Отговори
# 645
Вай,вай,рейтинга пак е Shocked
ЛиН май е по-добре от предната седмица Thinking , ама Пленителката я няма в топ 20 Whistling - тези сценаристиии #Cussing out
Няма как да я има след като няма излъчен епизод!

Предната седмица нямаше ли епизод Thinking или пак аз нещо не съм разбрала ooooh!/по-вероятна причина Joy/

Това е рейтинга от 20 до 27 март. На 25 март не се излъчи епизод на Пленителката!   Hug Hug Hug

# 646
# 647
# 648
# 649
Ринка,мерси Hug иначе щях да си тъна в заблуда ooooh!

# 650
Здравейте, момичета. След хубавия и точен коментар на Елма, няма какво да добавя. На 100% съм съгласна с нея и като доказателство към думите и ще разкажа на бързо как започнас да гледам Аси първия път от 2-ра серия: пускам слукайно, виждам някакъв нов филм, решавам да погледна за какво иде реч, след първите 5 мин, си казвам ха селски сериал, следва сцена с колоритната Нериман, заслушвам се в думите и така до сега гледайки го за енти път. Стана дълго извинете.

# 651
Ето още нещо много, много красиво

# 652
Рина на този кадър Мурат седи или както на мен ми се струва е устремен към Туба, казвайки и нещо? Винаги съм се чудя, кое от твете е.

# 653
РИНКА,Благодаря,че откликна на въпроса ми,но аз това го зная и
можеби не зададох правилно въпроса си.
По какво можем да разберем,кога субтитрите са вградени и кога не?
Преводите на голяма  част от песните ги прави много по вълнуващи.
Между впрочем аз преоткрих  красотата на много мелодии след
като  прочетох текстовете им.  bouquet

# 654
Сабина  Hug
да ви споделя аз как започнах........заглеждала съм Перла и Незабравима по българските ТВ, но лятото попаднах една вечер на Диема и то първата серия след завръщането на Демир ......очите ми след първите 10 минути бяха   #Crazy #Crazy #Crazy, изгледах го за 8 дни, едва ли не денонощно, и това е , тотално пристрастена и няма отказване  ooooh!

# 655
Рина на този кадър Мурат седи или както на мен ми се струва е устремен към Туба, казвайки и нещо? Винаги съм се чудя, кое от твете е.

ТТова е една от най-любимите ми снимки зад кадър!
Устремен, запленен, унесен, отнесен....
каквито и да са били усещанията му - останали са там , в Антакия , в миналото!

Лирио, ако встрани от клипа има показан знак за  субтитри значи не са вградени!
Предлагам ти заедно с използването на новата функция да пускаш и линка от V-box-а за да може да се видят и субтитрите.

# 656
Asi - Demir Само думи Tan solo palabras (превод)

http://www.vbox7.com/play:43b4b202

# 657

ТТова е една от най-любимите ми снимки зад кадър!
Устремен, запленен, унесен, отнесен....
каквито и да са били усещанията му - останали са там , в Антакия , в миналото!

Лирио, ако встрани от клипа има показан знак за  субтитри значи не са вградени!
Предлагам ти заедно с използването на новата функция да пускаш и линка от V-box-а за да може да се видят и субтитрите.

Така е. Няма как, ще трябва да го приемем, колкото и да не ни се иска.

# 658
Аси и Демир - Amor, amor

ЛИРИО, в двата клипа, които пуснах, има от двата вида субтитри.

# 659
Да си кажа и аз как почнах да гледам турските сериали.
Когато даваха за пръв път 1001 нощ, моя приятелка ставаше сутрин рано да гледа повторението, защото НОВА  даваше филма в работно време за по-вечето хора. Реших да и помогна, като намеря в нета къде да гледа когато има време. Бяха стигнали около 50 серия. След това реших да видя защо става толкова рано за един сериал. Та така се запалих, тогава също не беше завършен  1001 нощ и го чакаха всяка седмица.
А после почна АСИ. В интернета попаднах на любимите моменти с англ.убтитри, изгледах ги, а в това време ги преведоха и на български.Пак ги изгледах.След това гледах сериите до края на турски, без да разбирам. После гледах повторението по ДИЕМА.
Това е само за АСИ, много малко други сериали сам гледала, но толкова клипчета и снимки само за този търся.   
Стана много дълго.

Общи условия

Активация на акаунт