Как се запознахте с него /нея?

• 10 689
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
Ние с моята Любов се запознахме във Fasebook Simple Smile Намерихме се без да сме се търсили! Това се случи лятото на 2010, пописахме си малко като обикновенни приятели и после си загубихме дирите за около месец-два Simple Smile После се засичахме все по-често там и разговорите ни ставаха все по-продължителни. Тогава тои живееше на 100 км. от мен. Аз по това време имах дълга 10 годишна връзка, която се беше изчерпала вече. Прекарвах всеки свободен миг на компа, споделяхме си проблемите, давахме си съвети, допаднахме си много. После дойдоха телефонните разговори, първата среща, докато не осъзнахме че имаме нужда един от друг...........Той е разведен с дъщеря на 15, а аз живеех с друг мъж без брак. Заради моята Любов напуснах работата си, града и приятелите си, както и мъжа с когото живеех!!!! Теглих чертата на всичко и не съжалявам за нищо Peace Сега сме  family , и се надяваме съвсем скоро..........EFP preggo  newsm07
Това е нашата приказка в процес на писане.............................
detelinka111 - Смело! Много щастие ви желая, историята сега прочетох и е като на филм, наистина  Peace

# 31
Пу деба тоя Facebook #2gunfire Party

# 32

Даам, друго си е на концерт да се запознае3ш  Mr. Green

# 33

Дабе да...Да ми върви подире., да ми вика че съм я бил таковал на неква си вила, а аз сефте да я виждам...Aре нема нужда, тва сме го играли Stop Stop Stop

# 34

Дабе да...Да ми върви подире., да ми вика че съм я бил таковал на неква си вила, а аз сефте да я виждам...Aре нема нужда, тва сме го играли Stop Stop Stop

Joy Е, въобще има ли за теб подходящо място и начин или не?

# 35
Има....на сутринта.... bowuu bowuu Party Party Party Party

# 36

Joy Рискове такива не всеки обича да предприема. Иначе адмирирам чувството ти за хумор, определено  Peace

# 37
Що па рискове бе?! Работата е проверена! Ха заклеам сЪ! Mr. Green

# 38

Виж сега, аз лично имам стил и класа - и не ми се иска да падна в собствените си очи...след приянска вечеринка  Crossing Arms

# 39

Виж сега, аз лично имам стил и класа - и не ми се иска да падна в собствените си очи...след приянска вечеринка  Crossing Arms

Ааааа деба тоя стереотип! Не че не ви се иска, ама сакън да не ви паднат гащичките след третата водка. Не го разбирам тва Thinking Stop Гледаш я неква свирепа пичка да си ебе майката, вкарваш й "Айде да те черпа едно и после още едно и още"....и оная те застрелва с "Ми аз алкохол не пия", което в превод значи "Не пия като излизам щото ме е страх да не ми сцепиш задника и аз да не се дърпам"...Търъдънннннннн Mr. Green

# 40
 Joy Joy Не мога просто  Joy
Скоро ще те зат рият сто на сто, но поне да изкоментирам набързо - първо - не слагай всички във всички, второ - аз не съм всички и трето - аз пия...Пък какво пиша после - друг въпрос  Joy

# 41
Девиатор, Вие само коментирате по темата мистър, а къде са ви фактите?  Laughing
Нещо да споделите къде се запознахте с половинката/бивша или настояща няма значение това/? :lol
:

# 42
Всички сте така..."Practice what you preach" за вас е банална фраза Whistling Whistling Outta Joint

Но си е точно така.Тия дето си заслужавате да ви офърцафоца човек ви е шубе да не се налеете,щото после ще блеете "Жива да не бях,защо му дадох". А пък свирепите батали дето и за гледане не стават се наливат та барем по-лесно преживеят поредното отхвърляне. Crazy

# 43
Девиатор, Вие само коментирате по темата мистър, а къде са ви фактите?  Laughing
Нещо да споделите къде се запознахте с половинката/бивша или настояща няма значение това/? :lol
:

С половинката ми се запознахме на мнооооого отдавна на излизане от един детероден орган се засякохме...и от тогава сме нарезделни...Все пак Ние сме зодия Близнаци...

Ако за жени питате е приказка съвсем друга,но нея ще намерите в следващото издание на нашата песнопойка... Whistling Whistling Whistling

# 44
Аз съм убедена, че жена му не е от онези красавици, дето не са му пуснали, защото той не е такъв та да сваля звезди/пък знае ли човек  Thinking/, не е и от онези дето се наливат...та истината отново е някъде по средата  Sunglasses

Ееееее, той ме е изпреварил  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт