Отговори
# 660
РИНКА,Благодаря,че откликна на въпроса ми,но аз това го зная и
можеби не зададох правилно въпроса си.
По какво можем да разберем,кога субтитрите са вградени и кога не?
Преводите на голяма  част от песните ги прави много по вълнуващи.
Между впрочем аз преоткрих  красотата на много мелодии след
като  прочетох текстовете им.  bouquet
ЛИРИО, когато има текст, публикувай само адреса на видеото, без да ползваш новата функция.
Върши същата работа.

# 661
Stef, страхотни клипчета, с много красиви моменти от любимият ни сериал и подходящ текст.

# 662
Здравейте!!!
Много сте изписали и чак сега ви изчетох Hug
Елма, прекрасен коментар за сериите Peace Сега като ги гледам отново, се сещам колко много ме дразнеше в тези първи серии Ихсан - не се показва като глава на семейство - муден, нерешителен. То реално Демир се грижи повече за това семейство - той влезе в огъня и извади всички Hug Демир е много мълчалив и никой не знае какво е в душата му, но и аз мисля, че той в началото се плаши от тази любов, от която не може да избяга, а Аси иска всичко да й се казва - според мен обаче Демир не е свикнал да споделя, а всичко сам иска да решава - така обаче отдалечава от себе си хората, които го обичат - той дори и с Керим не споделя  Hug

# 663
# 664
Да кажа и аз как започнах да гледам сериала Joy
В началото бе "1001 нощ" - случайно го хванах по тв-то и се загледах - много ми беше интересен Peace
След това с майката на една моя приятелка се заговорихме за турските сериали и най-вече за актрисите - тя ми показа снимка на Туба и каза,че много я харесва и скоро започва нов сериал с нея - "Аси",показа ми клипчета в тубето,но и аз си помислих,че е селка история с тези чифлици и стада...След известно време започна излъчването му по Нова и реших да се позагледам и така до ден днешен Joy Joy

# 665
Здравейте!!!
Много сте изписали и чак сега ви изчетох Hug
Елма, прекрасен коментар за сериите Peace Сега като ги гледам отново, се сещам колко много ме дразнеше в тези първи серии Ихсан - не се показва като глава на семейство - муден, нерешителен. То реално Демир се грижи повече за това семейство - той влезе в огъня и извади всички Hug Демир е много мълчалив и никой не знае какво е в душата му, но и аз мисля, че той в началото се плаши от тази любов, от която не може да избяга, а Аси иска всичко да й се казва - според мен обаче Демир не е свикнал да споделя, а всичко сам иска да решава - така обаче отдалечава от себе си хората, които го обичат - той дори и с Керим не споделя  Hug
Кате и аз така, затова пък показваше една гордост, да му се чуди човек. Потънал в дългове, несправящ се с положението, оставил в ръцете на младата си дъщеря грижата за чифлика и семейстото и неприемащ помоща на Демир.

# 666
Гордата Аси Asi i Demir Винаги съм с теб Tamally Maak    

http://www.vbox7.com/play:c25f4ae3

# 667
Иска ми се да го потретят  Praynig Praynig Praynig, въпреки че, след оригиналните серии, ще се ядосвам на тези нарязаните по български вариант  #Cussing out

някой не харесва новият, немски нос на най-най  Shocked, опитал се е да го премахне  Joy

# 668
Да кажа и аз как започнах да гледам сериала Joy
В началото бе "1001 нощ" - случайно го хванах по тв-то и се загледах - много ми беше интересен Peace
След това с майката на една моя приятелка се заговорихме за турските сериали и най-вече за актрисите - тя ми показа снимка на Туба и каза,че много я харесва и скоро започва нов сериал с нея - "Аси",показа ми клипчета в тубето,но и аз си помислих,че е селка история с тези чифлици и стада...След известно време започна излъчването му по Нова и реших да се позагледам и така до ден днешен Joy Joy

Бонобо, то е видно, че до ден днешен сме със сериите и героите неразделни  Joy Joy

# 669
От всичките ни коментари до сега, как сме започнали да гледаме Аси за пореден път се убеждавам колко запленяващ, омагьосващ, завладяващ сериал е. И не само заради сценария, а най вече заради магията породила се и остала разбира се там в Антакия межту Туба и Мурат. Пък те да си говорят каквото искат, ако изобщо говорят.  

# 670
Иска ми се да го потретят  Praynig Praynig Praynig, въпреки че, след оригиналните серии, ще се ядосвам на тези нарязаните по български вариант  #Cussing out

Елма, да го потретят, но в по-нормално време, а не по обед или вечер късно  #Cussing out #Cussing out

# 671
Здравейте  Hug

Елма много добър анализ на двата епизода. Още не съм стигнала до тях и не мога да се включа пълноценно! Все още гледам първите епизоди и се забавлявам с Нериман. Такива бисери има и тя,. Никога няма да забравя в първи епизод когато Фатма казва, че Демир и Керим са дошли от Истанбул: "Какво! Млади бизнесмени!"  и се залепя на прозореца  Joy Joy Joy Стана ми като нарицателно това и си го повтарям за разни ситуации.  Имаше и една реплика в следващите епизоди, когато Джейлян свиреше ужасно силно на китара и Нериман и казва: " Ако нямаш милост към нас, поне съжали кравите. Ще им секне млякото!"  Joy Joy Joy Абсолютен образ е тя.

Да кажа и аз как загледах Аси. Бях го виждала няколко пъти по статии, но снимките които слагаха изобщо не ми харесваха. Беше ми прекалено селско и как да кажа "турско". После една приятелка ми каза съвсем случайно, че това и е един от любимите сериали и че е влюбена в Демир  Joy И аз реших да си пусна първата серия и ........тогава и аз като елма за седмица две ги изгледах и то като се има предвид, че тогава имах държавни изпити и учех по цял ден.

Какъв дълъг пост направих, но не мога да не споделя с вас ден като този. Днес официално се дипломирах като магистър по право  Party Party Party Черпя всички ви най-сърдечно като мои виртуални приятелки:

# 672
# 673
Събина,Елма вие сте се загледали сериала почти от първите серии ,моето начинание започна от серията с малката Асиа ,всъщност това е което ми привлече вниманието,тази малка принцеса направо ме очарова с играта си .Бях точно съкратена ,а всеки знае колко е гадно човек да изпадне в такова положение,нищо и никой не е в състояние да го разсее ,един ден си въртях каналите и така попаднах на Гордата Аси ,повторението по диема фемили,следващите дни буквално изгледах сериала на един дъх и така и до сега незнам колко пъти съм го гледала с дублажа и накълцаните безразборно серии.Сега  със субтитрите все едно гледам Аси за първи път и съприживявам всички страдания на ново,когато слушам истинските гласове които озвучават дадения герой с подходящия тон и дикция още по-вече се вълнувам и разбирам болката или радостта на героите.
Надявам се момичетата които правят превода да им стигнат силите и да имат време докрай да преведат всички останали серии на АСи.
извинете ме малко се поувлякох  Praynig Praynig Praynig

# 674
Цитат
.... то е видно, че до ден днешен сме със сериите и героите неразделни

Кате, това цивилизования начин да кажеш че, не сме сами ли е?  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт