тоя моя Симон
плодовите пюрета хич не ги тачи. Направо не мога да повярвам, дори като е супер гладен хапне 2-3 лъжици, ама такива кисели физиономии прави, сякаш му давам лимон и на следващата лъжица вече категорично ми клати глава на ляво и дясно, че отказва
. Верно, че и аз не съм хич по сладките неща, а плодове хич не обичам и не ям.... дали щото в кърмата никога не е усетил тези вкусове, не знам... Другите пюренца ... ми хапва, но най-най много обича тиква, морков и картоф - това го яде в количества. Карфиол също не го пропуска, но нещо с граха и тиквичката не се харесаха. Днес ще му предложа авокадо ... че вече една седмица седи в нас и все не мога да се наканя да го намачкам. Иначе и той не е много ящните, ако изяде 130 пюре си е събитие. Но на ден се събират за двете хранения по 160/180гр средно.

Направо бях изненадана от резултатите, като се има впредвид, че все още е почти изцяло на кърма. Биха ни и хепатитна ваксина.
С пишлето обаче не сме се справили добре и предложи като се подготвим психически на някоя от следващите консултации да помогне.
Всичко друго ни е на 6. 
Никола стои в количката само докато се разхождаме или като спи. Но спрем ли някъде, ако е буден започва да дава зор и да мрънка, докато не го взема.
Слагам го да се държи на пейката или за мен. А като се постопли малко ще го пускам и да пълзи навън. Вече е оборудван с буйки за прохождане, така че интересното започва.
Ще ходим на Халкидики с още 3 семейства с деца, в началото на юни. Пада се точно за нашата годишнина от сватбата, годишнина и на другото семейство и първи рожден ден на малката дъщеря на третото семейство, та ще става купон. Запазихме апартаменти в селска къща на брега на морето, с огромна поляна отпред, беседка и барбекю. Сега остава само да се повталя малко, че да не изплискам морето.
След половин годишен застой на +10, за един месец успях да сваля почти 4 кг.
Амбицирах се след като едно момиче в тролея се опита да ми отстъпи място, защото реши, че съм бременна.
.
. - не съм ги дала в един и същи ден.
. Дано ми мине това кисело настроение, защото не е добре, но пък дано продължа да свалям, че имам още няколко кг, а лятото идва 
че стои стабилно седнал - стои, но никога досега не се е вдигал сам - все аз го слагам, а сега се беше изправил
Не знам как го е направил тоя номер, но от тук нататък, очите ми ще са не на 4, ами на 8 
сам да се изправи без опора никъде си като е супермен Дидко (аз вече не мога така
)
и е като шило.
ама пък по тия тревички бая кученца си пишкат и акат на воля ...

Даже и не плакахме,бяхме много смели
.Педи каза да давам смело зеленчуковите,нямало да стане злоядо детето,ако го насилвам,в противен случай рискувам да захитрее повече и ще ми е още по-трудно да я накарам да свикнем с новата храна.А в кърмата нямало почти никакво Fe
Така че vesy_evi нека се докажем пред дечицат си колко сме артистични и да се правим смело на маймуни
,че всяка лъжичка е от значение!
Препоръчани теми