CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 126 951
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Вземи си олиото на Икаров - аз дори работя с него и сме много доволни.
Момичета, говорете с маникюристките си когато ви свалят шилака, преди да обработят кожичките и ноктите да ви направят дълбоко подхранване с масло за нокти- докато ви прави маникюра ноктите поемат каквото им е нужно и така се минимизира ефекта от ацетона и изсушаването и шилака може да се прави редовно  Peace!
evdokia1983 , декорацията се прави много лесно - правиш квадратчетата с какъвто цвят прецениш и после изпъкналата, или вдлъбната част от пъзелчетата правиш с инструмента за точки Laughing!

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 20:48 от Боби1973

# 31
  • София
Боби, страхотна декорация(идея), ще я изпробвам  Laughing

Аз да се оплача, че в почивните 3 дни от Шилак, счупих 2 нокътя... май при мен, маслото само за час не помага, обмислям да слагам Шилак не по-често от веднъж месечно  Sick

Аз нося ноктите с дължина милиметър над живеца, не повече  Sick

# 32
 на мен ми подариха solar oil на cnd-то става ли за подхранване и колко често да си слагам?

# 33
на мен ми подариха solar oil на cnd-то става ли за подхранване и колко често да си слагам?

ползвала съм го. хубаво е, добре ми действаше на ноктите. newsm10

искам да попитам за свалянето на Шилак, ако седиш повече от 10 минути с обвивките (30 например) има ли някакви вредни последствия?

намерих едно полезно видео за слагането § премахването -

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 13:46 от Jana petrova81

# 34
Ооо  Grinning имали сме си тема за Шилак. Не съм си слагала досега, купих си ваучер за 15.90 лв и другата седмица ще ходя. Надявам се да остана доволна.

# 35
  • София
Над таб,може ли да кажеш от кой сайт си взе шилак-овете?като цена ?Какви цветове взе
  bouquet

# 36
Ооо  Grinning имали сме си тема за Шилак. Не съм си слагала досега, купих си ваучер за 15.90 лв и другата седмица ще ходя. Надявам се да остана доволна.

със сигурност ще ти хареса! Laughing

# 37
  • София
Над таб,може ли да кажеш от кой сайт си взе шилак-овете?като цена ?Какви цветове взе
  bouquet

Ето, май е добре да се сложи, на първа страница, защото този линк го давам през 2-3 страници  Laughing
http://transdesign.com/Gel/CNDShellacGel.htm

# 38
  • София
  bouquet
Кое е по хубаво хот поп или тути фрути?
Боби за лятото какво препоръчваш от насиение ярки цветове?

# 39
Tuti fruti съм си слагала миналото лято-стоеше много ... бонбонесто Laughing....особено за педикюр на морето е супер!

ето за всички които се интересуват:Сертифицирани салони / маникюристи за работа с Shellac: за съжаление само в София: Sad

http://intercosmeticabg.com/events.php?eventID=11

# 40
  bouquet
Кое е по хубаво хот поп или тути фрути?
Боби за лятото какво препоръчваш от насиение ярки цветове?

ооо тути фрути е уникален, любимият ми е, сложих си го за първи път и нямам търпение следващия път да си го сложа за втори, стои супер яко и е перлен.

мен ми се счупи едно ъгълче от нокътя  Cry мн е кофти, ама са ми сравнително дълги сега и мн са изтощени милите, ще трябва подкъсяване вече, че иначе няма как да стане Sad

# 41
  • София
Може ли някой от маникюристките да ми помогне да си направя френски с Шилак. Доколкото знам се слага, основа, черта  и 2 слоя цвят. Проблема ми е че не съм толкова добра, че да си го направя перфектен без водачи(лепенки). Та се чудя кога точно да сложа лепенките... няма как май бялата черта да е преди основата, а сложа ли лепенките върху нея там където е лепенката ще се отлепи основата  Sick

Единственото което ми хрумва е да сложа лепенките на чист нокът, да сложа основа на връхчетата, пека, след това да сложа бялата черта да я изпека и да сложа пак основа на целия вече нокът, после 2 слоя цвят и топ  newsm78

# 42
И аз съм за Тути-фрути  Laughing!
Не виждам как може да стане френски с лентички - по принцип се слага основата, един слой цвят и от тук следват няколко варианта:
1 - още един слой цвят, за да е по-наситен и отгоре бялата лента, топлак
2 - бялата лента, отгоре още един слой от цвета, топлак
3 - бялата лента и топа - така е по-нежно, ненатрапчиво
А може и да се направи само с основа, бяла лента и отгоре топ - без цвят за база - естествен цвят на нокъта, саамо с блясък.Но...няма фаза, в която да можеш да сложиш лентичките...

# 43
  • София
Аз също мисля че няма начин за лепенките,но ако ти се експериментира,може на изкуствени нокти различен вариант и ако стане,усех да се похвалиш.
Благодаря за съветите за тути фрути,още някой друг цвят за лятото?

# 44
Ооо  Grinning имали сме си тема за Шилак. Не съм си слагала досега, купих си ваучер за 15.90 лв и другата седмица ще ходя. Надявам се да остана доволна.

със сигурност ще ти хареса! Laughing

Привет и от мен  Hug
Купих си два ваучера "Подарете си СПА маникюр + Shellac - луксозна и стимулираща сетивата терапия за 15.90лв. вместо 45.42 от Студио за красота Alma Morel с 65% отстъпка!!!". За пръв път си слагам такъв лак и нямам база за сравнение, но съм много разочарована от услугата. Като цяло обстановката в салона беше меко казано притеснителна от към хигиена. Не дезинфекцираха пред мен инструментите, което не озбачава, че не са ги преди това, но все пак... Светкавично и безкрайно криво пилене на нокти. Втова време пристигна момиче за същия час, което настаниха на масата до мен и се започна едно прехвърляне - ту на мен се работи - ту на другото момиче. Лакираха ме омазвайки ми кожичките, после се размаза единия нокът и познайте - наплеска върху размазаното още един пласт лак и хайде под лампата.... Излишно е да казвам, че ефекта беше меко казано грозен. Накрая ми минаха ноктите с дезинфектант, от което лака се матира и сега изглежда ужасно. На финал - зле оформени нокти, криво лакирани, на места (по ръбовете) без лак, омазани кожички и матов лак. Е, НЕ ТОВА ОЧАКВАХ! Сега търся къде да го махна, че ме влудява да се гледам така...
Втория ваучер ще го хвърля...

Успех на всички и дано никой не попада на такива услуги  Peace

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 19:56 от линката

Общи условия

Активация на акаунт