Как се запознахте с него /нея?

• 10 687
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
  • волно калдъръмче
С половинката ми се запознахме на мнооооого отдавна на излизане от един детероден орган се засякохме...и от тогава сме нарезделни...Все пак Ние сме зодия Близнаци...
 newsm78
1. Ти си зодия близнаци и поради тази причина се броиш две в едно.
2. Имаш брат или сестра близначка и се чувстваш свързан с нея/него докато смъртта ви раздели. Между впрочем, и двамата сте зодия близнаци.
3. По стечение на обстоятелствата и ти, и майка ти сте зодия близнаци. Първият човек, с когото се среща бебето е майка му.

Първият прочит ми е най-правдоподобен. Кажи, че съм на прав път  Praynig

# 46
Некви други топ-отговори? Party Mr. Green

# 47
Некви други топ-отговори? Party Mr. Green

Гинеколог си  Thinking

# 48
Девиатор ти не си задал въпрос та да ти даваме топ-отговори. Mr. Green
Та питах не за бившата ти жена , а за нЕкое настояще гадже , което е още вървежно според Вашите критерии. Mr. Green Шизото е присъщо на всеки двоен знак. Joy
Ама вземи дай смислен отговор, защото кой на кого слага и ли там къФ ти беше лафа/ще ми се оплетат пръстите дакато го изпиша/ не се брои . Пък с пиенето после кой на кого пуска е друг проблем, ти бъркаш основни положения. Mr. Green

# 49
На път за фитнеса,една приятелка ме засе4е и каза,4е ми е организирала среща с едно мом4е  (притеснила се ,4е дълго време не съм харесвала никой ,та реши да ми помага  Heart Eyes),което много би ми паснало Simple SmileSimple Smile Та отидохме  на кафето  със сака ми и по спортен екип и се оказаха и  много други  общи приятели  там,запознахме се и после 3 месеца не намерих време да излизам  с него, но се записа на моя фитнес и там (нали си ходих 7 дни в седмицата) се засякохме пак и лека полека така и до днес ве4е 7ма година. Heart Eyes Heart Eyes
ЗА протокола-никога не съм пила,пропих по празници една 4аша вино или Бейлис откакто съмс  него:)

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 10:45 от tanyatais

# 50
Класически случай - в дискотеката! В клуб "Бижу", гр. Плевен. Имахме общи познати и една вечер мойта и нейната компания излязохме заедно и така. Чак после разбрах, че е с две години по-голяма от мен - аз съм 86-ти набор, а тя - 84, (нищо, че съм с почти две глави по-висок от нея) и така вече две години.
Та такива ми ти работи...   Sad Sad Sad

# 51
Общи приятели ни запознаха. Излязохме на кафе. И двамата си падаме по животните, а той е и ветеринар.  Grinning

# 52
Общи приятели ни запознаха. Излязохме на кафе. И двамата си падаме по животните, а той е и ветеринар.  Grinning

Евала! Аз също обичам котки, въпреки че жената не си пада много по тях.  Sad

# 53

Евала! Аз също обичам котки, въпреки че жената не си пада много по тях.  Sad

We all like pussies... Peace Hug Hug Hug  bouquet

# 54
# 55
В "кръчмата" на маса и гнусна пица с ананас.

# 56
Ние се запознахме на банкет от фирмата на майка ми, понеже баща ми се оказа зает тази вечер, а тя беше казала, че ще са двама и ме взе и мен. Повечето й колежки са малко по-големи от мен и се познаваме отдавна... Та решихме да ходим на дискотека след това, той ме бил видял да се вихря на дансинга и дойде и той... после няколко пъти, когато ме е виждал при работата на майка ми (няколко пъти ме "наемаха" да развеждаме с един, техни бизнес партньори) ме преследваше да му дам тел. Накрая ми писна и му дадох... Отклонявах го, че имам изпити (на 19 бях тогава), до 20-ти януари да не ме закача  Laughing Най-учудващо на 20-ти получих смс "Браво за успешно завършилата сесия, в толкова и толкова там и там"  Laughing
Та отидох, поговорихме си, но тогава въобщ не ми беше до мъже, имах проблеми, вкл. баба ми беше починала, а аз го приех мнооого зле... И така няколко пъти ме измъкна от нас (така и не разбрах как) и ме спечели с предизвикателство, което отправи към мен.
Той дори и не разбра, че ме е провокирал  Rolling Eyes Обясни, че иска вече сериозна връзка, деца  #Crazy (на 20!!!!!) мен ми стана смешно и той ми обясни, че няма нищо смешно, не му се занимавало повече с мимолетни връзки  Joy и ако до 1 година със следващто му гадже нямат деца са дотам  Laughing
И така от 28.02.2003 сме заедно  Laughing Познайте дали след 1 година ме заряза, когато му заявих, че план-графика не е изпълнен и трябва да прекратяваме. То уж аз да му покажа, че не е прав ама си се набутах между шамарите  Whistling

# 57
Ами ние преди близо вече 5 години се запознахме в един сайт за запознанства,излязохме и всичко уж започна на шега,ноо прерасна в голяма любов Simple Smile  Heart Eyes

# 58
Запозна ни приятелят на моя приятелка. Двамата са били съученици. И така до днес- 35 години заедно. Колко съвременни двойки биха изкарали толкова!? Пожелавам ви го.

# 59
Запозна ни приятелят на моя приятелка. Двамата са били съученици. И така до днес- 35 години заедно. Колко съвременни двойки биха изкарали толкова!? Пожелавам ви го.
Олелеее....35 години са си яко!!!!! Peace
Дано младите се понаучат от твоя опит!!!! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт