CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 126 979
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
k@li може да се сложи и обикновен лак, но не се получава същат трайност. При мен се увеличава трайността на лака с 2 дни средно.

# 676
Здравейте, момичета!

Искам да питам тези от вас, които са с shellac, дали уврежда ноктите? Аз в момента съм с акрил, но ноктите ми много отслабнаха и мисля, че е време да направя почивка.

# 677
# 678
Много красиво!
А прави ли ноктите поне малко по-твърди?

# 679
Да, малко по-твърди стават, но мисля, че ако махнеш акрила няма да ти държи шилака като на неизпилен нокът.Зависи колко изтънен ще стане.Аз ти предлагам да не си махаш изведнъж акрила, а да изчакаш да ти израсте и до тогава да слагаш шилак.Можеш да ги намалиш, да ти се изпили разликата между акрила и твоя нокът и така най-безболезнено да изчакаш да ти се изчистят ноктите.

# 680
Добре де, да изчакам да израснат сами, ама така ще има "денивелация" Simple Smile Смисъл, че акрилът ще бъде по-високо. Не знам как точно да го обясня. С лак трудно се прикрива...

# 681
Не разбирам какъв е проблема със свалянето на акрила, защо правите такава драма от това?!?!?!? Той се разтваря с ремувър или ацетон, защо трябва да го изпилвате?!?!?!

# 682
Тази тема не засяга пряко акрилните системи, но е важно и за тези, които биха искали да свалят ноктопластиката си и да минат на шилак.Не говоря за пилене на акрила с цел сваляне, а само да се замаскира и изравни границата между пластмасата и новопорасналия нокът.Не препоръчвам сваляне на акрила независимо по какъв начин, защото не се знае какво е състоянието на ноктите докато са правени  поддръжките и дали не са препилени.Ако са прекалено изтънени ще се чупят, отлюспват и ронят и дори шилака няма да помогне маникюра да изглежда прилично.По принцип смятам, че най-безболезнения "развод" с ноктопластика е като се изчака сама да си израсте, за да може дамата да има прилична ръка.Така съветвам и правим с моите клиенти.

# 683
Боби ,френския на Зайка от предната страница с кои цветове е правен?Страхотен е,а феичките са...невероятни.
и друго да те питам,преди няколко дни си смених ши-то,мацката ми го маха с оригиналните обвивки, той се нагърчи ,но накрая го стърга с дървената шпатулка,което доста ми разръфа ностите отгоре.Тук таме виреха като косъмчета от нокътната плочка и маникюристката ги заглади с пилата.Тая работа честно казано никак не ми хареса.Не трябва ли по-лесно да се отлюспва и да не се налага такова чегъртане?

# 684
Здравейте,
аз вчера си сложих за първи път Shellac на CND в един салон за красота "Силвана" в Младост-2 (София). Свалих си акрила някъде преди две седмици, за 3 години постоянно с акрил, маникюристката каза, че не е виждала нокти, в толкова добро състояние след толкова дълъг период с акрил. Преди 3 години си сложих главно акрил само, защото формата исках да е по-квадратна, а ъгълчетата се чупят лесно като са по-дълги, иначе винаги са ми били твърди.  Не ми се лющят, нямам и неравности.  До няколко месеца се надявам да се снабдя с всичко необходимо за She лака, за да си правя в домашни условия.
Ето снимка с Shi-to--->

# 685
Добре, а като сложиш върху акрила шилак после как го подменяш?!

# 686
Добре, а като сложиш върху акрила шилак после как го подменяш?!
Не, не аз си свалих акрила окончателно и вече няма да си слагам. На снимката съм без акрил, само с шилака  Peace

# 687
Боби ,френския на Зайка от предната страница с кои цветове е правен?Страхотен е,а феичките са...невероятни.
и друго да те питам,преди няколко дни си смених ши-то,мацката ми го маха с оригиналните обвивки, той се нагърчи ,но накрая го стърга с дървената шпатулка,което доста ми разръфа ностите отгоре.Тук таме виреха като косъмчета от нокътната плочка и маникюристката ги заглади с пилата.Тая работа честно казано никак не ми хареса.Не трябва ли по-лесно да се отлюспва и да не се налага такова чегъртане?
Не е грешка да се стърже с дървена клечка - ако нокътя е здрав няма да се нарани.Или е време да си починеш от шилака - щом така лесно ти се наранява означава, че горния слой е "омекнал" и е поизсъхнал и ще започне да се лющи или има и друг вариант - колежката да не е изчакала достатъчно да се разтвори шилака и като е изстъргвала основата тя да е била още здраво захваната за нокътя и така да ги е отлюспила.На твое място бих преценила като дойде време да се смени лака - ако положението е същото поискай почивка, но няколко дни не се лакирай с нищо и намазнявай по-обилно ноктите.За седмица би трябвало да са се оправили.

kg , основата е "Романтика"!

Когато има шилак върху гел, или акрил се маха по стандартния начин.

# 688
Момичета, търся спешно за утре салон, където слагат Shellac в района на Лозенец, Дианабад?  Praynig

# 689
И аз много се зарибих. Поръчах си ув лапма-36w от UK и четири шилака от различни продавачи от ибей от САЩ. Дали ще ги спрат на митницата? Толкова малки пакетчета...дано не ги спрат. Преди 2-3 месеца бях поръчала доста шаблони от САЩ и не ги спряха... Peace
П.П Вижте това http://prittywomanstyle.blogspot.com/2011/08/blog-post_19.html  Shocked

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 18:42 от fire lady

Общи условия

Активация на акаунт