"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 094
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Ето рекламата на новия епизод:

http://www.podprikritie.bg/episodes/sezon-1/epizod-2---pod-prikritie

Полицаят под прикритие Мартин Христов вече е част от групировката на Петър Туджаров - Джаро.  Мафиотският бос обаче е мнителен, недоверчив и рядко общува с подчинените си. Задачата на Мартин е с времето да спечели доверието му.  Един ден кола на Джаро, превозваща голяма пратка наркотици е отвлечена от автокрадци. Това е реален шанс за внедреното ченге да се намеси и да помогне на мафиота.  За да върне колата обратно Мартин трябва да влезе в кoжата си на хладнокръвен лъжец и измамник. Ако се справи го очаква лична среща с Туджаров и ... Съни - любовницата на боса, с която по случайност вече е имал нещо общо...

-------
Цветана Манева и Искра Радева - гост звезди във втори епизод

и още снимки - във фейсбука

# 136
Разбрах,че ще има повторение на серията в петък в 23.30 часа по БНТ и че може да се гледа на сайта на сериала ,но не съм пробвала.Ето и малко инфо за Михайл Билалов - Джаро http://www.monitor.bg/article?id=218005 Май кулинарните изпълнения не са му чужди Grinning

# 137
  • Бургас
По Фокскрайм върви повторение в момента.  Shocked

# 138
Да, четох, че Фокскайм са закупили правата на сериала, нека, браво!

Довечера пожелавам приятно гледане, аз няма да съм у дома, а като се прибера веднага ще видя дали е качена сериата!

# 139
Очаквам епизода с нетърпение  Grinning

# 140
  • До морето
Еееее, вие ме запалихте и сега сядам да гледам втори еписод, а пък после ще тегля първия   Laughing

# 141
Много ме запалихте и сега гледам сериала.

# 142
  • au bout du monde
Този епизод ми хареса още повече Heart Eyes Цяла историйка си имаше,разрешиха проблема ,но се зададе нов. Дали сега ще търсят Мартин? Thinking

# 143
Епизода беше готин newsm10

# 144
Много ми хареса този епизод, доста повече от първия.
Старохтен Мартин, Среброто и гордия баща с тортата. Heart Eyes

# 145
Определено развитието ми харесва.
Ама много кратък ми се стори Laughing Искам още Grinning

# 146
  • Варна
Много як епизод! Не мисля, че ще обявят Мартин за издирване... Попов ще измисли нещо.

# 147
  • София
Дано да гледате първи епизод наистина, за да не се чудите какво сме му харесали след втори...

Вече ми се струва като средно качество български филм, без намеци за социализма естествено. Няма да спра да го гледам, защото е достатъчно голяма крачка в модерното кино за България - чудесна картина, страхотни находки на непреекспонирани лица, само дето не мога да разбера, защо след като можеш да се заявиш така силно в първи епизод, не можеш да продължиш по същия начин и нататък.

Още по-слаба игра на главния герой, лошата дикция ми пречи да разбирам репликите на още повече актьори, началото на серията беше като друг тип филм, нещо като тъпичка комедийка, докато в първи епизод имаше деликатен хумор. Сцената с момиченцето за какво беше всъщност?!

Това с двата микрофона на БНТ какво беше?! Толкова ли не можаха да си направят 1 микрофон на фалшиво "тв27" например, като не искат да пускат лога на чужди канали в ефир.

Развитието на линията за полицая-баща-на-16-годишна-рожденичка ми беше най-добре изпипано, и като сценарий, и като хумор, и като игра.

Сори, 4 от 10.

# 148
  • # супернатурална #
Здравейте и честит празник! Знае ли някой кога ще бъде качен, защото пак го изпуснах  Tired

# 149
Вече го има качен в тракер ако имаш регистрация http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … b1c7a892caabaaf2b
И на мен ми беше малко скучничък епизода,но продължава да ме кефи Джаро-Билалов или много добре се е слял с персонажа си или е уникално добър артист.

Общи условия

Активация на акаунт