Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 84-та тема

• 161 363
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • ГОре на черешата...
Лелееее, невероятни сте! Всички сте показали вкусно и красиво меню - за вас, мили дами -   bouquet  bouquet  bouquet

Не мога обаче да не спомена кекса на Гуинет - залепи ме за монитора направо Crazy, тирамисуто на Нас, сладките на Роца, богатото меню на Зорница!

Вкъщи - кюфтета с картофено пюре, слата краставици, неснимани и едни невероятни нежни и ароматни

Мъфини "Маргаритки":

# 361
Хлъц..... #Crazy #Crazy #Crazy вкусни и чудесно поднесени ястия   bouquet  bouquet  bouquet

Да ви почерпя с едни мъфинки......днес имам рожден ден  Blush
Освен това да се похваля с гостуването си в списание "Домашна кухня".
Бях изненадана от коректността на екипа/нали в наше време списания и сайтове си присвояват рецепти и снимки/.Пожелавам им успех в начинанието   bouquet
Днес излезе трети брой.

Шоколадови мъфини с конфитюр и шоколадов чипс

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 19:10 от nordina

# 362
При нас невероятно вкусните "Родопски катми" на Винцето  Heart Eyes

Нордина,да си жива,здрава и много щастлива!   bouquet
mari_eta,много красиви мъфини!
ditsan,esy,Мадла,Нордина,благодаря ви за милите думи!   bouquet

# 363
# 364
Утре сестра ми заминава за Германия при родителите ни и реших да й направя нещо за изпът Simple Smile

пухкави гевреци с маслини

погача със сирене

nas може ли и аз да получа и аз рецепта

сега правим пици, за всеки различна Simple Smile даже на малкия 11 месечен член имаше

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 23:14 от lux

# 365
  • Варна
Мари ета докарала си вкусотия от пролет
Гуинет прекрасен кекс
Нордина ЧРД  newsm51,желая ти повече гостувания в списанието
Деликате много дантелени катмите
Лух хубави са гевреците и погачата ти
Мадла,Апр,Дес,Зорница,Бенита,Дитсан,Есу,Ану,Луча,Мат много вкусно
Лабрех много цветно ти е филенцето
Нас ЧРД newsm51,много здраве и късмет

За днес простичко таратор,салатка,кюфтета с гарнитурка,кифлички със сладко и сиренки.

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 19:37 от megansg

# 366
За вечеря филе от пангасиус на фурна.
Лабрекс, може ли рецептата на това вкусничко нещо?!

Ния, извинявай, уж влизах днес в темата, пък съм пропуснала въпроса ти. Ама то, с тия снимкиии.... Crazy Heart Eyes Половинката прави филетата, първо в тиган задушава доста лук, моркови и нарязани чушки в мазнина и мъъъничко вода. Посолява, подправя с черен пипер и босилек. Слага филетата върху алуминиево фолио в тава, като разделя с него всяко филе - задига и прави като преградки. Филетата са посолени на вкус и поръсени с чер пипер. Отгоре  разпределя зеленчуковата смес, върху нея нарязани гъби, върху тях нарязани или от консерва домати, пак леко посолени. Запича 20-ина мин, изважда тавата, поръсва с настърган кашкавал и пак запича. Това е, на мен ми е много вкусно, може и защото ми е наготово! Grinning   bouquet

Уф, пропуснала съм, в сместа слагал и две-три пасирани скилидки чесън, еййй, ще окепазя хубавата манджа....... Embarassed

На рожденничките здраве, щастие, любов и много късмет!   bouquet

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 20:51 от labrex

# 367
Лабрекс, специални поздрави на половинката, за вкусното блюдо Simple SmileМоята половинка може  да прави само  макарони със сирене и да пържи яйца Laughing
Утре за вечеря ще хапнем от вкусната рибка.Благодаря Hug

# 368
Лабрекс това с рибата доста полезно в петък и то  Simple Smile И при нас риба, но под форма на сандвичи

Сандвичи с рибни пръстчета

# 369
Мег,благодаря!Никога не ме пропускаш с хубава дума Hug
Всичко е страхотно,напправо не е а мен тая тема напоследък само плакна очи Crazy

# 370
  • Torino,IT
Честит Рожден Ден на Нордина, да си много здрава и щастлива  bouquet Hug  bouquet

Напоследък не се записвам често , но ви разглеждам с голямо удоволствие  bouquet

Да не само запис се отчитам с някои неща

Пици, с шунка и маслини и с домати, аншуа и каперси

Паста, с броколи и с домати, каперси и маслини

Поширани яйца в доматен сос и салата с печени чушки, царевица, яйца и сирене, не знам как се казваше точно

Приятна вечер и слънчев пролетен уикенд  bouquet

# 371
Линдита, какви пици  Heart Eyes
Нанита, поздравления   bouquet страхотни мъфини показвате с Мари_ета  отново  bouquet
Меганс, бих си  взела кюфтенце с купа таратор  Blush
delicate, чудни са ти катмите   bouquet
Юле, супата ти е много, много апетитна!  Peace
Гуинет, предполагам  ецептата за кекса я има вече, много обичам тази комбинация боровинки и шоколад   bouquet
FRESA, идвай ще го направим спанака  Hug (за утре съм измила вече)  Laughing
Роца, ето токави макарони вече бих се пробвала да направя  Hug
zornitsa, много вкусно меню имаш  bowuu
Бенита, у вас пролетта дошла, а  Hug

Ние щяхме да вечеряме маринована риба, но се размина, че половинът ял катък.
Затова - Калцонета пак в тостера  Laughing

# 372
Привет и от мен най-после! wavey
Нещо тази седмица дертовете и ангажиментите ми дойдоха в повече,та чак тази вечер ви изчетох с голямо удоволствие!И понеже прехвърлих над 10 стр. няма да коментирам поотделно , за да не пропусна някого,но ще кажа похвална дума за спомоществователите на темата,а именно:
Еси-поздрави на съпруга за мусаката,чудесно се е справил! Peace
Бенита,и твоят половин ме възхити,много време оглеждах тези сандвичи ,за да разгадая в какво точно е запекъл яйцето,но разбрах-мнооого оригинално,не бих се сетила! thumbsup
Голямо браво на дъщеричката на Ала-бала за пъстрите бонбонки-страхотни са! Peace

Искам да честитя рожденните дни на Суха мащерка,Нас и Нордина с най-добри пожелания!  bouquet
Както и публикацията на Нордина -честито!  bouquet

Не на последно място искам да благодаря на Деликате,Лукс,Нолита,Цецето,Еси,PSM+,Апр и Гуинет за комплиментите за козуначеното руло-страхотно ме зарадвахте,момичета! Hug Heart Eyes Hug

И за да не е само бъра бъра,едно хлебче без месене на Йоли,този път с айрян,чубрица и сминдух:

Спокойни и вкусни почивни дни на всички! Hug

# 373
От мен едни богати брускети днес.

Вкусен уикенд на всички   chef

# 374
  • София
Добро утро - у нас от снощи шкембе, зелена салата и картофи с месо и зеленчуков микс.
Нордина, Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава и много щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт