CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 126 974
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,попрочетох за Shellaс, но не разбрах с него удължава ли се нокътната плочка, както с гела?

Няма как да се удължи нокътя, консистенцията му е като лак, ама то и с обикновения UV гел май няма как да стане, освен ако не се сложат удължители  newsm78

Значи първо удължаване и след това Shellaс ? Confused

# 106
Момичета,попрочетох за Shellaс, но не разбрах с него удължава ли се нокътната плочка, както с гела?

Няма как да се удължи нокътя, консистенцията му е като лак, ама то и с обикновения UV гел май няма как да стане, освен ако не се сложат удължители  newsm78

Значи първо удължаване и след това Shellaс ? Confused

по-добре си прави направо ноктопластика?  Grinning
 всъщност  това е добър въпрос- newsm78 може ли да се пекат удължителите в УВ лампата?

# 107
Май така ще стане,направо ноктопластика  Grinning  Когато ми се оправят ноктите някой ден, може и аз да пробвам Shellaс   Joy

# 108
Препоръчайте ми добра маникюристка от Варна,искам да си сложа и аз Ши лак Praynig

:
Явно моята маникюристка не е добра в ши-лака... И аз ви моля да ми препоръчате изпитан салон в района на Гео Милев / Редута.

Списък със сертифицирани маникюристи за Шилак:

http://intercosmeticabg.com/events.php?eventID=11
bowuu bowuu bowuu

би трябвало да е по-сигурно и качествено от останалите

# 109
от днес съм с френски, този път ми го направиха с различен от тези два, които се коменитраха в темата, основата е с цвят Бю - прозрачно розово. чудех се мн за холивуд цвета, следващия път. предният ми шилак ми издържа цели 18 дни и беще изряден до края  Sunglasses Laughing

# 110
Aгата ® , без проблем може да си слагаш лак отгоре и после да го махаш , аз съм го правила. Махането се налага от израстването на нокътя, особено ако е тъмен цвета,  - на 7-10 ден вече отдолу има доста израснало (все пак зависи и колко ти растат).
На мен на 12 тия ден вече е много грозно много си личи (вече над 5 пъти си слагам)
за блясъка- има страхотен блясък около 5-6 дни все едно туко що си го сложил.

Благодаря ти! Пробвах Гелиш в един салон, харесва ми как изглежда. Има ли разлика между гелиша и Шилака? Казаха ми, че е едно и също, различни производители.

Боби, благодаря и на теб за информацията /ако не съм ти върнала лс - извинявай, тези дни много бързам  Laughing и може да съм отговорила наум Simple Smile))))

# 111
# 112
Реших и аз да пробвам този ше лак. Знаете ли в Бургас къде работят с него ?

# 113
Реших и аз да пробвам този ше лак. Знаете ли в Бургас къде работят с него ?

http://intercosmeticabg.com/events.php?eventID=11

# 114

Има ли разлика между гелиша и Шилака? Казаха ми, че е едно и също, различни производители.

Аз лично след като научих за този род системи(от чужд сайт) проучих всички системи, включително гелиш. това което не ми хареса при гелиша и заради което се спрях на шилак е че при Шилак няма ПИЛЕНЕ, независимо дали е леко, малко и бла-бла... и т.н предпочитам да не ми пилят нокътната плочка.   
Друго е че Гелиш е повече гел базиран, а Шилак -лак. При Шилак не се изисква толкова подготвка на нокътната плочка, както и при свалянето не се пили, а само се обвива.
Гелиш , тъй като е по гелов и издържа повече, казват че издържа около 4 седмици, но специално за мен това не  е предимство,зашото аз на 2 седмици  и ходя на маникюр,  заради израстването на кожичките.  и заради омръзването на цвета

Затова се спрях на шилак...Това, което искам е да имам 10 -12 дни перфектен лак и нокти,преди да ми израснат кожичките и да ми омръзне. 

bouquet

# 115
# 116
страхотно, Боби1973 !Педикюрът е страхотен!

# 117
Боби1973   Hug Hug Hug
без коментар,то се вижда,който може го може   love001

# 118
Здравейте момичета  Hug
аз днес отивам на проучване как работят и се справят маникюристките във Испания
със Ший лака.Вчера разпитвах и доколкото разбрах само в 21 салона в мадрид работят със ший.
Струват ми се малко салоните за този голям град,но то ще се тазбере.Ще се фукам първо с моя  Mr. Green дето боби ми го избаца  Mr. Green
Хубав ден Ви желая  Hug

# 119
  • Бургас
Здравейте, дами и аз съм с Ши лак за първи  път за  сега се държи добре ще  видя  колко време ще идържи,но изобщо изборът на цевтове е доста ограничен .

Peace

Общи условия

Активация на акаунт