Отговори
# 150
Честито мъжле на мама Елети333!Бъдете живи и здрави!Не се сърдим, че ни изпревари, ще имаме време да се опознаем Simple Smile

# 151
Trufelнаистена ли дават мострички?Когато ходих на отворените врати в ОБ говорихме с една мама която преди месеци беше родила там (момченце) и ми каза,че много държали на тази козметика на HiPP друга не приемали.Каза ми също така,че много била доволна от шампоана и олиото и си продължила и в къщи с тази козметика.Аз съм малко недоверчива от казано или прехвалено нещо.Н апринципа съм "Око да види,ръка да пипне" Joy (каквото ще да е).Но сега като прочетох и твоят пост май ще взема и аз да разгледам сайта им.Много се двоумя м/у HiPP и Бюбхен

# 152
Честито бебче наЕлети333.Да е жив и здрав мъника и да расте много щастлив.

# 153
  • Варна
Tonika, по всичко личи, че дават.  Grinning Дамата също ми каза, че оставя мострички и на някои педиатри във Варна (спомена д-р Стоянова, д-р В. Илиева, д-р Юдова, не се сещам вече други), в Училището за родители, на лекция на 10 май ще има представяне и на бебешката козметика (защото на предната тя представи козметиката им за бременни).
А иначе просто може да попиташ като мен чрез формата им за контакт на сайта, оттам изглежда пренасочват към представител на Хипп според географския регион. Тази дама е представител за Варна. Peace Спирам, че ще събудя подозрения, че са ме вербували!!!  Joy

# 154
  Привет и от мен!
  Лелеее, срамота, да се включа чак по средата на новата тема  Embarassed , която естествено е много пролетна и свежа  Peace
  Виждам за няколко дни няколко нови мами, много бебенца- да са ни живи и здрави и да радват много майките и татковците си!
  Аз се прибрах отново на Търново, но за три дена и от събота или неделя вече оставам на Плевен да чакам  Wink Супер, че и там имам вече достъп до И-нет, че иначе щях да изкукам самичка без любимите ми мъже и любимия ми форум  Laughing
  Да се отчета за днешния преглед- всичко си ми е в норма- води, плацента- втора степен на зрялост, бебо е вече 3.200 кг, главично разположен си е. Направиха ми един мнооого гаден вагинален преглед, след който прокървих и добре, че докторката ме предупреди, че ще кървя няколко дена, че иначе как щях да се шашна... И най-важното- дадоха ми зелена светлина за нормално раждане  newsm44 , но е хубаво да родя до десетина дена, че да не стане слонче бебето  Laughing През това време ще текат прегледи и ще се следи актуалното ми състояние. Но най-щастлива съм, че докторката съвсем спокойно без убеждаване от моя страна се съгласи за нормално раждане и като че ли не е за планирано секцио, въпреки че за нея е по-удобно  Party
  По време на пътя към Търново като ме започнаха едни контракции- викам си, ако сега не родя няма кога  Laughing Но като се прибрахме му полежах малко и нещата се успокоиха.
  Следващите 2-3 дена ни очаква едно основно почистване на апартамента, мъжа ми ще помага, че искам разместване на мебели и обиране на прах под тях, тупане и печене на слънце на килими, пране и гладене на пердета и съответно чистене на прозорци...  ooooh! Но лека-полека до петък трябва да свършим.
  Лека вечер!

# 155
  • Сопот, Пловдив
Да е честит на мама бебе Явор, много да я радва!   smile3525

Мирелка, FireBall аз лично много харесвам и Анаис, и Мария-Магдалена!  Peace

# 156
Trufel разбрах,че дават мострички,явно несъм си се изразила правилно.Понеже несъм ходила на такива лекции и нямах на идея,че се дават и мостри за бебешка козметика.Виж за Орифлейм и Ейвън да, но бях учудена че и за бебешка козметика има мостри.Досега не ми се е налагало да се интересувам от такива продукти та затова попитах.Извинявам,се че бременнският ми мозък бавно загрява,трябва да сменям реотаните (след раждане)  Wink Сега им разгледах сайта и новите продукти и ще им пусна и запитване.

# 157
Мамчета, включвам се с хубавата новина, че мама Вети със секцио днес е родила своята дъщеричка Рая. Малката принцеса е с манекенските размери 46 см и 3140 гр.

Пожелавам много радост на Вети, а на Рая здраве и щастливо детство.

# 158
  • Сопот, Пловдив
Честито на Вети за малката принцеса Рая!   newsm51   ylinfant

# 159
Честито на мама Вети!  newsm30  newsm51

# 160
Добре дошла на Рая! Честита радост на мама Вети и бързо възстановяване!  newsm51

# 161
ЧЕСТИТА МАДАМА НА МАМА БЕТИ ,ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА РАЯ.

ЧЕСТИТ СИН НА ЕЛИ ,НЕКА ЯВОР РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ. newsm51 smile3525

Ехххххх,искам и аз вече бебееееее .smile3534

# 162
Ехехех, ма наистина не свършиха щъркеловите вести днес Simple Smile)). Честита да им е Рая и много, много да ги радва!

# 163
Да са живи и здрави бебетата Ивайло, Христиана, Явор и Рая!

bouquet Благодаря отново на Диди за старанието при правенето на темичките. Много ме радва овенчето на началната страница   bouquet

# 164
  • София
Лелеее как само се случва и вчера и днес макар и късничко влизам да чета и хоп бебенцааааа – ами това е супер – вече съм 100% убедена, че пръст в тази работа имат на Rois щъркелите! #Crazy
Blumence браво на теб, честито ти мъжле Ивайло, да ти е много здрав и винаги усмихнат и щастлив, много да радва теб и всички твои близки!

auraboneva браво и теб за нежното попълнение Христиана сред стройните ни мъжки редици за сега нека бъде много здрава и винаги усмихната и щастлива, много да радва теб и всички твои близки!

elety333 Честито ти момченце Явор, нека бъде здраво, усмихнато и щастливо дете и много да ви радва!

Айдеее и Вети е родила госпожичка Рая! Нека бъде много здрава и винаги усмихната и щастлива, много да радва теб и всички твои близки!

Днес съотношението е 2 на 2 и според мен Вети и Blumence май са се наговорили, като се явят в темата да кажат   Thinking
На всички мами бързо възстановяване.  Peace
Диди страшна си с темичките – бравос отново!   bouquet

Добре дошли на новите мами, леко бремеене и безпроблемно раждане на финала.

sosmy много полезна информация си дала с табличката, аз също имах някъде такава, но не мога да я намеря, беше в една книжка, която явно някъде или съм я дала или не знам къде съм я сложила.
Хайде лека ви нощ и до утре до кафенцето.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт