Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 123 629
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • София
 Hug значи ги няма още в бг

# 16
  • Пловдив
Моля ако има пловдивчанки в тамата да ми кажат къде в Пловдив слагат Ши лак. Ако пък има салон в Кичук Париж ще съм много доволна  Hug

# 17
Искам да похваля маникюристката от салон Руж в Мл.4, супер доволна съм, толкова беше внимателна и толкова много кремчета и мазила на CND ми сложи, които въобще ги нямаше в предните два салона, в които съм ходила. И сваля лака с оригиналния комплект.

# 18
  • София
Искам да похваля маникюристката от салон Руж в Мл.4, супер доволна съм, толкова беше внимателна и толкова много кремчета и мазила на CND ми сложи, които въобще ги нямаше в предните два салона, в които съм ходила. И сваля лака с оригиналния комплект.

Няма начин, да не си доволна от там, маникюристката е обучаващ маникюрист на Интеркозметика(вносителите на Шилак), реално от 9 до 17.00 сертифицира другите маникюристи как да поставят Шилак, а след 17.00 поставя на клиенти. Ако тя не го прави по всички правила, няма кой  Mr. Green

# 19
  • Абсурдистан
А каква е цената?

# 20
А каква е цената?
И аз се интересувам, че ми удобно мястото.В сайта нямат цена.

# 21
  • София
А каква е цената?
И аз се интересувам, че ми удобно мястото.В сайта нямат цена.

Повече от прилична, маникюр 30лв., включва сваляне, педикюр 35лв.

# 22
Май не е тази за която говорите, защото разбрах че са две маникюристки, а аз отидох доста преди 17 часа. идеята е, че си слагат от всичко, което трябва и не спестяват нищо, дори и бонусчета слагат Simple Smile олио за подхранване, кремче за подхранване, дори и крем за ръце на CND ми сложи, мн готино беше Simple Smile 30 лв. е цената  Peace  сложих си този готиния тъмно лилав цвят  Heart Eyes

# 23
Шефката ми също ходи при нея-Люси се казва преподавател в обучителния център на CND.Казва че е страхотен професионалист. Grinning

# 24

Jana petrova81, не ми се получава да дам линк към снимка, на която се виждам  Laughing!
Ето един френски за запис:

жалко  Confused
страхотни нокти!

# 25
  • София
Май не е тази за която говорите, защото разбрах че са две маникюристки, а аз отидох доста преди 17 часа. идеята е, че си слагат от всичко, което трябва и не спестяват нищо, дори и бонусчета слагат Simple Smile олио за подхранване, кремче за подхранване, дори и крем за ръце на CND ми сложи, мн готино беше Simple Smile 30 лв. е цената  Peace  сложих си този готиния тъмно лилав цвят  Heart Eyes

Явно добре си е обучила персонала, доколкото разбирам Люси(готината маникюристка) е собственик на салона.

# 26
# 27
След два последователни маникюра с Шилак, в момента почивам.
Над е права, доста изсушава ноктите и моите в момента се нуждаят от малко въздух и масълца, защото отгоре са грапави и нямат блясък.
То и няма как да е другояче, защото този лак импрегнира и основата, поне според мен, действа като силно лепило.
Иначе нямам думи. Три седмици минаха и си стои като нов. Омръзна ми и на мен, но го махнах на почти месец първия път, защото нямах време да отида на маникюр.

# 28

Боби1973,уникално е! как си го нарисувала Shocked страхотно е

# 29
Май не е тази за която говорите, защото разбрах че са две маникюристки, а аз отидох доста преди 17 часа. идеята е, че си слагат от всичко, което трябва и не спестяват нищо, дори и бонусчета слагат Simple Smile олио за подхранване, кремче за подхранване, дори и крем за ръце на CND ми сложи, мн готино беше Simple Smile 30 лв. е цената  Peace  сложих си този готиния тъмно лилав цвят  Heart Eyes

Явно добре си е обучила персонала, доколкото разбирам Люси(готината маникюристка) е собственик на салона.

определено да! Simple Smile сетих се, че тази при която бах се казва Бети  bowuu

А исках да ви попитам, има едно олио на CND което се маже като лак върху ши-то всеки ден и уж подхранвало целия нокът така. не си го взех и се чудя дали следващия път да не го взема или има някакъв алтернативен вариант?

Общи условия

Активация на акаунт