Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 84-та тема

• 161 841
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • гр. Варна
Здравейте! Някоя от вас би ли ми казала как да приготва нещо с авокадо, което да е ВКУСНО.? Не съм опитвала и приготвяла досега. Намачках едно авокадо, сложих му малко сол, олио, лимон, чесънче, защото такава рецепта ми попадна някъде...и...меко казано е отвратително на вкус, не знам дали въобще по някакъв начин би ни харесало, но ще се радвам, ако опитните споделят рецепти.

# 601
  • Австрия

nudel33 много хубава тортичка

iucka,

Благодаря!    bouquet

# 602
  • София
Всички сложени досега продукти+обелен по-мек домат на много ситно+кориандър/ ако не го обичате и магданоз става/+малко кромид на много ситно и ако все още не ти е по вкус сложи и малко майонеза.Това е така нареченото гуакамоле,което има различни вариации.Ние така го консумираме/да не ме линчуват заклетите кулинарки/и така го сервирам на празници,заедно с някакъв чипс тортиля.

# 603
  • забравих си мисълта...
Pety, радвам се, че рецептата ми за млечна баница ти е допаднала.
Пеп-4о, чакам с нетърпение Европейското турне Wink.
Madla, Marieta, млечните ви баници са много апетитни.
Джемма, изварените пирожки ме накараха да се облизвам.
Magansg, както винаги богато и много вкусно  меню.
Labrex, едни кюфтенца със сос и салатка ми привлякоха погледа ммм...
Lux, чудесни макови пеперуди.
Deneris, прекрасен козунак.
Verabel, завиждам ти благородно за пъстървата.
Гуинет, рибката на фурна е невероятна, искам и аз Simple Smile.
Kukita, много красива торта.
Марабу, гювечетата ти са неповторими.
Apr, невероятна тройно шоколадова торта.
Lina dm и при теб е много вкусно винаги.
Ditsan, невероятна торта.
Nudel 33, прекрасна торта.
Елексир, Esy, Tutulina, Иланг, Иланг Иланг, Ilrai76, Veni_mh, прекрасни предложения.

От мен - козунак със стафиди.

Kозунак с пълнеж от мармалад от сини сливи и орехи.

Козунак с пълнеж от бадемов марципан и локум.

Омайващ кекс.

Кекс с две лица по рецепта на Ilrai.

Gnocchi mit Brokkoli- Käsesauce

# 604
  • гр. Варна
Да, ще опитам, но ще го пасирам този път, благодаря ilianka.

# 605
Кифлички-постни на Илраи78

Непостен козунак с екзотични плодове и локум:

PSM+,bongo,madam23,не забравяйте че това е тема за снимки на храна.Вашите въпроси и обяснения са за "бързи въпроси и отговори" и "козунаци" Wink Peace

# 606
Бриош по Good Food Simple Smile

# 607
PSM+,bongo,madam23,не забравяйте че това е тема за снимки на храна.Вашите въпроси и обяснения са за "бързи въпроси и отговори" и "козунаци" Wink Peace
тук е въпроса - тук отговарям.
напълно разбираемо е.   bouquet

# 608
  • гр. Варна
тук е въпроса - тук отговарям.
напълно разбираемо е.   bouquet

Абе все някой ще се изкаже нещо. Извинете, че попитахме...Защо го правите на въпрос въобще? Ако бяха попитали някои от редовните в темата, сигурно нищо нямаше да коментирате / да не цитирам имена сега/ . Ето една снимчица, за да не се дразните за нищо.

# 609
Ееее Дес, малко е в повечко това. Simple Smile Доста твои постове мога да цитирам, отне ми не повече от 3 минути да намеря повече от 4 подобни на тези, за които размахваш пръст, ама ще се въздържа....Нищо толкова страшно не се е случило, пък и не е нужно да се знаят наизуст абсолютно всички теми. Ще се поогледат, попрочетат, пък сами ще се ориентират  Wink А покрай Коледа и Великден, винаги са се омешвали питанията и на никой не му е пречело Simple Smile Да не си била преди малко в ДиС или в Клюкарника, че си яхнала метлата Simple SmileSimple SmileSimple Smile (Риторичен въпрос, не ми отговаряй, да не се разводнява темата) Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 21:01 от Krische

# 610
Днес приготвих и кекс с ябълки :

# 611
Аз искам само да кажа че благодарение на тази тема  научих много неща за кулинариата,в тази тема има потребители от доста време които има търпението да обясняват да пишат рецепти и да отговарят на въпросите ни без значение в коя тема и по кое време на денонощието ,за което аз лично съм много благодарна.Най много съм изтормозила Стоева и Селма на лични  Blush но те винаги са били толкова мили и отзивчиви   bouquet Много е неприятно такова отношение към новите момичета в темата,ако видя въпрос и знам отговор ще отговоря без да се замисля в коя тема е зададен.
madam23 много ти е вкусна снимката  Grinning питаи си без да се притесняваш които се дразни просто да не отговаря  Wink

Krische бриоша е един път ,това списание много го харесвам за съжаление тук няма как да си го купя

# 612
Пилешки хапки с лук,картофи на фурна и салата.

# 613
  • гр. Варна
Следя темата откакто я има, "познавам" повечето от Вас и съм приготвяла много от нещата, най-вече на labrexHug

# 614
оф днес всеки си поръча друго вкъщи, пак не успях да си почина- почивам с вас  Hug

днес се потопихме в турската кухня направих мантъ и лахмаджун

мантъ, ще покажа рецепта с мантъ

спаначена чорба с мантъ

лахмаджун, направих и фалафели, различни салати за лахмаджуна и беше мн вкусно- пак зор видях докато опека 12 парчета но се справих

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 22:29 от lux

Общи условия

Активация на акаунт