И аз съм сама с децата и една СВЕКЪРВещица 
.
Оправяйте се, не се давайте, пролетта настъпва, разходките ви чакат!

Но и това е доста добре за нея
Та значи процедурите бяха следните-първо ни правиха стимулация с ток,на 2 точки на гръбчето и после гимнастика,лелеле за какъв рев ставаше на въпрос
,ама и те я подмятаха като пумпал
Та най-накрая се установи,че проблема идва от главичката,понеже в самото начало като се роди малкара и искаше да стои в коша за кола( а когато го купихме ни казаха да не я държим повече от 45 мин в него),ама кой да слуша
Та когато я държим в него и тя заспи и главата и клюма все на една страна и тя така си спи,както знаете бебетата постоянно спят и аз патката с патка нищо не съм забелязала. И от това се получава нещо като схващане,което последствие тръгва надолу,гръб,крака и т.н.Тази рехабилитаторка която правеше гимнастиката ме пита,абе я си погледнете бебешките снимки и вижте дали детето е стояла все наедна страна с главата .-ами да казвам и тя с масаж и гимнастика всичко ще си дойде на място. 
Но най ме впечатли,че седмицата,която ходихме тук в Плевен на рехабилитация и диагнозите които ни поставиха,амааа хич не са същите с тези в детския център-упражненията нямат нищо общо,а като чуха за рахита се смяха всички.

не се спира .Скоро ще се оправим

а почти никога не почива събота и неделя, най много ден-два през седмицата и то не винаги
. Та и аз вече се успокоих. Вчера купихме проходилка на Чико - DJ. пробва я в магазина, специално да го видя удобно ли му е ... той прояви невероятен интерес. Прибрахме се, сложих го в нея ... и гледа едно супер странно. Протяга ръчички към играчите на пода и почна да се тръшка
тоя човек, вързан не може да седи .. днес е малко по-благосклонен към нея ... усети, че може да се движи с нея...
Има ли някой 
и тази тоТа с този стичащ се шоколааааад 
ще информирам модераторите за подобни снимки, нали уж ще се вталяваме
(шегичка)

ББББ БУБА БЪБА и вече седи самостоятелно 
ЛЕКА ВЕЧЕР ОТ МЕН 
Препоръчани теми