Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 84-та тема

• 161 361
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • от точка К до точка С и обратно
От мен
рулца от патладжан с млечен пастет

предястие от печени чушки с млечен пастет

боровинкови мъфини по рецепта на Pety

# 706
Гуинет,много красиви неща си приготвила

# 707
tutulina,да не забравиш да вземеш и кекса  Hug
Гуинет,tzarina ,Лабрекс,Ванилия,Мадла,Нудел,Мадам,Илианка,Пепеляшка,моите адмирации  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 00:01 от nordina

# 708
tutulina,да не забравиш да звемеш и кекса  Hug

аааа, много ви е лесно на вас, щото сте на една ръка разстояние двечките  Crossing Arms

Гуинет,  красива снимка на много апетитни рулца   bouquet
При нас беше като у tzarina (много апетитна баница имаш  Heart Eyes) - таратор, зелена салата, но и боб със зеле, който ще си покажа утре сутринта  Rolling Eyes

# 709
Благодаря ви, момичета. Тази баница много я обичат в нас, даже големият син на вечеря сподели - ,,Мамо, през цялото време докато бях с гаджето си на кафе, мислех за твоята баница Joy,,
Ей сега се връщам от кухнята и що да видя  Shocked - докато съм висяла във форума, половината тава е ометена.

# 710
Разписвам се само с един козунак.

# 711
само  Shocked  лулу! много е хубав  Simple Smile А така кошница откъде може да се вземе?

Гуинет еднакво мислим  Simple Smile и при нас мъфин, и ама с банан

Бананови мъфини с хрупкава поръска

# 712
Благодаря:)
Кошницата я купих от едно малко магазинче на Иван Асен. Намира се мужде Райфайзен и следващото такова странно кръстовище, като вървиш към Орлов мост.

# 713
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
 ooooh! ooooh! ooooh!  ама как се набутах и аз точно след marabu....ама късмет... Mr. Green

Гуинет, megansq, marabu, Madla, nudel33, kiticat, madam23, tzarina отказвам се да ви гледам вкусотиите...че съвсем загубих форма....  и без това гоня ей тия размери.... smile3549....чувствам се като Титаник....

Лабрекс, лулу, vanilla, ами вие с тези козуначени изкушения.....ох, горката аз.... smile3518

от мен кексчетата на Блонди                                              и бухтички

баница със зеленийки

и шарлотата на Лабрекс - чудесна е!!!!

Лабрекс, това е за теб     love001 smile3525     newsm51

Много лесен сладкиш и най-важното, че като заредиш машината чакаш сигнала и.... воала,  вече имаш нещо вкусничко с плодове, ядки и шоколад.... newsm47

Другото беше свинско със кисело зеле, ама няма снимка, че го изядоха с поглед.... smile3521

Това за днес, лек ден ви желая  
      love001

# 714
  • от точка К до точка С и обратно
MG18, nordina, пеп-4o, благодаря! Blush
Марабу, ама твоите са по-хубаво облечени! Party Беше ме питала за едни капсулки на сини звездички за мъфини  - от пазарчето на Борово ги взех от едно магазинче за домашни потреби! Peace

tutulina, доста брашно е отишло при теб, изкусителко! Аз обаче си взимам  бележка и днес показвам нискокалоричен обяд:

Салата от маринован патладжан с рукола от сп. GoodFood
 и брускети с песто и прошуто

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 12:56 от Гуинет

# 715
  • София
Гуинет , какви красиви рулца - задължително ще ги опитаме и у нас
лулу!  , прекрасен козунак
tutulina , леле колко вкусно изглежда всичко, което си приготвила
от мене
кюфтета на скара и тортелини със соя

бърз тутманик с колбас

# 716
  • Benelux / Varna
Ох не мога да се въздържа и да не похваля рулцата от патладжан на Гуинет, ммм много апетитни, залепих се на монитора:)
Ще има да преглъщам цял ден. Определено ще ги пробвам и аз.И предястието с печените пиперки много ми харесва.
Гювечетата на Марабу също ми се понравиха много, жалко че нямам тук гювеченца и бих ги метнала веднага да направя за вечеря.
Козунака по рецептата на Джема е също много апетитен, както и великденските сладки, но аз не съм по сладките неща, много рядко ми се прияжда нещо такова. Браво момичета!
При нас снощи имаше доматена крем супа с крутони и от онзи ден мляко с ориз.

# 717
  bouquet Невероятни сте дами!

Аз нещо на сладките неща наблягам в последно време  newsm78

Палачинки с кисело мляко от мъжа ми  bowuu

Мъфини с ягоди

Кекс с прясно мляко

Мъфини с компот

Не помня последните дали съм ги пускала  #2gunfire... но ги качих и тях за всеки случай:))

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 12:55 от Benita

# 718
Здравейте  Simple Smile  Страхотни вкусотии показвате  Simple Smile
Днес направих  възелчета със сирене по тази рецепта http://benita-roshita.blogspot.com/2011/03/blog-post_25.html
чудни станаха  Grinning

Радвам се, че са ти харесали    bouquet

# 719
гуинет страхотни вкусотии отново
лулу страхотен козунак
бенита страхотни мъфини исккаааам

абе всички сте страхотни, мен ме хвана мързела и ще се похваля само с това
 хрупкав пълнозърнест хляб

хляб с тиквени семки

Общи условия

Активация на акаунт