Отговори
# 60
Честито Момченце Ивайло на Blumence!
Да е живо, здраво  и много обичано бебче!
smile3501 newsm44

Нещо объркахме поредността, вчера и днес повечко момченца! newsm03

Но нищо да са ни живи и здрави!

# 61
Момчетата бързат повече да излизат - а бях чела някаде че момичетата са тези който се появяват по рано  newsm78

Честито Blumence ! Да ти е жив и здрав и се радваме много че се чувстваш на 6 - окуражавате така по страхливите  Mr. Green

# 62
Честито бебе Ивайло на мама Блуменце!!!
Да е жив и здрав, много да радва мама и тати, да папка и да расте щастлив!!!

# 63
  • Plovdiv - Thessaloniki
Влизам днес и ето ги хубавите новини! Simple Smile
Диди -   bouquet, много сладурска идея са зодийките.
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НИКОЛА, АЛЕКС И ИВАЙЛО, ЧЕСТИТО НА МАЙКИТЕ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ!
Честит рожденник на патерица на Биг Мама - да расте здрав малкия сладур!  Стиснати палци и за тези, които очакват събитието днес!
Акушерката, която води бременския курс, каза по-добре да оставим клизмата и бръсненето на акушерките, все пак това им е работата.
КАТИ- името Велина  Peace добре сте го избрали.
Имах и още за казване, ама забравих. До скоро и чакаме още хубави вести!

# 64
elil, шубето е голям страх Simple Smile Няма да идвам. Както вчера споделих,чудех се дали да ходя на лекцията - 50:50 бях. Обаче майсторът,който трябваше да ми монтира кухненския плот днес, отложи за утре. Е това,ако не е знак,здраве му кажи Simple Smile Та така,хем си ме е шубе,хем и се налага да остана (не че не мога да хвана майка ми да стои,но все пак)  Laughing

Блуменце,честито и от тук, мила. Разкошна новина. Здраве,здраве и пак здраве ти желая на теб и бебо!  smile3525

# 65
 newsm68

Още преди да отворя темата като видях, че сте на 5 страница си помислих - имаме си бебе!  smile3521

Честит син на Blumence! Много здраве и щастие им желая!   smile3525

Да се похваля, че хемоглобина ми се е качил и вече съм по-спокойна. Simple Smile На връщане от лабораторията влязох в един детски магазин и направо се влюбих в едно комплектче за изписване - синичко с жълто патенце, едно мекичко... newsm76 нито много тънко, нито много дебело...едвам се сдържах да не го купя, че ММ не иска нищо предварително... Crossing Arms

# 66

Днес, около 10 сутринта се роди бебче Христиана на auraboneva!!![/size]

Да е жива и здрава много щастлива, да расте усмихната и лъчезарна, да носи много радост вкъщи!

С бебка всичко е наред, мама се възстановява след секциото, очакваме ги по-скоро у дома.   

# 67
 smile3501

Ехааа....супер!

Честито бебче Христиана! Да са живи и здрави! Бързо възстановяване на мамчето!    bouquet

# 68
Оле колко многи бебенца- сууупееер! Честито на всички нови мами- да папкат и да спинкат хубавичко   bouquet

Аз се скъсвам да чистя, пера и подреждам, но ефект май няма - още съм си с бебенце в коремче  Crazy

За албумчето може ли и на мен парола, че досега не съм влизала никога, да наваксам, докато имам време  Wink

# 69
  • Къде ли не...
Честито бебче Христиана! Бързо възстановяване на мама!   bouquet

# 70
добър ден!!
честити рожби да са ви живи и здрави и да ви слушат и радват много[/b]

# 71
 newsm32 1crib Честито на Мама Auraboneva за дъщеричката Христиана! Да папка, за да расте здрава и да носи само радости! На мама- бързо възстановяване! newsm44

Ето едно момиченце, да се навакса лека по лека съотношението! smile3501

Диди, Страхотна темичка, много добро оформление! newsm10

# 72
  • Plovdiv - Thessaloniki
ЧЕСТОТО БЕБЕ ХРИСТИАНА НА auraboneva!!! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА И СКОРО ДА СЕ ГУШКАТ ЗАЕДНО!  newsm51

# 73
  • Русе
Честит Ивайло на Блуменце и Христиана на  auraboneva!!! Да са живи и здрави, да растат безгрижни и щастливи.
И аз се понасям към моя док, да си взема вече всички документи за болницата, та ако нещо неочаквано се случи да съм подготвена. Jenny_, колко ти е хемоглобина, моят беше 104 миналата седмица, сега редовно пия желязото, да видим на 1-ви как ще е.
Хубав и усмихнат ден на всички    Nature Sun With Face

# 74
Моят гине каза да вземам нищо за хемоглобина, само комплексните витамини, но аз започнах желязо на своя глава от месец - по една таблетка почти всеки ден - лекичко ми се вдигнаха стойностите. А в последните ми изследвания има доста неща извън нормите, уж при бременност било нормално, и анестезиста каза така  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт