Отговори
# 165
Да са живи и здрави новите попълнения в семействата на мама Ели и мама Бети- Явор и Рая. На мамите бързо възстановяване.
 smile3501 newsm44 1stroller

# 166
  • sofia
Честити бебоци Христиана, Явор и Рая на техните мами и татковци разбира се.
А бебе Ясмин и бебе Ники са страхотни бонбони!
Всички да са живи и много здрави и щастливи!

Днес ми е много поспалив ден. Само да полегна уж за малко да изтегна гърба и съм отнесла плувката. Crazy

# 167
  • София
момичета, пропускам срещата утре май - току що ми изтекоха водите...

# 168
Здравейте момичета, някои вече мамчета    bouquet  от вчера не съм влизала, а  доста странички изчетох с прекрасни новини -Дано да е така и за напред!  Praynig

първо - Да Благодарим на Диди -този път е още по -хубаво оформлението -явно пристигането ти в БГ е повлияло положително и емоционално Grinning  БРАВО ДИДИ !

второ- ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ ГЕРОИНИ ! \като четох  разказа на Емичка -то си е геройство -направо ми събра погледа, предполагам и на други първескини като мен\
ЧЕСТИТО НА БЛУМЕНЦЕ, АУРАБОНЕВА, ЕЛИ333 И ВЕТИ  -Да са им живи и здрави бебчетата и много бързо да наддават -ако пропускам някой -моля да ме извини -12 страници наведнъж не се четат лесно  Laughing

Днес започнах официално прането ! хихии и двете перални работеха на пълен оборот  hahaha добре че беше хубаво времето.

Пожелавам на всички мами мъжете им много да помагат -сега им се е паднало!
Лека нощ  Hug

# 169
  • Червено знаме 11:)
Лелеееее,колко много бебетаа,браво,да са живи и здрави всички и да радват родителите си!!!Аз в четвъртък ще отивам в болницата и в петък живот и здраве ще раждам,да ми стискате палчета Laughing

# 170
Мармаладче , Джулия ще стискаме палци и на ръцете, и на краката!  Praynig

дано Ви е  лесно!

# 171
Лелеее, само ден и половина не съм чела, а вече има  6 бебета  и 12 страници нова тема!
Диди, много е сладурска !  smile3525
Да са живи и здрави бебчетата Никола на мама Lilly_R, Алекс на мама edward_fenka1, Ивайло на мама Blumence, Христиана на мама auraboneva, Явор на мама elety333, Рая на мама Вети!

# 172
Честито бебенце на Вети.
На новите мами,добре дошли и безпроблемно бременеене до финала.

# 173
Marmaladd, стискам палци, всичко да мине по вода Hug
Djulia , и на теб късмет, мила  Hug

# 174
Мармаладчеееее, не устиска ти за лекцията за етапите на раждане, направо на практиката мина... Стискам палци всичко да протече гладко и по ноти и да ни зарадваш скоро! Дръж ни в течение!!!  Hug  bouquet

Джулия, успех и на теб за четвъртък/петък  Hug

Лягам да спя в очакване на бебешки новини за добро утро!  Heart Eyes

# 175
Честито и от мен на новите бебчета - Ивайло, Христиана, Явор и Рая! Да са живи и здрави, да растат големи и щастливи и много да радват семействата си! На майките - бързо възстановяване!

Мармаладче, стискам палци всичко да мине бързо и леко и очакваме новини  Hug

Емичка, много ми хареса разказа ти, особено за името  Grinning

Ух, вече ми се спи и не помня какво друго щях да пиша, лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 176
  • Пловдив
мама elety333 , да ти е честит малкия Явор и тепърва много да те радва!!!  smile3525
На Вети да е здрава и винаги усмихната малката Рая! Бързо възстановяване на мама!  Hug
marmaladd - имаш ли контракции освен водите, как се развиват нещата при теб!?! Ако ще тръгваш към болницата ЛЕКО И БЪРЗО раждане да ти пожелая!  Hug
Djulia  - имаш стиснати палчета и от мен за петък!!!
Maminka66 - много е сладък малкия, хубаво е че има апетит, ама защо така предпочита тая химия пред кърмата...  newsm78 А за увеличаване на кърмата не помага нищо повече от честото кърмене/цедене. Ако си решила да продължиш да цедиш за него може да се обърнеш към консултантите по кърмене или да погледнеш в блока на Хедра имаше добра статия по въпроса за цеденето.  Hug
Иначе и ние бяхме на смесено хранене, но не съм имала проблеми с даването на кърма и дохранването с Ам после (кърмех и давах АМто с шише). Да не е дискомфорта от колики?!  newsm78 Иначе по-вероятно е АМ да предизвика дискомфорт отколкото кърмата, имай го в предвид.  Peace
Емичка - страхотен разказ, ама и малката колко е пораснала  Crazy
delilah_qk Вашият батко на колко беше?
Гони двете годинки - ще видим дали малчо ще оцели рождения ден на баткото /19 април/. Вече е на обща храна и не е проблем гледането му толкова, ама си е организация дори само като багажи. Уж се разбрахме с таткото да се понапъне сам да го гледа 1-2 дни , а за третия да викне бабата с едно приспиване само да пооправят и вкъщи все пак, че иначе е като след война даже след половин час от подреждането. Да се разбират ги оставям, а аз се замислих да взема да позамразя 10-12 порции манджа като готвя тези дни, че да вади от фризера и да размразява таткото , поне така няма да съм зависима откъм баби за храната.
Момичета билюците се сипят,сипят всеки ден.Днес бях във Вис Вита лис и разбрах,ч имат безплатни курсове за бъдещи родители.Следващата лекция ще бъде на 26.03.2011 г от 11 ч. в гр.Пловдив бул.6 -ти септември 268 и гр.София бул.Симеоновско шосе 110.Това са магазините им.Тема :Кърмене. Ако някоя мама от Пловдив иска може да се организираме да отидем и после да се почерпим:)
Много съблазнително звучи, ще ми се да намина, ама ме дострашава да си правя разходки вече, ще видим как ще съм и ще се чуем ако случайно се престраша.  Blush
На мен корема нещо ми падна съвсем ниско от вчера, контракциите зачестиха май (дано е от нервите тия дни, а не че бебо се е разбързал - нали искам да задържа поне още седмица-две да му се развият дробчетата поне).  Иначе съм на ЖК чак петък и само чакам да дойде, да не го изпревари бебо, че не са ми пускали още последните изследвания- ще ми се да съм спокойна, че са добри.
Лека и спокойна на всички коремчета - хайде утре пак да е ден с такъв хубав бебевалеж!!!  Hug

# 177
леле докато ви изчета,стана нощес.да са живи и здрави всички бебенца и техните майки.бързо да укрепнат и да радват семействата си.   bouquetисках да пиша много неща,но забравих покрай тези прекрасни новини.Емичка много се развълнувах от разказа ти.прекрасна е малката Ясмин.  HugМармаладче и от мен стиснати палчета.  HugДиди щях да те забравя мила,прекрасна темичка   bouquetлека нощ и утре с кафенцето нови бебета

# 178
Много пишете наистина,до сега ви чета от миналата тема.
Да са живи и здрави бебчетата Никола на мама Lilly_R, Алекс на мама edward_fenka1, Ивайло на мама Blumence, Христиана на мама auraboneva, Явор на мама elety333, Рая на мама Вети! На мамите бързо възстановяване! bouquet  bouquet  bouquet

Дано не пропускам някой.
Емичка страхотен разказ, а името Ясмин е едно и от моите фаворити.Нашия татко се казва Явор,та може да носи неговото име или другият вариант е на моята майка Ема.Още не съм го решила.Ще чакам ЖЗ бебка да ми подскаже сама .
marmaladd,Djulia стискам ви палци!
Добре дошли на новите мами и леко раждане!Ох,малко остана,на финала съм и почва да не ме свърта вече.Като виждам колко майчета с термин преди моя родиха.....в очакване съм.Вчера бях на ЖК,всичко е наред,документите са при мен,изследванията са добри,бебче е добре разположено,багажа е готов,всичко е подредено,рапорт даден! Simple SmileЛека вечер на всички! Heart Eyes

# 179
ВЕТИ ЧЕСТИТО ТИ БЕБЕ МИЛА! Hug Hug HugВие с блуменцето сте ми съмнителни... LaughingМармаладче леко и безпроблемно раждане,чакаме да пишеш!!!! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт