CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 126 957
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Пак аз - този пък с черния, леко освежен  Wink:

http://www.foto.bg/data/7043/medium/03331.jpg

# 61
  • при моите деца .....
Извинявам се, че нахлувам сигурно с глураво питане, но много ми се цепят ноктите.... поне 4-5 вида заздравители, пих 3 опаковки витамини....
Та, ако си сложа шилак как ще ми се отрази - ще се заздрави ли нокътя или ще се влоши положението?
Предварително благодаря!  bouquet

# 62
по мое наблюдение се влошава положението, никога не ми се бяха нацепвали ноктите така както от шилак, ама защото го сложих 5ти път без почивка, ползвам мазила за подхранване...принципно надали ще ти ги заздрави, но може да пробваш, не се чупят докато си с лака, но като ти го махнат ноктите са изтощени.  Peace

# 63
Извинявам се, че нахлувам сигурно с глураво питане, но много ми се цепят ноктите.... поне 4-5 вида заздравители, пих 3 опаковки витамини....
Та, ако си сложа шилак как ще ми се отрази - ще се заздрави ли нокътя или ще се влоши положението?
Предварително благодаря!  bouquet
  * Боби * , позволявам си да се намеся, понеже виждам твоето питане относно заздравяването на ноктите и проблема с цепещите се нокти вече няколко пъти Simple Smile Бих ти препоръчала с две ръце да си вземеш заздравителя на Mavala - Mavala Scientifique

Заздравителя е наистина много добър! Скъп е, но е страшно ефективен. Преди да апочна да го ползвам ноктите ми ужасно се разслояваха, цепеха, бяха много меки, но след няколко намазвания буквално положението коренно се прмени. Изразходвала съм 2 шишенца от него и за разнообразие последния път си взех заздравителя на OPI, защото исках да посменя малко, а и да видя защо толкова го хвалят, но е още твърде рано дакажа как е. Но този на Мавала е чудесен, няма да съжаляваш и съм почти 100% сигурна, че ще се справи с проблема ти Peace Simple Smile

# 64
по мое наблюдение се влошава положението, никога не ми се бяха нацепвали ноктите така както от шилак, ама защото го сложих 5ти път без почивка, ползвам мазила за подхранване...принципно надали ще ти ги заздрави, но може да пробваш, не се чупят докато си с лака, но като ти го махнат ноктите са изтощени.  Peace

Доста е индивидуално.  Simple SmileПри мен пък имаше обратен ефект- станаха  силни, здрави, въобще не се цепят( не че са ми били нездрави но определено сега са по добре)

най-добре е * Боби * , да се посъветваш с твоята маникюристка която ти познава ноктите и ще те посъветва професионално...

# 65
  • София

Доста е индивидуално.  Simple SmileПри мен пък имаше обратен ефект- станаха  силни, здрави, въобще не се цепят( не че са ми били нездрави но определено сега са по добре)

най-добре е * Боби * , да се посъветваш с твоята маникюристка която ти познава ноктите и ще те посъветва професионално...

А оставала ли си наскоро без Шилак.... каквото и да си говорим, ноктите се изсушават много с него, аз да си призная леко се пристрастих и като оставя ноктите без Шилак за ден два и задължително чупя по 1-2... толкова са сухи и нееластични, гадна работа...

С Шилак обаче са страхотни... получава се омагьосан кръг  Mr. Green

# 66
ами за няколко дни, докато си сложа новия-понеже си го махам сама вкъщи, за ужас на маникюристката, която казава че е много вредно
 .. newsm78 но аз принципно имам здрави нокти (пък и какво съм им причинявала през годините Shocked Shocked), но забелязах че след шилак са някак по-здрави, не се чупят , не са ми се делили откакто съм с Шилак, а преди се разслояваха понякога...
моята маникюристка ми каза че все пак трябва да правя малки почивки ида слагам масла, крем...
но при всеки е различно и индивидуално - на някои им действа добре, на други-не. Laughing

# 67
  • на последния етаж
Аз от два месеца слагам Шилак - вчера като го свалихме се притесних за ноктите си: появили са се бели петна по тях, изглеждат сухи, без блясък... Моите нокти от години са слаби, цепят се и се чупят непрекъснато, не задържат лак (на втория ден след маникюр вече е започнал да се лющи тук-там) и сега се влюбих в това ново чудо, което ми позволява да имам перфектен лак в продължение на седмици... Явно ще трябва да си дам почивка за известно време.  Confused

# 68
Да, определено е добре да се подхранват с кремче или масла или по силни неща- но препоръчано от специалист Naughty и да има почивки (сами преценете колко, аз правя около 1-1,5 седмица)
все пак сигурно оказва някакво  влияние което трябва да се елиминира

а белите петна не е  ли всъщност дехидратация на нокътя?  newsm78 чувала съм че се появават от дехидратация и трябва постоянно да се използва крем след миене на ръцете, масла и продукти  за омазняване на нокътната плочка, за да се избегне...маникюристите ще кажат

# 69

а белите петна не е  ли всъщност дехидратация на нокътя?  newsm78 чувала съм че се появават от дехидратация и трябва постоянно да се използва крем след миене на ръцете, масла и продукти  за омазняване на нокътната плочка, за да се избегне...маникюристите ще кажат

Белите петна се получават при удар или при по-силен натиск при избутването на кожичките. Също може да се получат от прекалено изтъняване на нокътната плочка /например при неправилно полиране/.
Не съм маникюристка, но от личен опит го казвам. Ако като си избутвам кожичките започна да натискам по-силно или с метален избутвач, ми се получава бяло петно, което се маха с израстването на нокътя. Откакто си избутвам кожичките само и единствено с пластмасов избутвач със силиконов накрайник и ползвам специален гел за премахване на кожички, такъв проблем с белите петна не съм имала. Също много внимавам с полирането - улея ли се повече да ги полирам - изтъняват и стават бели петна.
В случая при мен не се дължаха на липса на витамини, защото съм пила витамини и пак съм си имала тези бели петна, но при някои друг може точно липсата на витамини да е причината.

# 70
  • Варна
Искам да попитам, ако има някой от Видин или има информация за там, поставят ли някъде Ши лак? На сватба сме там другата седмица, но тук няма да успея да отида, а и не съм 100% сигурна, че ще издържи до 23.04. непокътнат (предния път ми издържа около 6-7 дни без забележки).

Иначе си правих френски с декорации, много съм доволна от моята маникюристка - Веси от Салон номер 5 (беше преди на друго място). Освен другите екстри от Ши лака, с френския не си личи толкова като израстнат ноктите, а и добре се съчетава с всички цветове (дрехи, грим и т.н.)

# 71
Ето тук има списък на салоните:
http://intercosmeticabg.com/events.php?eventID=11

Laughing

но те не са всички май newsm78

# 72
  • Варна
Ето тук има списък на салоните:
http://intercosmeticabg.com/events.php?eventID=11

Laughing

но те не са всички май newsm78

Благодаря за отоговора и информацията, за съжаление няма да ме огрее за Видин май  Sad

# 73
здравейте,за първи път пиша тук и ако нещо бъркам моля да ме извините .  Въпросът ми е към  публикацията на Nad tab- колко лака се побират в тази доставка

Има го, но не има се побира в кутията за евтината доставка, тази която е 20$, купих си го директно от Интеркозметика, струва 25лв. 220мл.

# 74
момичета, знаете ли в София място където правят педикюр с Шилак?

Общи условия

Активация на акаунт