Притеснение

• 8 234
  • 170
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте, от снощи започна да ми тече кафеникаво и корема ме боли точно все едно ми идва и вече съм сигурна , че всичко е загубено  Cry, след малко ще звъня на док.

вероятно ще те викнат на преглед още сега. Може и да не е всичко загубено...нищо не се знае докато не потвърди  лекар...
Все пак ти желая късмет и да се стабилизират нещата...

gundie - то не е късно да си пуснеш изследвания, освен това вероятно след аборт веднага не могат да се правят, докато не се поокупитят хормоните...

# 121
Angel_Dust , да вече съм взела нещата в ръце.Пуснах си ПКК и много др. изследвания- с профилактична цел- и ми се появиха едни съмнителни и сега ги изръчках лекарките.Те в началото на годината ми пуснаха микробиология, но само това- имах някакви бактерии и това беше. Според мен  само тя не беше достатъчна, но нищо сега ще ми пуснат още. Иначе малко ме е яд, че ми пренебрегват симптомите, аз казвам какво чувствам и усещам, но те някак го пропускат покрай ушите си....абе хем се радвам,че ходя при лекари , дето са достатъчно заети да не ми правят излишни изследвания и да не ми вземат излишни пари, хем като са толкова ангаже пък не им се занимава, ако не ги натиснеш.....но наистина примерно месец след аборт(и то при моят случай, който мина без каквато и да е намеса) е хубаво май за всеки случай да се пуснат рутинни изследвания.

# 122
  • София
то предполагам не ППК и микробиологии ми хормонални изследвания трябва да пускаш...
а рутинни след аборт предполагам се пускат задължително...
аз пък предпочитам излишно изследване, пред ненаправено нужно...така че не бих се радвала да съм при пренатоварени лекари, пропретупващи нещата...

# 123
то предполагам не ППК и микробиологии ми хормонални изследвания трябва да пускаш...
а рутинни след аборт предполагам се пускат задължително...
аз пък предпочитам излишно изследване, пред ненаправено нужно...така че не бих се радвала да съм при пренатоварени лекари, пропретупващи нещата...
аз сама си пуснах много изследвания на кръв и урина(и то защото не си бях правилаот известно време) и в урината имах нещо, което се оказа е признак на възпаление или на бъбреците или на някои гинекологичен орган, затова сега продължавам с изследванията....да напълно си права, нопоследък сме позакъсали малко и все си казвам, айде ще си пусна много иззследвания когато се поораричим, но все не идва момента и сега си казах- край това е по-важно Rolling Eyes И аз смятам,че след аборт трябва да правят-а те правят след 3 аборта Close Close

# 124
Здравейте, от снощи започна да ми тече кафеникаво и корема ме боли точно все едно ми идва и вече съм сигурна , че всичко е загубено  Cry, след малко ще звъня на док.

вероятно ще те викнат на преглед още сега. Може и да не е всичко загубено...нищо не се знае докато не потвърди  лекар...
Все пак ти желая късмет и да се стабилизират нещата...

gundie - то не е късно да си пуснеш изследвания, освен това вероятно след аборт веднага не могат да се правят, докато не се поокупитят хормоните...

Здравейте, бях на лекар в шейново, видя се 5.2 мм сакче , там ми казаха че има 2 варианта- 1 късна овулация и всичко може да е ок или 2 - неразвиваща се бременност. А за кървенето ми казаха , че не е силно , но ако изкървя веднага да отида . Иначе кааха сслед 10 дни да отида и да видим дали беб се развива ок  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 125
Ами чудесно, това звучи добре, значи има надежда някаква.А кръвен тест пак ?

# 126
Не ми казаха нищо за кръвен тест отново, но лекарката ми каза , че това все пак са лабораторни изследвания , и че не винаги са 100% източник на вярната информация. А също забравих 2 дни да пия утрогестана и ми каза , че и от това може да се е получило кървенето. ОФФФ не знам вече съвсем ще откача , и само се питам защо така се случва , ще  е  ли ок всичко ...

# 127
Не ми казаха нищо за кръвен тест отново, но лекарката ми каза , че това все пак са лабораторни изследвания , и че не винаги са 100% източник на вярната информация. А също забравих 2 дни да пия утрогестана и ми каза , че и от това може да се е получило кървенето. ОФФФ не знам вече съвсем ще откача , и само се питам защо така се случва , ще  е  ли ок всичко ...
ако въпросът ти е дали всичко ще е ок, ако се задържи плода- според мен да . Просто наистина или си имала късна О.(това се случва на много момичета в отчетните съм срещала доста такива, които забременяха и всичко си беше ок) или наистина е бременност, която по начало не етръгнала добре и както казах преди явно лекарствата са поддържали нещата, а казаха ли ти да продължаваш с тях?

# 128
Да , казаха ми да не спирам с лекарствата, но аз не мисля , че ако не е ок работата те ще помогнат да не се стигне до аборт. Или пък вече май не знам какво да мисля  Crazy

А и нещото , което ме кара да мисля , че не е неразвиваща се бременност е и факта , че като ходих в петък на лекар във 2ра АГ , той каза , че вижда нещичко но не  е сигурен , а днес това нещичко е 5,2 мм Praynig Praynig Praynig, и ме накара да си направя тест и втората черта вече е доста по наситена от предишните пъти. Моля се всичко да си ми е ок и след 9 месеца да се радваме на едно здраво беб  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 14:31 от mimeto_ivanova

# 129
Да и аз така мисля, няма да помогнат и според мен  Hug оххх, незнам какво да ти кажа, а оная др. лекарка заряза ли я вече, тя какво ти каза?

# 130
Мимето, от опит ще ти кажа, че лекарствата няма да спрат аборта, ако нещо не е наред.
За сега ти предлагам да си почиваш. След 9 дни ще се види положението. Знам, че е трудно да се чака, но нямаш избор. Явно си в доста начална бременност и просто трябва да си изчакаш нормалното време за нейното засичане. Тестовете щом са ти дали положителен резултат, не виждам смисъл да ги правиш повече. Поради простата причина, че те така или иначе ще са положителни и следващите дни, без значение как се развива бременността. Просто това е излишно напрежение.
Имаш 9 дни да се ориентираш към свестен лекар, на който ще можеш да разчиташ следващите месеци  Peace

# 131
Тя ме изпрати да отида в Шейново , за евентуален кюртаж, но самата тя ми каза , че нещата все пак може да се екаже , че са ок Praynig

# 132
Тя ме изпрати да отида в Шейново , за евентуален кюртаж, но самата тя ми каза , че нещата все пак може да се екаже , че са ок Praynig
Моля те не бързай. Видяли са точка все пак. И как така ще ти каже да отидеш за кюртаж въпреки че нещата са ок. Ей аман от такива лекари. Всеки може да сгреши, ама според мен има голямо значение как представяш нещата на пациента срещу теб. Той трябва да ти има доверие в крайна сметка  #Cussing out

# 133
Oпределено няма да бързам, само ме притеснява защо така потече тази кръв егати, дали ще спре  Praynig. Дано не се наложи да ходя за кюртаж  Cry

# 134
Oпределено няма да бързам, само ме притеснява защо така потече тази кръв егати, дали ще спре  Praynig. Дано не се наложи да ходя за кюртаж  Cry
ами то може и да се случи най- лошото и пак да не се наложи да ходиш на кюртаж, при мен беше така напр.

Общи условия

Активация на акаунт