Отговори
# 675
Уф, аз пък никак не харесвам Мурат с мустаци.

# 676

И аз  smile3521 smile3521 smile3521, добре че, поне на сватбата беше без, че ако бяха съсипали този момент  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 677

Кате и аз така, затова пък показваше една гордост, да му се чуди човек. Потънал в дългове, несправящ се с положението, оставил в ръцете на младата си дъщеря грижата за чифлика и семейстото и неприемащ помоща на Демир.

Мен Ихсан много ме дразни - от началото до края Peace Как можа да се усъмни,че Сухи си е легнала с баща му и детето е негов брат Naughty
Жалко,че дъщеря му е наследила тази гордост ooooh!
Демир не е научен да търси опора в хората,а той да бъде такава за тях - от малък се справя сам с всичко,загубил е семейството си,майката не може да замени,макар и всичките грижи от страна на Сухи Peace

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.  #Crazy Joy

# 678
Дидиса, Честито да ти е! Много късмет ти пожелавам!

# 679
Дидиса - поздравления!  smile3501 smile3501

Пожелавам ти дълга и успешна кариера!

# 680
Didisa , пожелавам ти много късмет и успешна кариера Hug

# 681
                                                 ДИДИСА ЧЕСТИТО,
                                               БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА
                                           ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ПОЖЪНЕШ ГОЛЕМИ УСПЕХИ

# 682
Дидиса, поздравления за дипломирането !

# 683
Бонобо, права си за Демир  Peace

Цитат
Мен Ихсан много ме дразни - от началото до края  Как можа да се усъмни,че Сухи си е легнала с баща му и детето е негов брат

какво да кажа, това беше много глупаво от негова страна, но аз винаги съм си мислела, че той дълбоко в себе си е знаел истината, но понеже е виновен и му изнасяше да мисли така - че баща му е бил със Сухи, за да оправдаи собственото си бездействие по отношение на нея през всичките тези години, и когато го каза на Сухи това, той всъщност искаше тя да потвърди неговите подозрения, което още веднъж показва какъв слаб и нерешителен човек е той

# 684
Цитат
.... то е видно, че до ден днешен сме със сериите и героите неразделни

Кате, това цивилизования начин да кажеш че, не сме сами ли е?  hahaha Joy

Елма, дето не сме сами, ами се и множим  Joy Joy

# 685

Отдавна не съм пускала снимка на Мурат  Joy Joy

# 686

И аз  smile3521 smile3521 smile3521, добре че, поне на сватбата беше без, че ако бяха съсипали този момент  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Аз пък не харесвах Ихсан гладки избръснат  Joy Joy Днес той ми е на прицел нещо  Joy Joy

# 687
# 688
# 689

Общи условия

Активация на акаунт