Чакат с трепет пролетта СептемврИЙСКИТЕ деца!

• 25 030
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Palmirka добре си започнала давай и витС и осцилококцинум и дано я предпазиш  Peace И аз съм сама с децата и една СВЕКЪРВещица  Twisted Evil, ама май ще вземем да избягаме от нея  Rolling Eyes

# 496
  • Варна
Добро утро!Айде да ви замирише на кафе и да ви се вдигне настроението  Grinning

Палмирка, не бой се и аз съм сама с децата, че мъжо пак е на път. Не е страшно, даже в един момент виждаш и хубавата страна. Аз например няколко дни бях само с Дани и си мързелувах на воля. Спях с него, не се занимавах с домашни задачи, ходехме по разходки колкото и когато искаме. Ама големите се прибраха от гостито при баба и пак сме на черешата  Crazy.

Хубав ден на всички и дано слънцето ни се усмихне днес!

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 09:47 от antonia

# 497
момичетааааааа   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 498
Palmirka, бързо оздравяване. Прави си повече чайчета с мед и фрешове.

Някой беше питал за Вигантол - нашата педиатърка каза до годинка да даваме, макар че фонтанелата доста се е затворила.

Аз пък снощи си легнах доста късно и днес ми е скапано, но аз съм си виновна.

# 499
Добро утро!
Честита половин годинка на Илиана!
Честити месечинки на Борян и Сияна!
antonia, благодаря за кафето! Аз не успявам сутрин да седна и да ви почерпя, все ме изпреварвате  Laughing
Palmirka, колкото и да е странно, на мен ми е по-спокойно като съм сама. С мъжо все едно две бебета гледам  Joy Оправяйте се, не се давайте, пролетта настъпва, разходките ви чакат!
brawn, давам от една кутия, докато не свърши, после друга за разнообразие. Иначе много се застояват, а нали не трябва да са отворени повече от месец /е, месец и половина също не смятам, че е проблем/.
geryaleksandrova, като се движи повече, значи има енергия, заситена е, и на дължина расте, всичко е нормално. Ето на кашите не надуват както преди, потвърждаваш това  Wink
Krasi Zhelqzkova, не ти завиждам за компанията  Rolling Eyes
Аз пък вчера смесих 2 вида месо, после се усетих, но не забелязвам разлика. Жълтъка също се прие добре, 2 дни няма реакция, смятам че няма да се появи нещо от тук нататък.
Още повече прозира зъбчето, кога ще излиза вече да не го мисля  Rolling Eyes То бавно, бавно, направо костенурско бавно! Да се успокои слънцето ми. Много неприятно така, нищо не помага, не мога да облекча. Уффф, събуди се  Whistling
Чао от нас, до скоро!

# 500
Здравейте момичета  bouquet
Ние се прибрахме снощи в къщи  newsm44
Катрин е значително по-добре,да не кажа супер-вече стои на крака,може да стои поза,тип пълзене,но дотам PeaceНо и това е доста добре за нея HugТа значи процедурите бяха следните-първо ни правиха стимулация с ток,на 2 точки на гръбчето и после гимнастика,лелеле за какъв рев ставаше на въпрос newsm45,ама и те я подмятаха като пумпал #2gunfire Та най-накрая се установи,че проблема идва от главичката,понеже в самото начало като се роди малкара и искаше да стои в коша за кола( а когато го купихме ни казаха да не я държим повече от 45 мин в него),ама кой да слуша Whistling Та когато я държим в него и тя заспи и главата и клюма все на една страна и тя така си спи,както знаете бебетата постоянно  спят и аз патката с патка нищо не съм забелязала. И от това се получава нещо като схващане,което последствие тръгва надолу,гръб,крака и т.н.Тази рехабилитаторка която правеше гимнастиката ме пита,абе я си погледнете бебешките снимки и вижте дали детето е стояла все наедна страна с главата .-ами да казвам и тя с масаж и гимнастика всичко ще си дойде на място. Hug
Снимала съм упражненията които и правеха и сега се заемам аз,след 1 месец сме на контролен преглед и мисля че ще сме още по-добре PeaceНо най ме впечатли,че седмицата,която ходихме тук в Плевен на рехабилитация и диагнозите които ни поставиха,амааа хич не са същите с тези в детския център-упражненията нямат нищо общо,а като чуха за рахита се смяха всички.
Много дълго стана,но ще ме извините  bouquet

# 501
Да почерпя за нашата месечинка-половин годинка

# 502

честита половин годинка на бебе Илиана
Нат много се радвам за вас ..ей аман от некадърни доктори и грешни диагнози #2gunfire
velizarka_8 моя мъж ми липсва,защото той ми помага и за вечерята и нощем става и ми помага за малката, доста разчитах на него .А сега едвам се вдигам на крака ,а малкото човече скача ли скача в ръцете ми и е тежичка вече   girluu не се спира .Скоро ще се оправим

# 503
Да, разбирам те, напълно! Щом помага много, естествено е да усещаш толкова осезаемо липсата му. Браво на такива мъже! Все повече да са!
Не че и моят мъж не помага, малко така прозвуча, но имам чувството че работата ми е двойна когато е в къщи, някак по-изморена се усещам.
nat003, радвам се че всичко е наред с Катрин! Само стряскат с такива диагнози. То добре да мислят за по-лошото, но да не плашат така родителите. Много е сладка с двете опашчици пред компа!  Heart Eyes

# 504
  • на североизток
Мами, вижте какво са измислили за приспиване на бебета Laughing
http://modernimaiki.blogspot.com/search/label/%D0%B8%D0%BD%D0%BE … D0%B5%D1%82%D0%B0

# 505
Хей, здравейте, мамита!  wavey

Честита половин годинка на Илианка   bouquet Heart Eyes

Наистина като дойдат събота и неделя голямо затишие настава.

Нат003, много се радвам за вас  Hug Hug

Палмирка, и нашето тати много помага и определено се усеща липсата му като го командироват  #Puppy dog а почти никога не почива събота и неделя, най много ден-два през седмицата и то не винаги  Confused ама аз съм свикнала вече. Като е почивка гледаме да изкарваме качество време заедно и така всички сме доволни.

Само да кажа, че Симонкото ми вече е потресаващо добре, пак ръга знайни и незнайни неща в устата си и помен няма от болката. Пак се катери по нощния шкаф, ама толкова надъхан сякаш иска да му покаже, че се върнал за отмъщение hahaha. Та и аз вече се успокоих. Вчера купихме проходилка на Чико - DJ. пробва я в магазина, специално да го видя удобно ли му е ... той прояви невероятен интерес. Прибрахме се, сложих го в нея ... и гледа едно супер странно. Протяга ръчички към играчите на пода и почна да се тръшка  Tired тоя човек, вързан не може да седи .. днес е малко по-благосклонен към нея ... усети, че може да се движи с нея...

Исках още някакви неща да пиша.... исках ... останах си с желанието.

Лека вечер   bouquet

# 506
Добър вечер  Whistling Има ли някой  bye
fata morgana Честита месечинка на порастналото момиче   ura и тази тоТа с този стичащ се шоколааааад   Stuck Out Tongue Winking Eye
Много сте лоши  Naughty ще информирам модераторите за подобни снимки, нали уж ще се вталяваме  Joy Joy Joy (шегичка)
velizarka мерси за съчувствието  Hug
nat003 чудесно се развиват нещата при вас  Peace
Блазе им на майчетата, чиито бащи помагат за децата и за домакинската работа, нашият татко не е от тях  no
Аз да ви се похваля моето момиче от ден два казва БАБА или нещо подобно  hahaha ББББ БУБА БЪБА и вече седи самостоятелно  Wink
 Hug ЛЕКА ВЕЧЕР ОТ МЕН   sleepuu

# 507
Здравейте!
Аз май само по нощите се включвам, ама с това скитане през деня...
Докато не е станало утре - Честита половин годинка на Илиана и честити месечинки на Борян и Сияна. Да растат здрави и щастливи и да радват всички около себе си!

# 508
Честити месечинки на сладурите родени днес - Божидар, Николай и Лорейн!

Май всички спите, но да дам малко инфо за нас.
Кърмим се все още на поискване, като на обяд и следобяд си хапваме и по 50-60 гр. пюре. Захранваме се по старата схема плод-зеленчук-каша... Яде всички плодове, а от зеленчуците съм въвела само морков, картоф и пащърнак.
Откакто станахме на 2,5 мес. пишкаме и акаме в гърне /в началото беше легенче, защото пропадахме в дупката/ Mr. Green
Марти категорично отказва биберон, под каквато и да е форма - за шише или залъгалка /аз съм такава/. За шишето купих мек накрайник и изпива около 20-30 мл. сок. Вода не иска изобщо.
Седи сам, но се обръща само от корем на гръб и то по много странен начин. Прави и някакви опити да лази, но за сега не много успешни. Слагам го от време на време в проходилката, но повече от 3-4 минути не иска да седи в нея. Предпочита да стои прав, но аз да го държа.
Сложиха ни всички ваксини плюс ротавирусната.
Ами, май това е в общи линии, че ще стане много дълго.

Нат003 много се радвам за чудесния резултат при Катрин.

А, за мъжете - не че не помага, но...
имам чувството че работата ми е двойна когато е в къщи, някак по-изморена се усещам.

Отплеснах се. Пералнята спря, отивам да простирам.

Лека нощ на всички!

# 509
Благодаря на всички    Hug

Момичета, давате ли туя преди и след ваксини и ако да - за всички ли? Имам предвид хепатитната.

Общи условия

Активация на акаунт