"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 086
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • Разпиляна във въображението
Изпуснах началото и в разправиите с малките пропуснах Ивелинчо, а точно него исках да гледам. Съгражданчето ми то Wink

Иначе ми хареса. Нямам много забележки. Като за екшън сцената с колата и полицаите беше добра. Направо по едно време ги съжалих как не могат да си вземат колата ooooh!

# 166
Мноого тъп тоя Джаро бе! Два пъти му снасят точна информация един и същи новобранец и не тръгва да разкрие кой е първоизточника.. ooooh!.. А уж е голяма работа!

# 167
И много кървища и убийства - за щяло и нещяло, безнаказани.... Никой не ги търси, не ги разследва.... #Crazy

# 168
Мартин е новият майор Деянов. Даже и като визия има нещо близко с младия Данаилов. Не се сещам от кога не бяха измисляли положителен героя, който да стане пример за подражание...интересно.

Иначе светът на мутрите не ми е толкова интересен.

# 169
Мартин е новият майор Деянов. Даже и като визия има нещо близко с младия Данаилов..

Maй наистина има нещо такова, не бях се замисляла, но напомня на него!

А иначе в сайта на сериала за Емил Попов пише: "В момента, Попов е инспектор в ГДБОП и е пряк началник и единствения човек, който знае за тайната мисия на Мартин". Така, че ако не успее да измисли нещо и да замаже нещата - ще го пуснат за издирване...

едит: добавих анкета с традиционен въпрос дали ни е харесало началото.

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 19:11 от bugsy

# 170
Записвам се и аз в темата. Първата серия ме задоволи , тази просто ме впечатли. Много силно! Добър сюжет и страхотна игра от повечето. Да ви кажа и аз много се вживях по едно време и се усетих, че искам мафиотите си вземат колата.  Rolling Eyes Просто ме беше страх, да не го отнесе Иво. Не че ще убият главен герой, ама ме кефи!!!
Ще продължа да го следя!!!

# 171
  • София
Запис и от мен, харесва ми сериала засега.
Ивайло Захариев ми е малко дървен като говори, но дано се поочупи.
Захари Бахаров ме изненада приятно, след Дзифт направо ми се повдигаше от него. Тук обаче ми допада като персонаж и като игра.
Мацката ми е малко плоска като игра, не можа да ме грабне.

# 172
  • Burgas, Bulgaria
Главния герой е май нова версия на Христо Шопов ,но като игра има много да учи,на моменти направо рецитира.Иначе филма много ми хареса,а като игра-Захари Бахаров.

# 173
  • КиТ
А направи ли ви впечатление как реагира полицая/Владо Пенев/когато му донесоха папката за откраднатата кола и портрета на Мартин?Така се засмя и гледаше сякаш е гузен и крие нещо.Май си е чист намек, че има нещо нередно, а и точно преди това говореха за това кога ще се внедрява човек в мафията.
Хайде стига, че цял роман написах.
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН/все още не е късно да честитя, нали//

А иначе в сайта на сериала за Емил Попов пише: "В момента, Попов е инспектор в ГДБОП и е пряк началник и единствения човек, който знае за тайната мисия на Мартин". Така, че ако не успее да измисли нещо и да замаже нещата - ще го пуснат за издирване...

Бикси е отговорила,нали постояно мрънкат няма ли да вкарат човек за да разкрият,а той го вкара без знанието на никой нали в първи епизод каза за теб знаем аз,ти и съдията...та би трябвала до измисли нещо!

Иначе аз пък се учудих много на тоя на районното как сляпо повярва на Мартин и не му поиска примерно карта да се легитимира или понеже знаеше някой термини така бързо му влезе в положението Rolling Eyes

Иначе и на мен на някой места ми се губиха думите уж го теглих та го усилвах на макс Peace

# 174
  • София
Еми тая серия още повече ми хареса  Party
Честно казано, на фона на тоя сериал като се сетя за Стъклен дом и ме избива на присмех, хихи, като някакво детско филмче ми идва стъкления дом.
Перфектно, перфектно, много добър сериал!

# 175
  • # супернатурална #
Еми тая серия още повече ми хареса  Party

И на мен така  Peace Хареса ми играта на всички актьори, на Мартин и по-лоша игра бих му простила, само заради тръпчинките  Laughing Но като цяло не ми се вижда зле, ще се ошлайфа съвсем. Иво играе  перфектно, как само говори през зъби, добър е  Party Вкарва и лафове - "Какво ще правиш довечера?" - "Секс!" Joy Интересна беше играта на  любов и омраза между Джаро и манекенката, момичето добре показа как едновременно я привлича и отвращава, много истинско ми се видя. Е, малко критика - не разбрах сцената с момиченцето, много сладко дете, но излишно и изкуствено някакси ми стоеше. Но като цяло, както някой беше писал, на моменти забравяш, че е български сериал.

# 176
  • София
Сцената с майката на Иво беше прекрасна  Peace

# 177
Интересно ми е какъв ще е рейтинга на втората серия...надявам се да са били доста повече зрители от първата!

# 178
сцената с момиченцето ще стане ясна по-късно.

само на мен ли не допада михаил билалов в ролята на джаро?

# 179
Току що изгледах и двете серии и съм очарована от сериала, може би защото не очаквах много. Единствено не ми харесва играта на Захариев - на моменти така декламира, че хич не мога да му повярвам. Сценарият е интересен и държи в напрежение. Какво и колко са крали не знам, но се радвам че започнаха да излизат и бг филми на такова ниво. Ще го следя с интерес Peace

Общи условия

Активация на акаунт