Чакат с трепет пролетта СептемврИЙСКИТЕ деца!

• 25 003
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро и от нас Hug

Ние май сме на никъде с това захранване неможем още едно хранене да заместим Сияна ми яде по едно от малките бурканчета (125гр) и то със зор а за голямо дума да не става, ко да правя незнам да взема да започвам по малко и кашите следобед че то както сме тръгнали ще се захранваме до годинката  Mr. Green Вие как ще ме посъветвате момичета досега съм давала само зеленчукови, а през другото време кърма.

Честити месечинковци

antonia - Мерси за кафенцето Hug

Честит Рожден Ден Плами! Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет! Бъди много обичана и желана! Весел Празник!

Усмихнат ден  Hug

# 646
Добро утро!
Днес пак е ден на дамите! Честити месечинки на Матея, Христомира, Зорница и Жана!
antonia, eйййй шетлива жена, браво! И кафето си направила, брагодаря  Hug
Дани, не се притеснявай! И Ники не може да седи стабилно, нито да лази. Върти се в кръг по корем, обратно на часовниковата стрелка. Иначе се кълбучка много. А в паяка ходи само назад  hahaha
галя, за да даваш попара трябва да изместиш пюрето и кашата. Не е задължително всеки ден да правиш. И аз не знам какво и е полезното, но все пак сиренцето не е за пренебрегване. Въпреки това всеки ден давам, защото Ники я харесва, вече! А и можеш да кърмиш и после да хапва попарка. Има варианти, не е задължително да махнеш млякото. Аз така мисля!
Днес пак няма да става за разходка като гледам, а тати почива и щеше да е хубаво да излезем тримата.  Sad
Две нощи мъжо спи в дневната, а ние с Ники в спалнята, но той си е в кошарката, де. И двете нощи спахме добре, е с 3-4 пробуждания. Странна работа!?
Гоня го като гледа мачове до малките часове, аааааа, аз сън нямам той ТВ ще ми гледа! Наказан да спи на дивана  #Cussing out  Така и ние се наспиваме. Но защо е така не мога да си обясня!?

# 647
  • В царството на мечтите
Искам да почерпя /но не знам как  Embarassed/ защото моята малка принцеса Хриси става на 7 месеца.
И да се отчета от консултацията станали сме 8 кг. и 70 см.
Търся мнение за даване на бебетата за черен дроб, ще давате ли кога? Защото аз съм малко против ама милото пък иска newsm78

# 648
Дани яде глутен отдавна. При нас пюретата са си направо пасирана супа - слагам картофче, морков, чушка (нея я слагам на голямо парче и я вадя после), няколко оризчета, парченце броколи примерно. Сварявам всичко и го намачквам добре. Ако не иска да го яде, добавям вътре сухар и тогава потръгва работата Wink С плодовите неща нямаме проблеми, то е ясно. Но зеленчуковите без сухар не ги харесва толкова.

boonboon, честита пораснала девойка Simple Smile Аз дроба не знам защо да се бърза, но аз и месо не съм давала още и няма да давам скоро  Wink А и какъв ще е дроба сигурно има значение, аз телешко не планирам да давам, да не се залергизираме нещо, а свински дроб ми звучи тежичко, то самата аз ям 1-2 пъти годишно най-много.

# 649
  • Варна
Велизаркееее, партизанке, шъ шетам ами, като не се сещате младите булки  Joy. Нали тренирам за свекърва, почвам от вас  hahaha Joy.
boonboon, черен дроб след 1 годинка се дава най-рано. Лично аз купен от магазина дроб не бих дала на никое от децата. Той е пречиствателната станция на организма и там се отлагат всички отрови влезли тялото. Честита ви месечинка!

# 650
  • Пловдив
Добро утро и от нас Simple Smile

От днес започвам да си слагам колана за отслабване, дано има ефект, че иначе ще се наложи да сменям гардероба Laughing Laughing Laughing
Монстърчето днес беше благосклонно към мен - остави ме да си поспя до 10, въпреки, че той в 8 без нещо вече беше буден, но пък си игра тихо в кошарката Heart Eyes

velizarka_8 и ние минахме през един такъв период - като сме тримата и малкия беше нервен, след като баща му го няма - кротанчо. Всичко продължи към две седмици, а сега като го види и умира от кеф Simple Smile
Малкия като застане пред компютъра и започва да гледа монитора и да вика, а баща му като се обади и го фокусира е такава радост, че нямам думи Simple Smile Довечера ако се сетя, ще му направя клипче, да се посмеете Simple Smile

deskutu, а защо бързаш да заместваш хранене? Simple Smile

# 651
sweet_maniche - изобщо не бързам даже ама като ви чета много сте напред всички а Сияна вече е на 7 месеца и едно бурканче пюре не изяжда диването. За мен няма проблем да си я кърмя ама все пак тъй лека полека Rolling Eyes

# 652
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile!
deskutu и колическтвото храна, необходимо на едно дете не е като по книга!Едно се нахранва със 120гр, друго 190гр не му стигат!Аз пак да кажа за каката, тя цяло голямо бурканче никога не ми е изяждала, винаги оставаше един пръст.А тия малките са хишници  Laughing
Гледам притеснявате се за месните пюрета.Но те са по-вкусни от зеленчуковите Wink Аз лично въведох първо месото, после глутена.Но не мисля, че е проблем и обратното!
Ние вече заместихме и в 10,00ч. млякото с попара!Гале, за мен попарата е важна!Сиренцето!!!По-добре давай попарка, а после да си досуче от мама  Grinning
Следваща стъпка-киселото мляко, след седмица!
Не мога да се оплача от моите, за храненето!Няма нещо, което да са отказали или да не са харесали Peace Пу-пу- да не ги урчасам  Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 653
  • Пловдив
хич не се притеснявай Simple Smile
Единствения път, когато дадох пюре на Дидо, му го предлагах на 3 яденета единия ден, на 3 яденета другия ден и в крайна сметка не беше изял и половината бурканче smile3532
През другото време му давам парченца, но изяжда символично количество Simple Smile Чака си млекцето и това е Simple Smile
Няма къде да иде, все ще се научи да яде и "храна", но пък кърма повече няма да може да папка Joy

# 654
Добро утро,

Честит Рожден Ден ,Плами. да си жива и здрава имнооого обичана   bouquet

а как се прави попарата - пасира ли се? аз понеже мисля да и я правя със козе сирене, не мога ли да и го слагам в пюрето първоначално  newsm78

# 655
  • Варна
Гале, сирене и масло можеш, и в зеленчуково пюре, и в оесени ядки да слагаш, в кус-кус също. Аз вчера сутринта дадох попара: 2 сухара много ситно натрошени, малко сиренце и масло поляти със гореща вода. Като поемат водата сухарите, става като каша. Дани малко се позачуди в началото, но после продължи с апетит.

# 656
  • София
Toва моето дете ,не харесва сирене Sad .

# 657
А моето яде сирене като й давам   в устата,но попара не близва.Ще проядат ама трябва време.

# 658
  • София
А моето яде сирене като й давам   в устата,но попара не близва.Ще проядат ама трябва време.
Пробвах да й пробутам сирене по различни начини и такива ужасени физиономии ,че все едно голяма гадост й давам.

# 659
Ихаааа, и аз си направих албумче  newsm44
http://september2010.snimka.bg/baby/niki-velizarka.583127.22962897#

Общи условия

Активация на акаунт