Чакат с трепет пролетта СептемврИЙСКИТЕ деца!

• 25 050
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • София
В един магазин онзи ден ми обясняваха как Гербер щели да са с нови цени - нагоре с около 30%, та ако това я вярно, може би да има момент на незареждане покрай стари-нови цени. Въпреки, че във Фантастико си имаше доста от асортимента им...

Giada, ако си въвела ориза, не виждам проблем да дадеш пюрето на Семпер. И то от гледна точка на това да се дава по една нова храна. Те Семпер не прекаляват като цяло с ориза, съвсем леко сгъстяват. Лора още уважава техните малини с круша.

geryaleksandrova, щом не иска попара, можеш да пробваш ( брашна или зърна или грис , което както го намериш )-  царевица, елда, просо, ечемик, ръж, овес, пшеница, амарант, киноа. От толкова различни видове и вкусове все нещо ще допадне на мъничето.
Пак си казвам - Лора продължава да закусва елда, амарант, ръж, ечемик, ядки-микс (така само може да приеме овесените ядки), грис - церевичен или пшеничен.

Оф тая пишка ... ще се консултираме с лекар тогава по някое време. Аз не знам как трявба да е , мъжа уж казва че е добре. Ще видим...

# 616

Butlins, и ние сме в тази категория. Носи дрехите на брат си, дето ги е носил на годинка, че и отгоре  Blush.
Точно с това влязох да се оплача - направо ми взе думите от клавиатурата  Laughing Не й стават дрехите за нейната възръст и майка вече вади от тези за 1 годинка/мен нали ме няма/.
Притесних се вече - много яде и много дебелее това дете. Сега е 8500 а сестра и беше толкова на 1 годинка. Но като гледам не сме от най-тежките, така че ще отдъхна.

# 617
  • Варна
E.L., ние преди месец бяхме 10кг. Сега незнам, ще ходим на консултация чак след Великден. Аз тия дни преподреждах дрехите на децата и малките на баткото директно в шкафа на бебо.  Laughing

Открий кой е баткото  Laughing?

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 21:24 от antonia

# 618
ние сме мама веси и бебе крис той също е роден през септември -12 .09.2010 Grinning
Здравей, Веси - и моятя дъщеричка е родена на 12.09 и ние сме от Варна. Ще се радвам да се запознаем някой ден.

# 619
... Уф, уморих се тия дни, айде да става на 18 и да се изнася  Laughing
Joy Joy
Не бързай. Като се изнесе после и внуци ще имаш да гледаш  Mr. Green.

Joy Joy Joy

v_spasova, още не съм въвела ориз, че нали и той е запичащ...но едва ли ще е проблем. а иначе съм в сф, сигурно ще намеря Гербер по другите магазини. Чичката явно ме е излъгал, понеже при него е нямало  Thinking

# 620
  • Пловдив
Влезнах нещо да пиша, ама с пилешкият ми мозък - забравих smile3532
Тъй и тъй съм тук, ще взема да кача новите снимчици на първа страничка Simple Smile

# 621
Здравейте,

аз ви чета,но нещо не ми остава време да пиша - все сме на вън,после си играем и после приспиване. от 1 седмица и наша бебка се буди нощно време и е една кисела  ooooh! - зъбки ще да е.

иначе сме добре-хапва си доволно, от днес въведох и овес-а,но не ми е ясно как става номера със закуската. ако може да се каже режима ни е-
 8ч.-9ч. кърма
11-12ч. зеленчуково пюре и отвреме на време месно
15-16ч редувам кашите  с плодово пюре
18ч. кърма
и след баня пак цица,че нали и ние така се приспиваме от време на време.

като понякой път се изместват нещата-ако много се изнерви сутрин в 11 отнася само цица,а като се събуди яде пюре,и после към 18 кашата.
но в  общи линии е нещо такова,та ако давам попара,кога ще кърмя?
а и мен ме е страх да не се задави все още,или то се прави на пюре  newsm78

а от няколко дни гледам,като не заспи след баня и правя няколко опита да я слагам в леглото - и от 2-3 успява да си заспи сама  Heart Eyes

# 622
Аз да ви покажа нещо http://www.blitz.bg/news/article/104641  newsm34
Без коментар smile3532
antonia Simple Smile добре си е момчето, гоооолям сладур

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 22:13 от Krasi Zhelqzkova

# 623

скоро ще го мине май  Laughing

# 624
  • Варна
 smile3521

скоро ще го мине май  Laughing

# 625
  • Пловдив
ОМГ Shocked ooooh!

# 626
  • Пловдив
sweet_maniche - благодаря,че отбеляза и нас на първа страничка!  bouquet
Само да корегирам Слави е роден на 23.09.  Peace

# 627
Момичета,мерси за милите думи  Hug и поздрави!По повода днес обиколихме малко(3 часа)само по детските магазини,но и добре си напазарувахме  Mr. Green!
Да питам,че много почнах да е притеснявам,има ли друго бебе,което неможе да седи още стабилно?Диди я слагам,но се люшка и пада настрани,все едно не я държи кръсчето  Rolling Eyes,а в паяка седи права  newsm78.Мнения моля
Лека и сладка нощ  Hug Heart Eyes

# 628
"Китайските учени са използвали технология на клониране, при която ДНК от модифицирани човешки ембриони е вкарана в сурогатни крави от породата “Холщайн”"
 Shocked Shocked Shocked

# 629
  • София
Дани , и Йоана не седи стабилно все още.Аз не се и притеснявам.Когато бяхме на ортопед при Драганов ,той ни каза да не я насилваме  ,че горе-долу ако до 8-мия месец не седне сама ,тогава да почнем да я подпираме

Общи условия

Активация на акаунт