Как се запознахте с него /нея?

• 10 686
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
Май съм го казвала и в друга подобна тема-на плажа преди 12-13год.Както си лежах със затворени очи без да се интересувам от случващото се около мен, той развали блаженният миг, с още по-хубав и за дълго надявам се.... Grinning

# 16
  • Sofia
Ние се запознахме на работа. Той ме обучаваше и май доста се постара, хехе, щом се превърна в обучение и в извънработно време...  Laughing

# 17
Моята прабаба имаше една приказка- ония дето ти е писан, у дома ще ти дойде.
И така- в нас. Само дето аз не помня. Била съм на 18, той на 25. Идвал е в нас с един вече общ приятел.
Приятеля ни замина за щатите и мъжо ми и той с него.
Аз нямах късмет с мъжете, та все се оплаквах на дружката.
И един ден ми праща скайпа на мъжо- пиши, той е мъжа за тебе.
И така, след 2 дни среща ( 1 май 2008г)- говорихме си за зъби  hahaha И така вече 3 години заедно и щастливи

# 18
  • София

И така, след 2 дни среща ( 1 май 2008г)- говорихме си за зъби  hahaha И така вече 3 години заедно и щастливи

Как ни уцелихте датата (и деня, и месеца, и годината Crazy ) Mr. Green Същият ден, ще си честитим годишнините заедно  bouquet

# 19
Запознахме се на купон. За което трябва да благодаря на едно бившо гадже- сигурно още го гризе, че ме запозна с приятелите си, а те с човека за мен. Mr. Green

# 20
запознахме се в сайт за запознанства Blush

# 21
Нашето е цяло одисея, живеем в един квартал и го познавах задочно и един ден както си седим с една приятелка на оградата на училището, за да я изчакам да си изпуши цигарата и да си ходим изведнъж спира една кола до нас и отвътре някой казва "Айде да те закарам до вас" аз естествено отказах с уговорката все пак някой ден да му се обадя да излезе така и не му се обадих. След известно време, както си чакам на светофара и пак тази същата кола спира и пак същото предложение само, че този път да ме закара до където съм тръгнала, отказах под предтекста, че сме в различни посоки и той си тръгна след като беше изпуснал два-три светофара. Един ден излизайки от магазина някой изскача пред мен и ме пита кога ще излезем на кафе отговорих, че когато реша ще му се обадя само, че аз му нямах номера и така си остана уговорката. Така стояха нещата една година и чак тогава му се обадих излязохме и вече се запознахме официално.  Grinning

# 22
  • София
Аз на 16, той на 19. Харесах го от пръв поглед и отидох да се запознаем (имахме общи познати). Оттам нататък - пубертетски истории от моя страна, но след 6 месеца бяхме заедно. Към днешна дата и след много перипетии и сътресения - той на 28, аз на 25, сгодени и много щастливи Simple Smile  Heart Eyes

# 23
  • София
Аз бях "учителка" по компютърна грамотност  bowuu - на 19 години обучавах разни лелки за мен тогава.  Laughing
Той работеше там (и още работи), но не се познавахме.
Един ден дойде след "часовете" и ми взе захранващите кабели от няколко монитора, че му трябвали спешно. И не ми ги върна.  ooooh!
На следващата сутрин обикалях по етажите да го издирвам да ми върне кабелите, защото лелките вече идваха за час и аз бях в паника. Наложи се да го описвам на няколко човека, докато разбера как се казва и къде му е стаята.
Много му бях сърдита  Crossing Arms , още повече, че като го открих, той с най-спокойния си овенски тон ми каза - "Ааааа, забравил съм те, ето ти кабелите!"
Абе как ще ме забрави МЕН, та аз толкова ли съм незабележима, та да ме забрави!!! Crazy

# 24
  • София, България
С приятелката ми се запознахме на една екскурзия на една вила в Белоградчик.

# 25
  • във вкъщи
В заведението,където работех. Grinning Но нашата история е малко дълга.
Той ме харесал и ме заговарял,но аз не помня. EmbarassedПо това време бях на работа и карах 12 клас,+подготовка за бал.Нищичко не помня.Като минаха и държавните изпити и бала,аз започнах да се заглеждам по него Mr. Green,ама по това време си имах сериозен приятел.И той не ме отразяваше като го свалях,аз го предупредих,че ще му дойде като гръм от ясно небе Mr. Green,ама той не вярваше.И така докато не го целунах под знака стоп на 2 буна (от Варна съм),на най-тъмното място - под една лампа.
А той ,ме спира и ми вика-Чакай какво правиш  Shocked,имаш приятел.За секунди се замисли,гледаме и аз него.И продължава - Майната му,аз ще съм с теб Hug.(  hahahaе игра малко 2 цигулка,докато се видя с бившия да му обясня как ще стоят нещата )
И така до сега.Какво преживяване беше само. ooooh!

# 26
Ние с моята Любов се запознахме във Fasebook Simple Smile Намерихме се без да сме се търсили! Това се случи лятото на 2010, пописахме си малко като обикновенни приятели и после си загубихме дирите за около месец-два Simple Smile После се засичахме все по-често там и разговорите ни ставаха все по-продължителни. Тогава тои живееше на 100 км. от мен. Аз по това време имах дълга 10 годишна връзка, която се беше изчерпала вече. Прекарвах всеки свободен миг на компа, споделяхме си проблемите, давахме си съвети, допаднахме си много. После дойдоха телефонните разговори, първата среща, докато не осъзнахме че имаме нужда един от друг...........Той е разведен с дъщеря на 15, а аз живеех с друг мъж без брак. Заради моята Любов напуснах работата си, града и приятелите си, както и мъжа с когото живеех!!!! Теглих чертата на всичко и не съжалявам за нищо Peace Сега сме  family , и се надяваме съвсем скоро..........EFP preggo  newsm07
Това е нашата приказка в процес на писане.............................

# 27
В кръчмата...то на пияна глава ако не направиш глупост, после цял живот изтрезняваш!!!! Joy

Joy Joy Joy
Е, ние се запознахме на работното място, а се харесахме в кръчмата.

# 28
Ние се запознахме в студентските общежития - бяхме комшии  Mr. Green , няколко дни свалки и вече седем години заедно  Laughing

# 29
На купон.Скарахме се. Нали съм си устата му теглих майните набързо ...пък то после кво стана. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт