Отговори
# 75
  • Сопот, Пловдив
Да са живи и здрави, да растат умни и красиви бебе Ивайло и бебе Христиана!   newsm51 smile3525 baloni  party006

До момента, за днес две бебета, аз се каня да излизам, ще видим като се върна колко ще са  Laughing .

Диди, прекрасно оформление на темичката, както винаги!   bouquet

# 76
Честит Ивайло на Блуменце и Христиана на  auraboneva. Мамите бързо да се възстановяват и право в къщи.
Сетих се какво щях да пиша за количката и коша за кола. С Ники в количката слагах едно тъничко одеалце на две и пелена от бархетните. После бабата ни направи от парчетата чаршафки каквото остана малки чаршафчета. Ето такива.

За клезмата - В окражна П-в за секцио не правят клизма поне не за плановото.

# 77
ЧЕСТИТО НА ЦВЕТИ И СИАНА,ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ИВАЙЛО И ХРИСТИАНА И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!!!

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 14:36 от nataliaiaia

# 78
Pile^, хемоглобина ми е 129, но преди месец и нещо беше 95. Сега поне влизам в нормите. Довечера ще се видя с доки да каже дали е достатъчно или още трябва. Предполагам, че ще продължа с хапченцата по същия начин.

sosmy, и аз с дъщеря ми слагах парченца чаршаф - мама ми даде много такива и си ги сменях постоянно. Сега пак ще ги ползвам.

# 79
честита бебка Христиана на auraboneva, да им е жива и здрава, да папка и наддава добре, бързо възстановяване на мама   bouquet

# 80
Колко е хубаво когато денят започва с такива хубави новини  smile3535  261uu smile3535
Честити бебенца на Блуменцето и на Аурабонева!  Hug И двамата с такива хубави имена - Ивайло и Христиана! Нека са толкова усмихнати и щастливи като днешното слънчице навън!
Диди, темичката е без коментар, а това със зодиите много ме изкефи   bouquet
Ленито, линка е много як и така с кеф го четох да видим после дали и колко ще е вярно. Peace
За комплекта за количка - честно казано, не мисля, да купувам нещо специално - имам си поне 3-4 различни пелени и одеалца в тон, така че ще измисля нещо подходящо.
Аз съм си взела 2 нощници и една жилетчица за болницата. Дали ще ми стигнат, как мислите? Вие по колко ще носите?
Някоя мама беше питала за помпата за кърма на Бертони - и аз си взех такава, надявам се да е ок. Според всеобщото мнение е много добра имитация на Авент, пък е на 1/4 от нейната цена, пък да видим  newsm78
Иначе ние  с Жорко сме си добре, но не знам дали вече искам сега да се ражда или не, хем на моменти ми тежи и вече мноооого искам да си го гушна и да го накърмя - дано имам този шанс, хем се... надявам да си спинка още на топло, че да си порасне още малко и после да е спокоен.   А иначе съм си с леки болчици и контракции, и киселинички де, да не ги забравя и тях, ма понеже вече свикнах с тези неразположения, даже не намирам смисъл да се оплаквам. ААА, вече си имаме и креватче, сега остава ММ да се вземе в ръце да го сглоби, ма май нещо се е запънал и щял да го оправя като родя - някаква суеверност се появи у него на финала, но мисля да не настоявам много и без това ще стане много тясно и ще се бутаме. После ще ни е достатъчно да се побутваме, та можем да си го спестим сега. Чудя се само - нали няма много да мирише на лак и боя - мамите, които вече са със сглобени дървени легълца нека споделят, Моля?

# 81
В количката и коша, стола за колата- нищо не слагам  Peace

Памперси- най-много Huggies! Памерс са най-лошите, които съм купувала. Иначе сме вземали също от тези на Lidl, Chicco от подмарките на супермаркетите. Сега за бебето съм взела 2 пакета 3-6 кг Huggies bio cotton, ще видим после на какви ще сме  Simple Smile

Някой има ли идея къде мога да видя съставките на козметиката на HIPP ???

# 82
Боже едва обяд е, а вече си имаме две нови съкровища Simple Smile

Честито на мамите, Много да ги слушкат и радват мъниците  bouquet

Диди темата е страхотна  Hug

Аз днес ходих да си правя теста за алергиите. Добре, че отидох. Оказа се че съм алергична. Слагали са ми упойка при зъболекаря и не е имало проблем, но явно че си има значение...
Та докато бях в Тина Киркова някак ме хвана един страх. Досега не съм лежала в болница и ми е много притеснено ( направо почва да ме хваща шубето). Но докато чакахме изведоха едно бебенце за изписване и изведнъж всичко ти минава. Толкова са сладки мъниците и ти се приисква да ги гушкаш, гушкаш, всичко друго избледнява Simple Smile

Иначе почнах малко да се притеснявам с тези бебета - вчера бях на преглед  в МД и питах за направление за хоспитализация и обменна карта, но доктора каза спокойно има време. Като гледам какво става никак не ми е спокойно Simple Smile Само запис на тонове правихме и пак ми премериха кръвното и корема. Не трябваше ли в 36 седмица и секрет да взимат и направление за кръвни изследвания Thinking
Щом доктора е спокоен и аз така ще я карам.
Срам, не срам, знам че чета този форум от месеци насам, но досега гледах снимките във face-a само. Ако може и на мен някой да даде паролката за албумчето, че да кача и нашите покупки

P.S Момичета, тези чехли като на Диди, които споделиха и някои други мами че са купили явно са много модерни за родилния дом. Днес видях няколко жени да се разхождат с такива в болницата:)

# 83
  • Бургас/Пз
Срамота да се запиша чак на 6-та страница. Обаче никакво време не ми остава за компютъра, добре че поне във фейса ви следя!

Честито на Аурабонева и Блуменсето! Да са им живи и здрави дечицата и много да ги слушкат!

Да кажа и аз за количката - до 6-тия месец постилах пеленка , после вече не защото всичко изритваше. През лятото слягах под главичката тензухена, че много се потеше, като спеше навън!

От Памперсите - най-напред ползвахме Хъджис и Либеро, а после Бейбилов, от всички съм доволна!

Ели, наистина е добре легълцето да се сглоби малко по-раничко, за да се отмирише. Дори и да не миреше на лак или боя си има една специфична миризма от магазините! Можеш да кажеш на мъжа ти само да го сглоби, а като се роди бебчето вече да му слагате матрака и да го застилате с чаршафчета!! В краен случай, поне го извадете от кашона да стои както е на части, но да се отмирисва!

# 84
  • София
Честита беборана Христиана на auraboneva! Да е жива и здрава!!!

sonita, пробвай тук http://www.hipp.bg/index.php

e.damyanova, хубаво е да се е проветрило леглото поне един-два дена, за да не мирише на стърготини...може да извадите плоскостите от кашона да "дишат" още преди сглобяването (просто това ми идва на ум само).

Хайде, чакаме още някоя мома  Hug

# 85
Честито на семеѝствата на бебе ИВАЍЛО и бебе ХРИСТИАНА.Да са им живи и здрави.

Да ви се похваля-намерихме педиатър.Много се радвам,че с него може да си говорим на български,излежда ми че си разбира от работата.Дано да е така,това са ми само първи впечатления.Ами това е засега от мен,цунки.

# 86
  • Пловдив
 newsm32 Добре дошла и на Христиана на auraboneva!!!   newsm51
На мен преди малко ми сервираха, че малкия не искат да дойдат да помагат да го гледа таткото вкъщи, а трябвало да го вземат при тях за дните , през които ще съм в болницата. Това означава приготвяне на дрехи, преносима кошара, шишета и мляко и какво ли още не за престоя там - не ми стигат багажите за родилното.  ooooh! Сега съм в дилема какво да правя - не искам да е извън къщи в този период, искаше ми се просто да не сменя обстановката и да е по-малка промяната като се приберем (просто да дойде още едно човече там, където той е бил вече с тати- четох , че така е по-добре за по-голямото дете и после по-лесно се адаптира към новодошлото човече). Сега се чудя как да направя нова организация, така че хем да съм спокойна, хем да е по-малко натоварващо случващото се за детето. Всичко ми объркаха пак... така съм се изнервила от вчера , че не мога да си овладея контракциите даже с хапчетата. Добре , че майка днес беше да го изведе малкия за час навън, че да поседна през това време и да се поуспокои положението. Дано никоя от вас няма такива притеснения точно на финала, много е изнервящо.  Peace
Хайде мамите , за които чакаме новини да се разписват, че само това ми оправя настроението - нямам търпение да посрещнем и следващото бебче!!!  Hug
Новини за Вида!? Не се ли е свързала с някого ?!  newsm78

# 87
delilah_qk Вашият батко на колко беше?
Ох добре, че нашата баба си е при нас.

# 88

Честито на мама Auraboneva и добре дошла на малката Христиана! Да расте и слуша мама и да я радва с усмивките си!

Аз да се отбележа, че утре също ще ходя на лекцията в The Mall. Последно 9:40 на главния вход или на асансьорите е срещичката, че аз ще идвам от паркинга долу най-вероятно? ...мога и да събера някоя и друга мама предварително ако има в района на Хаджи Димитър, Подуене...
Те асансьорите са до главния вход  Laughing Аз тъкмо се чудех с какво да стигна до там, ама не съм ти на път - аз съм на Евлоги Георгиев и Оборище и мога да се придвижа донякъде, ама къде не знам  newsm78

Brown_eyes, да сложат плота поне, пък после да раждаш, лекцията не е важна  Joy

Аз май се уредих с лекар за ЖК, говорих с него по телефона и човекът се съгласи да ме запише, особено като му казах, че искам само обменната карта да ми попълни и нищо друго  Mr. Green Сега остава да си взема направлението от ЛЛ и да атакувам поликлиниката  hahaha

# 89
  • София
LadyDiDi ще мина да те взема, не се коси, не е голямо заобикалянето хич  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт