Кога и как започнаха да спят децата по цяла нощ?

• 23 110
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
scarly,  за местенето в друга стая, и аз си мислех, че няма да издържа физически, но се оказа, че няма особена разлика. Така и така се изправям от леглото, дали ще мина две крачки, за да стигна до неговото легло, или десет, за да стигна до другата стая, все същото. Оставих го да спи сам като стана на шест месеца и намалихме буденията от 4-5 на нощ до 1-2 (ако няма нищо екстремно). Обаче с тези 1-2 не мога да се преборя. Ревът и при него е същия - рев, рев, захласва се и накрая дори и със сукане и много гушкане, още хълца и едва заспива...

# 106

и аз съм си мислела да преместим бебето в друга стая.. понякога имам чувството, че се буди от нашите движения и ужасно се ядосвам.. спи непробудно до към 2:30-3:00 и после започва да се буди на всеки 2-3 часа до 8:30-9:00 сутринта..

# 107
Не повече от седмица две  ще то отнеме  да я нау4иш!Дори и новородени се научават за седмица ,а камо ли дете на 5 месеца!
Има специални жени-квалифицирани мед.сестри акушери в Англия които се наемат в първите  дни от изписването до 6 седмици след раждането и живеят с майката и бащата и научават бебето на режим и хранене.
Почти повечето семейства могат да си го позволят,работила съм на 2 такива места и наистина от 9 деца нито едно не е плакало  повече от 10ина мин и не се е научило ,че нощта  е време за сън,а не целодневно забавление от мама и тате  за повече от 8 дни !
Gina Ford
http://www.contentedbaby.com/books-Sleep.htm
Една много информативна и стъпка-по стъпка авторка с много богат опит в отглеждането и възпитанието на щастливи деца с режим!
http://www.babycenter.com/0_parent-led-baby-schedules-baby-wise- … others_3658361.bc
 Успех! Просто се успокойте,кооперирайте се с таткото да не се изнервя и да спи отделно за седмица-макс две и се надявам спазвайки инструкциите да се похвалите скоро!

# 108
Отбих го! И започна да спи.  Mr. Green  Mr. Green Има нощи с по 1 или 2 събуждания за кратко - само го местя в нашето легло или е заспал отново. Има нощи, в които като запси в 9 се събужда в 6 и половина или 7  Shocked
За съжаление с приспиването нямаме никаъв напредък и периодично изпада в истерии преди сън. За заспиване сам не смея и да си мечтая, така че в тази област още приемам съвети  Tired  Peace

# 109
Отбих го! И започна да спи.  Mr. Green  Mr. Green Има нощи с по 1 или 2 събуждания за кратко - само го местя в нашето легло или е заспал отново. Има нощи, в които като запси в 9 се събужда в 6 и половина или 7  Shocked
За съжаление с приспиването нямаме никаъв напредък и периодично изпада в истерии преди сън. За заспиване сам не смея и да си мечтая, така че в тази област още приемам съвети  Tired  Peace
Браво!  bouquet
Опитай със съветите от предният ми пост за самостоятелното заспиване и ще  декларираш скоро и друг успех-тихи,леки ве4ери със спящо само дете!Успех!

# 110
  • София
Започна да спи по цяла нощ след като го отбих  Peace

# 111
  • София
tanyatais,като чета постовете ти,направо се втрисам от ужас!По въпроса:все още се буди по няколко пъти на нощ,спи при нас и всичко е много лесно.Чак след 6тия и месец се научих да и давам да цока в легнало положение и се родих Heart EyesИма още 7 зъба да израстват(това основно я тормози)Иаз съм се побърквала (и още се лудвам Mr. Green)от честите будения и смяна на гърди,но вече гледам с други очи на ситуацията....защото осъзнах колко бързо расте малкия човек и как скоро няма да ми дава да я гушкам,защото"е голяма".Та какво са няколко години всеотдайност на фона на целия ни живот?Всеотдайност към нашите рожби!Относно възпитанието на децата- машинки Sickи планетата ни затова загива,защото се опитваме да я"командваме"Да отнемем,по възможност всичко естествено,което"не ни кефи"и да го заменим с друго,по-цивилизовано,пък и пари трябва да се печелят..... #2gunfire

# 112
Опитай със съветите от предният ми пост за самостоятелното заспиване и ще  декларираш скоро и друг успех-тихи,леки ве4ери със спящо само дете!Успех!
Абе, пробвала съм не веднъж в разични периоди на растежа, но при нас не дават резултат - само истеричен рев до посиняване по 1 час. Още повече, че аз не вярвам безрезервно във възпитателната мощ на детския плач.  Peace

Та какво са няколко години всеотдайност на фона на целия ни живот?Всеотдайност към нашите рожби!Относно възпитанието на децата- машинки Sickи планетата ни затова загива,защото се опитваме да я"командваме"Да отнемем,по възможност всичко естествено,което"не ни кефи"и да го заменим с друго,по-цивилизовано,пък и пари трябва да се печелят..... #2gunfire
Не драматизираш ли малко повече от неободимото? 

# 113
БАН- то си има метод,не е оставяне да се нареве и да се умори и заспи.
Ако имаш желание виж линковете и проследи метода от то4ка "А до Я".
Нищо не  е универсално,но е работещо за пове4ето деца.

ger9
-не знам какво да ти отговоря 4естно. newsm78
Никого не командвам  и дресирам ,но съм от всеотдайните майки ,които си гледат децата до пред-у4илищна у дома, правят им храната сами, не ползват ДК,ясли ,баби и ДГ,та знам,4е поне 6-7 години и пове4е ще съм на разположение 24 4аса в денонощието на детето си ,та знам какво е всеотдайност.
Успех!

# 114
  • София
Аз и не очаквам отговор.

# 115
Нашето момче беше на 1,5м. когато започна да спи по цяла нощ.Дано така си остане и занапред!

# 116

добре де, само при мене и моето бебе ли не сработва това??  ooooh!

# 117
И при нас нещо спря да работи, макар че няма нищо общо с буденето преди отбиване.
От две седмици не е спал по цяла нощ, но буденето му е веднъж или два пъти за кратко. Ако не може да заспи най-често го мъчи жега или зъб Rolling Eyes

# 118
  • София

добре де, само при мене и моето бебе ли не сработва това??  ooooh!

Може би трябваше да уточня, че го отбих (по-точно той сам се отби) почти на 1,5 г. Т.е. вече кризата с първите зъбки беше отминала и той беше вече сравнително голям  Wink

# 119

ние сме вече с 6 зъба, които се появиха без никакви плачове, допълнителни будения нощем извън програмата с кърменето или каквито и да е други драматични моменти.. не мисля, че зъби я мъчат моята дъщеря, ами страхотно е свикнала като се събуди нощем да я взимам и да я кърмя..
Sad

Общи условия

Активация на акаунт