"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 090
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
  • # супернатурална #
Благодаря, CuCu Diamant , свалям го  Peace

# 151
Продължавам да си го следя. Хареса ми и вторият епизод. С други думи, зарибена съм вече и няма мърдане. Много кратък ми се видя вторият епизод.

# 152
Прибрах се и сядам да го гледам, качен е и във ви-бокса.

# 153
  • На земята, която е всъщност звезда.
Дано да гледате първи епизод наистина, за да не се чудите какво сме му харесали след втори...

Вече ми се струва като средно качество български филм, без намеци за социализма естествено. Няма да спра да го гледам, защото е достатъчно голяма крачка в модерното кино за България - чудесна картина, страхотни находки на непреекспонирани лица, само дето не мога да разбера, защо след като можеш да се заявиш така силно в първи епизод, не можеш да продължиш по същия начин и нататък.

Още по-слаба игра на главния герой, лошата дикция ми пречи да разбирам репликите на още повече актьори, началото на серията беше като друг тип филм, нещо като тъпичка комедийка, докато в първи епизод имаше деликатен хумор. Сцената с момиченцето за какво беше всъщност?!

Това с двата микрофона на БНТ какво беше?! Толкова ли не можаха да си направят 1 микрофон на фалшиво "тв27" например, като не искат да пускат лога на чужди канали в ефир.

Развитието на линията за полицая-баща-на-16-годишна-рожденичка ми беше най-добре изпипано, и като сценарий, и като хумор, и като игра.

Сори, 4 от 10.

Не успях да гледам втори епизод, ще го гледам в нета, но във връзка с подчертаното: в нета пишеше, че първият епизод е режисиран от Димитър Митовски, а следващите от друг(и) режисьори, така че, явно няма всичките да са еднакво силни или слаби.

За говора не знам защо така се получава по тв-то, като гледах първи епизод в vbox всичко се чуваше много добре, после мъжът ми гледа повторението по Фокскрайм и не се чуваше. newsm78

# 154
аз не харесвам сериали с тупаник, но за мен  беше много добра серията. не винете режисьорите, от лошо написана сцена с неподходящи актьори не може да се извади кой знае какво.

оставам фен на владо пенев  Blush, манекенката изглежда толкова отчаяна и нещастна, че чак жива да я ожали човек.

# 155
Много ми хареса серията! Всички играят добре...а на Мартинчо, тъй като е симпатяга, продължавам да му прощавам рецитацията, давам му още шанс....ама то ще вземем да свикнем накрая и да не прави впечатление Simple Smile

А то манекенката нали наистина е нещастна, добре го играе в случая.

Жалко, че тези двамката, от които свиха колата, няма да се появат повече :/ Единият актьор е Ивелин Найденов, играе Маймуната в "Забранена любов" (преди го следях, сега - не), та там страхотно играе, щеше ми се да го гледаме повече и тук.

# 156
Интересно как първия епизод хич не ми хареса, а втория успя да ме впечатли ! Снощната серия беше на високо ниво, актьорската игра също !

# 157
  • В най - голямото село
Определено развитието ми харесва.
Ама много кратък ми се стори Laughing Искам още Grinning
И на мен така

# 158
Много ми хареса серията! Всички играят добре...а на Мартинчо, тъй като е симпатяга, продължавам да му прощавам рецитацията, давам му още шанс....ама то ще вземем да свикнем накрая и да не прави впечатление Simple Smile

А то манекенката нали наистина е нещастна, добре го играе в случая.

+1  Simple Smile
Наистина по едно време малко втрещено гледах безизразната игра на Ивайло Захариев, но да, симпатяга е иначе, та май ще му свикна (както се получи с Елена Петрова в СД).

Много ме впечатлява играта на Михаил Билалов - много истински образ пресъздава, евала! Също така Захари Бахаров е страхотен! Владо Пенев също ми харесва (особено играта му около рождения ден на дъщерята).

# 159
  • София
Интересно как първия епизод хич не ми хареса, а втория успя да ме впечатли ! Снощната серия беше на високо ниво, актьорската игра също !
И при мен е така. Не ми хареса толкова играта (или дикцията Grinning), но ми хареса замисълът. Хитър беше планът на Марто - признавам. Grinning

# 160
Чета, че някои се оплакват от недобра дикция. Интересно, че не съм забелязала - първия епизод го гледах по тв, а втория през нета.

# 161
Определено има проелми и с дикцията и със звука на канал 1. През нета не съм гледала.

# 162
  • au bout du monde
Този епизод нямах проблем с разбирането на думите  Simple Smile

# 163
Определено има проелми и с дикцията и със звука на канал 1. През нета не съм гледала.
На мен ми хареса - продължавам с гледането.
Проблемът с лошата чуваемост е в това, че тези сериали се снимат като за кино салони (по тоношение на звука), а в БНТ не разполагат с толкова нова техника. Но и актьорите на моменти фъфлят, и не им се разбира  Joy  епизодите са по около 47мин+6 минути за реклама на БНТ (2х3мин за една серия). Може би за това ви се струва кратък. Стъклен дом са две серии, една след друга+мноооого повече рекламно време  Peace

# 164
Хареса ми серията. Тази история с откраднатата кола дойде точно на време за Мартин, да се докаже и да стане по гъст с всички. Аз даже по едно време си мислех, че всичко е инсцинировка от куките за помощ на агента под прикритие, ама не било така. Но така или иначе Мартин се издигна в очите на всички, дори Джаро го призна.Само Иво нещо продължава да го подозира.
Тоя Джаро голям гад, добре се справя актьора, наистина си е страшен шефа на мафията.Особено като говореше на манекенката /не и знам още името в сериала/ имах чувството, че ще я удуши, докато и говореше. Малко зловещо си беше. Нищо чудно, че тя иска да избяга. Обаче тя малко наивна ми се вижда, живее с него, знае какъв и въпреки това не е загряла какво е станало с бодигарда й например.Хареса ми разговора и с Миленита точно затова и как русата жена и каза: "То и моя Сашо беше шампион по плуване, ама се удави в реката."
Майката на главната е ужасна. Живее си жената живота, без да мисли за нещастието на дъщеря си, стига пари  да има.
Иво определено ми е сред любимците, жалко че е от гадните, ама и той добре се справя.А и може да не е чак толкова жесток, хареса ми как се грижи за болната си майка. Но и той си има бая проблеми на главата, може да е дясната ръка на Джаро, ама при грешка и той хвърчи.
Мартин не ми харесва как говори, все едно рецитира, но сигурно ще се ошлайфа след време. А другото е, че е прекалено добър някак си, дори и като е с гаднярите поне за мен не се вписва много като лошо момче все още. И това би трябвало да прави впечатление,в смисъл различен е ,а задачата му е да е като тях, да не се откроява.
Рожденният ден-страшен. Особено аверчето на дъщерята-"Той твоя баща голям ръб"
А направи ли ви впечатление как реагира полицая/Владо Пенев/когато му донесоха папката за откраднатата кола и портрета на Мартин?Така се засмя и гледаше сякаш е гузен и крие нещо.Май си е чист намек, че има нещо нередно, а и точно преди това говореха за това кога ще се внедрява човек в мафията.
Хайде стига, че цял роман написах.
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН/все още не е късно да честитя, нали//

Общи условия

Активация на акаунт