"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 915
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Да не излезе, че е кривоглед Иво и да е гледал съвсем друга накрая  Laughing Ама то пък едни танцорки там събрани....Слаб момент е това, трябваше някои по-танцувални и раздвижени девойки да са в групата...то може и да са, де, но поне не показват уменията си засега  Sunglasses

# 706
  • На земята, която е всъщност звезда.
Да не излезе, че е кривоглед Иво и да е гледал съвсем друга накрая  Laughing Ама то пък едни танцорки там събрани....Слаб момент е това, трябваше някои по-танцувални и раздвижени девойки да са в групата...то може и да са, де, но поне не показват уменията си засега  Sunglasses

Peace Ясно, че са непрофесионалистки, но тези в сериала са направо като от някое самодейно читалище.

# 707
Сега гледам финалните надписи на последната серия (подготвям новата тема и да не стане грешка с имената на героите), та ми прави впечатление, че и на епизодичните герои, които даже нямат реплики...например докато гледаха боя, и пеговавряха,  тези около Джаро - всички са с прякори, имена и даже и фамилии...много уважително, браво Simple Smile

който иска да звъни и да пита кой е къртицата    Grinning

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 19:11 от bugsy

# 708
Като каза "Аз ще си я обичам" ми прозвуча много мило, макар и да имаше ирония в гласа. А да и искам секс сцени със Захари. Нагла съм знам, но искам.
ШЪ има.  Wink СцИнаристите се интересуват какво искат хората.  Wink Ама, защо да е със Съни.  Sad
Нека е необременена връзка, чисто чувство, достоен е и я заслужава.  Peace А, и за майка му ми е мъчно.  Sad

Разбира се, че по - добре нова мадама. Тази Съни ми е много противна и не я искам със сладкият Ивчо. За Зори съм навита, затова и си внушавам, че гледа нея. Просто ми се иска! Laughing

# 709
Ау,  и аз искам да видя Захари Бахаров в гореща сцена. Не за друго, ами като актьор да видя как се справя в подобна роля.  Laughing Пусто любопитство. : ))

# 710
  • Велико Търново
с малки изключения артистите играят добре, а мафиотския бос е просто страхотен, личи си че е бил толкова време във Франция, не случайно френското кино е толкова достоверно като актьорска игра.
Във Франция Михаил Билалов не е бил актьор, обаче.
За справка:

Михаил Билалов: Срещнах съпругата си на айкидо
http://www.monitor.bg/article?id=293478
по-надолу в статията, под черта - в "САМО ФАКТИ"

# 711
Хр.Мутафчиев се завръща на екран с "Под прикритие", от Новините по БНТ1:

http://bnt.bg/bg/news/view/54537/hristo_mutafchiev_se_zavryshta_ … a_v_pod_prikritie

# 712
  • София
Ау,  и аз искам да видя Захари Бахаров в гореща сцена. Не за друго, ами като актьор да видя как се справя в подобна роля. 

Пък аз не само заради това  Mr. Green

# 713
Ау,  и аз искам да видя Захари Бахаров в гореща сцена. Не за друго, ами като актьор да видя как се справя в подобна роля. 

И аз! И аз!! Сигурна съм, че ще е много красива гледка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 714

И аз! И аз!! Сигурна съм, че ще е много красива гледка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ооо и аз доста отдавна си мечтая за такава сцена Heart Eyes Heart Eyes

# 715
  • София
Както и да го гледам Иво, Съни гледаше - огромна грешка!

Ако е било от заснемането и монтажа, много лошо!

Ако е било от сценария, още по-зле! Даже след като прочетох "профила" на Съни от сериала, ми то а нашата Съни ли става въпрос?! Секси, модерна, жизнерадостна и весела?!?!?!? Боже! Може това да е била идеята преди кастинга!!!!! Сори! От Ирена имах прекрасни впечатления - фотосесии, гостувания в предавания, нежно момиче, много фино, красиво. В този сериал е с вид на наркоманка, неподдържана за ролята, която играе! Абсурд просто. А, жизнерадостност и веселие.... Дори в заниманията й с балета, не ги виждам тези чувства, измъчено, измъчено...

# 716
  • София
На мен Съни ми е единствената  неприятна част от филма.
И аз я изгледах няколко пъти сцената и...надявам се да е кофти монтаж и заснемане Laughing

Малко не баш по темата, но кое предаване водеше жената на Захари Бахаров? Позната ми е, имама чувството, че беше водеща, но не се сещам къде.

# 717
Да водеща е Диана Алексиева, голяма дружка на Любо от Те.

Подкрепям всичко за Съни. Не я харесвам, Ирена Милянкова също. Точно като наркоманка е Съни.

# 718
Ау,  и аз искам да видя Захари Бахаров в гореща сцена. Не за друго, ами като актьор да видя как се справя в подобна роля.

Пък аз не само заради това  Mr. Green

И аз! И аз!! Сигурна съм, че ще е много красива гледка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ооо и аз доста отдавна си мечтая за такава сцена Heart Eyes Heart Eyes

И моите мотиви за тая сцена не са само от любопитство.  Laughing  Laughing Просто остроумничех по-горе, ама не ми се получи. : )

На мен Ирена Милянкова ми е много красива. : )  Меланхолична красота има, която предава на Съни. Затова много се изненадах, четейки описанието на героинята в сайта. Но пък не ми изглежда правдоподобно да си около Джаро и да си весел и жизнерадостен.   Thinking Затова за момента начинът, по който се получава образа на Съни, ми изглежда добре -  противоречива и нещастна личност

# 719
Диана Алексиева понастоящем води рубрика във "Факторът Кошлуков" по ТV7, а преди беше водеща на "Българският Топ 100" по bTV и на "Запазено за жени" по PRO BG.

Общи условия

Активация на акаунт