Как се запознахте с него /нея?

• 10 706
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
Бааааааа...тва звучи кат присъда за изнасилство и опит за убийство в едно бе ooooh! ooooh! Crazy Crazy Crazy

# 61
не сме запознахме чрез интернет,вече сме 4 години заедно

# 62
Нас ни запозна една обща приятелка /по-конкретно моята най-добра приятелка/. Понеже нея вечер тя ме измами уж да ходим да пием по бира и аз се съгласих, но чааак след това ми спомена, че ще бъдем 3-мата /аз, тя и мъжът ми- понеже по-рано него ден те бяха излезли на кафе/. А до него ден само бях слушала за него, но не съжалявам, че тогава се съгласих да пием по бира де.  Heart Eyes

# 63
Докато бях студентка работех в една фирма. И той работеше там. Досадно ми беше, че непрекъснато ме търсеше, защото си имах лични планове, които не включваха връзка с някого в оня момент, и го отбягвах. Накрая ме покани да излезем на следващия ден. Първата ми реакция беше да кажа веднага "не", но си дадох сметка, че се пада 1 април и си казах, че мога да изляза веднъж на шега с него.  smile3538 Не знам какво е мислил когато ме е поканил, но никога нямаше да се съглася, ако не беше налучкал подходящия момент по този начин. Това беше преди 23 години. Внимавам вече с общоприетите клишета за разни дати.... Whistling

# 64
В университета.Имах друга връзка,която беше от разстояние и не беше нищо сериозно.Не забелязвах мъжа ми цяла една година,дори не помня първото ни запознанство.Първият ми ясен спомен от него е как преди изпит ми направи комплимент,при което сякаш нещо щракна в мозъка ми и от нататък вече бях решила да го имам.

# 65
  • На топло в неговото сърце.
той беше новия в квартала и всички бяха луди по него-сестра ми ,най-добрата ми приятелка и т.н Та те всички искаха да знаят как се казва готиния пич от другия блок-оказа се че аз познавам братовчед му и го попитах но той се шегуваше с мен относно името му.И така аз по-нахална просто го спрях на улицата докато караше колело“-Ей ти ела тук“той спира пред мен и аз го попитах.Отговори ми и си тръгна без да попита за моето,но след това .......6г.бяхме гаджета на 6-тата се оженихме и вече 7 години сме щастливо семейство -аз ,той и малкият ми принц синът ни Денис

# 66
Поредната лятна ваканция в която съм изпратена на село. Приятелката ми беше се преместила в града и пълна скука. Една вечер решавам да изляза с братовчет ми и ТОЙ там. Нахален и упорит - решавам, че мога да се възползвам от ситоацията докато мине ваканцията та да не е чак такава скука и доката се усетя бях лапнала въдицата така, че едва дочаквах да свърши училеще и да доиде ваканция. В последствие разбрах, че братовчет ми е казал на вече мъжът ми, че няма никакъв шанс при мен та затова той нахалствал човека Grinning

# 67
Еми то ние си се познавахме от едно село сме  Heart Eyes ама станахме гаджета на сбора на нашето село 2009 година бяхме на домашно  Laughing и така нататък  Rolling Eyes и сега сме си женени от 1 месец и чакаме малко бебче  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт