гуш на всички, отивам да чета 
Чета ви всеки ден
и да ви се оплача от няколко дни ми се налага да дохранвам с АМ, моята кърма нещо намаля и малката се изнервя, а последните един два дни даже се дърпа от гърдата и отказва да сучи и като и бутна шишето, кой като нея
май ще се отбива ли
ама аз съм упорито магаре и ще продължавам да я слагам на гърдата, да видим кой ще се откаже първи...brilliant милото дете 
Сега се чудя за глутена дали ни е вече време
, но май ще поизчакам 1-2 седмици, че тия дни въведох мръвка
Пробвах да дам на малката парче манго
не го одобри...
реве та се къса, вече няколко опита правя и без успех 

като мама, та зъболекарката каза че му е дълга юздичката под езичето и затова още неможел да изговаря Р посъветва да отидем на хирург да я клъцне...
и сега незнам да потърся ли второ мнение и от кого или да отивам да я режат
ако някой се е сблъсквал да сподели 
Офф, добре, че ми е всеядно и неалергично детето, че иначе съвсем щях да се паникьосам
Явно мисли, че е храна. Лоша работа, някои са пристрастени към шоколада, моята дъщеря - към салфетките!
. Аз така и не му се наканих на този метод, но съм сигурна, че е много добър за повечето бебчета.

.
Между другото май съм ви споменавала, че сватбения ни ден наистина беше пълен с майтапи - първо мъжът ми си беше забравил паспорта
и пуснаха 2 сватби преди нас
Това след като 3 дена повтаряше на кумовете да не си забравят паспортите
После от гражданското вписаха в паспорта на кумата, че тя, а не аз се е омъжила за мъжа ми
Нейният мъж умря от смях и каза, че я дава без проблем
Така си стоях неомъжена, а кумата стана многоженка за известно време, докато оправят документите пак. Но сме женени накрая, въпреки всичко де
Като избърсвам лигичките си подава езичето и си отива малко от сълфетката в устата, но успявам да я извадя в повечето случаи. Но бях в тотален шах, когато ни дойдоха на гости младо семейство с детенце на годинка и нещо се разкриви милото, та майка му извади един вестник. И гледам как си гризка момчето
! А сега го изговаря това Р, ако се замисля, но като се разсее и пак така си говори. Та каквото и да решиш няма да сгрешиш.
Не знаеш как ще му излезе късмета и с какво.
То водещи, репортери, говорители има с проблемни съгласни, с,з,ч,ш,щ,р и най-често срещаното "уъ", т.е. "л". Това да е проблема, не му мисли толкова 
! Препоръчани теми