CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 126 927
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Ооо  Grinning имали сме си тема за Шилак. Не съм си слагала досега, купих си ваучер за 15.90 лв и другата седмица ще ходя. Надявам се да остана доволна.

със сигурност ще ти хареса! Laughing

Привет и от мен  Hug
Купих си два ваучера "Подарете си СПА маникюр + Shellac - луксозна и стимулираща сетивата терапия за 15.90лв. вместо 45.42 от Студио за красота Alma Morel с 65% отстъпка!!!". За пръв път си слагам такъв лак и нямам база за сравнение, но съм много разочарована от услугата. Като цяло обстановката в салона беше меко казано притеснителна от към хигиена. Не дезинфекцираха пред мен инструментите, което не озбачава, че не са ги преди това, но все пак... Светкавично и безкрайно криво пилене на нокти. Втова време пристигна момиче за същия час, което настаниха на масата до мен и се започна едно прехвърляне - ту на мен се работи - ту на другото момиче. Лакираха ме омазвайки ми кожичките, после се размаза единия нокът и познайте - наплеска върху размазаното още един пласт лак и хайде под лампата.... Излишно е да казвам, че ефекта беше меко казано грозен. Накрая ми минаха ноктите с дезинфектант, от което лака се матира и сега изглежда ужасно. На финал - зле оформени нокти, криво лакирани, на места (по ръбовете) без лак, омазани кожички и матов лак. Е, НЕ ТОВА ОЧАКВАХ! Сега търся къде да го махна, че ме влудява да се гледам така...
Втория ваучер ще го хвърля...

Успех на всички и дано никой не попада на такива услуги  Peace

е това е риска на офертите  на половин цена Naughty

# 46
Ех, тези валчери!Аз също опитах (не съм се отказала още) да пусна ниска цена и съм меко казано озадачена от смисъла на всичкото това упражнение - от сайтовете искат супер ниски цени...ок, после искат да обслужиш супер много хора на тази супер ниска цена, защото...за да ти публикуват обявата това си има цена (естествено) и тя е от порядъка на 30 - 50% от продадените валчери.Като цяло това е страшно много намаление на цената за салона и доста често няма смисъл.Сайтовете убеждават, че всичките тези клиенти, ако останат доволни щели да се върнат, но аз не вярвам в това - тези, които така си пазаруват, следващия път ще идат на друго намаление, тези като линката ще загубят в случая 30 лв.Единственият на далавера май остава сайтът и групичка от доволни клиенти, имали късмета да попаднат на свястно обслужване.А, естествено и фирмите, които продават продукти за маникюр (в случая).
На семинара за сертифициране на шилак наивно повдигнах въпроса за супер ниските оферти за шилак и попитах как защитават нашето вложение и не е ли това нелоялна конкуренция?Естествено ,че не застанаха зад подобни цени, но като се замисля те трябва да продадат на салоните значително количество от лака и това хич не е малка печалба.Май ще се окаже, че това е и крайната, да не кажа единствената цел, а този, който работи и този, които си дава парите да се оправя сам и кой е останал доволен и кой не - без значение...
Отплеснах се, а всъщност исках да ви кажа, че от най-известните сайтове за групово пазаруване ми отказаха публикация, защото съм предложила нисък капацитет на обслужване на клиентите.Така съм преценила, така съм предложила - аз си зная колко маникюра, или ноктопластики мога да направя за деня и после да не ме е срам от тях.Обяснявам, че по 20 шилака (примерно) за ден и то всеки ден е неприемливо, но те го обръщат в пари и видиш ли как съм щяла накуп да взема еди колко си лева.Това е прекрасно, но после как ще се оправя с всичките тези хора и какво ще им предложа!?!?
Реших да направя намаление, което да си е постоянно, за всички клиенти на салона, да го публикувам на страницата на салона във Фейса и това е!Дори да искаш да направиш големи отстъпки, се сблъскваш с алчност и безскрупулност.
Когато чета отзивите на хора ползвали услуги с намаление, рядко, ама много рядко има положителни!

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 22:13 от Боби1973

# 47
Именно, Боби1973 !
Както в България това го опорочиха в желанието си да спечелят бързи пари. Целта на запад  на тези групови пазарувания е една: да ти дадат шанс на по-небогатите хора да пробват лукс неща,например Шилак е по-лукс процедура от обикновения лак, червен хайвер в някой ресторант или по-реномиран салон т.н./...крайната цел е да се "влюбиш"в това, което си пробвал и да се върнеш после независимо от цената!!!

а тук какво се получава -всички хукнаха да предлагат оферти от ниски по-ниски...и то места далеч не толкова луксозни - например един ресторант-каравана наблизо които сигурно предлага месо от кучета предлагаше вечеря за -70% и това е лукс оферта!!!! Shocked

оферти за лакиране по 3лв,шилак за 9-10 лв и купени 1000ваучера  за 3месеца-това няма как да е добра услугата: или ще ти претупат услугата (а нали идеята е да се върнеш)или ще спестят от материали(пак -недоволни клиенти)

# 48
да, и аз съм на това мнение.
Хората ще започнат след тази еуфория да се отдръпват постепенно , защото е по-добре да си платиш цялата цена някъде,където ще е качествено! Hug

# 49
# 50
# 51
  • IT
Момичета здравейте,
знаете ли салон в Плевен, който работи със shellac, след 10 дена си отиваме там с малкия и ще стоим 2 седмици, та ще трябва да си сменя лака. Търся в нет-а, но не намирам нищо.

# 52
Някой да има впечатления от салон Малибу на улица Черковна? От доста време следя темата и мисля, че ще пробвам и аз Shellac Simple Smile , а този салон ми е на удобно място  Party

# 53
Някой да има впечатления от салон Малибу на улица Черковна? От доста време следя темата и мисля, че ще пробвам и аз Shellac Simple Smile , а този салон ми е на удобно място  Party

Знам че има сертификат за работа с Шилак , но не съм го пробвала

# 54
Да и аз видях, че са в списъка  Party, предполагам това е гаранция, че си разбират от работата, ще рискувам и ще пробвам, но сигурно другата седмица, че сега не ми остана време. После ще се похваля.

# 55
nad_tab извини ме пак, но забравих да те питам за колко време пристигат и ако продуктите са по-вече в същото време се увеличава и цената, при този случай доставката много по висока ли е?

Благодаря ти!!!

p.p.Изчисти си кутията на личните съобщения.

# 56
направих си новия цвят shellac holywood. НЕВЕРОЯТЕН, истинско червено с лека перла- направо страхотен червен цвят (къде мога да кача снимка Rolling Eyes)
препоръчвам го силно за тези които обичат червено Hug

# 57
Ето го Холивуд - всъщност не е перлен, а има много фини червени частици - брокатени, мога да го определя като металик - уникален е!!!
Ето ме и мен с него:

# 58
Ето го Холивуд - всъщност не е перлен, а има много фини червени частици - брокатени, мога да го определя като металик - уникален е!!!
Ето ме и мен с него:

много красиво стои

# 59

днес си го сложих, страхотен е, по - скоро е към розов отолкото червен Simple Smile а се бях засилила да си сложа за втори път тути фрути, но се зарибих по този Simple Smile а от лилавия повече няма да сложа, толкова тъмен, не перлен, омръзна ми за няколко дни и хич не стоеше много добре, поне при мен...

Общи условия

Активация на акаунт