Днес вече съм без магнезий, ще видим какво е писано

мармалад, стискам палчета Praynig

# 190
Eхеее,честит ни бебевалеж.Прекрасни имена,Явор,Рая,Ивайло...да са ни честити пухчовците и все така да продължава.Бързо възстановяване на мамите и да се разпишат тук да сме информирани.
Блуменце,Джулия-стискам палци нещата да стават както ги искате!
Аз след вчерашното почистване и миене на прозорците мисле,че пак е дошъл момента,но нъц.Та стискам си още!
Хубав ден ви желая,че ме чака основно почистване на банята!

# 191
  • Варна
Добро утро!!! Тук пече слънчице и прането ми най-сетне ще изсъхне! Mr. Green

Честита бебка Рая на Вети и тук!
   ylinfant

Добре дошли на новите мами и леко раждане!

Стиснати палчета на момичета, на които днес им е ред! newsm17
Аз се отдавам на гладене с Гала. Wink

# 192
Честити бебчета на всички момичета! Да бъдат здрави и усмихнати, за да са усмихнати и майките им Wink
Много се чудех дали да купя олио за мазане на бебето или направо някакво мляко за тяло, предвид, че времето вече ще е топло, но педиатърът ни каза "олио поне през първият месец". Вероятно ще взема това на А-дерма и горещо го препоръчвам на всички бебета, с чувствителна кожа или на всички дами, които могат да си го позволят. Кремче за дупе ще взема на Бюбхен, много бях доволна предният път от него. Пелени на Памперс, винаги тях съм използвала.
Тези дни вече трябва да накупя разните там работи за болницата и да изгладя големият гардероб на новият ми мъж. Утре ще уточним датата за секциото, толкова съм щастлива, че вече му се вижда краят на този корем и скоро ще ме обича още един мъж.
Успех на всички, за които днес ще бъде големият ден.

# 193
  • София
Честито на мамите Вети и Елети!!! Да сте здрави и безкрайно щастливи винаги!!! Така се радвам всеки ден като чета кой се е родил!!!  Hug Hug Hug

# 194
  • София
Добро утро на всички, я какво хубаво слънчице се е показало днес  Laughing

Мармаладче хайде стискам палчета всичко да мине бързо, макс безболезнено и да се хвалиш с хубави новини.

Джулия, успех и стиснати палци и на теб  в петък, ще чакаме хубави новини.

Аз днес ще си подреждам и почиствам кухненските шкафове, че само те ми останаха за пререждане и почистване и да ми е спокойно вече.

Общи условия

Активация на акаунт