"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 086
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Втората серия нещо не ми хареса-много по-слаба от първата! Голямо рецитиране падна! А манекенката я изкараха не наивна, а направо супер тъпа, нищо не знае и изобщо не разбира какво се случва около нея. Джаро е много добър, Иво също.

# 181
Много ми хареса, много мъжко сериалче, намам търпение да идва неделя вече.

# 182
Айде лапнаха го нашето момче  Joy

Някъква нова реклама на Мтел

# 183
Харесва ми сериала, още първата серия ме грабна, а втората - съвсем. Определено ще го следя и се надявам да поддържат високо нивото.

# 184
Засякох сега 2 пъти трейлъра за новия епизод....ще има включване и на баретите, нали бяха писали, че истинските са взели участие.

аа, да, видях на сайта на Мтел и аз сега...там не се налага да рецитира, само образ - супер е така  Laughing

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 13:06 от bugsy

# 185
  • Fort Worth, TX
Много ми хареса, много мъжко сериалче, намам търпение да идва неделя вече.
Определно ми хареса.Току що изгледах и двете серии.Свалих ги от 2 дни и само се канех.Чакам с нетърпение неделя.

# 186
  • Разпиляна във въображението
Хареса ми играта на русата, която "разкри" на манекенката уж действителността.

# 187
Русата - Миленита, ето последната й песен и клип (за който не ги е гледал), много свежи - с участието на Юлиян Вергов:

# 188
Русата - Миленита, ето последната й песен и клип (за който не ги е гледал), много свежи - с участието на Юлиян Вергов:

Много свежо парче!  smile3501

# 189
В сайта вече са качени 2-ри епизод, както и трейлъра за новия!

# 190
Всичко е супер, само се чудя кога главният герой ще започне да играе и ще спре рецитира, разваля ми целия кеф, а иначе е симпатяга. Външно ми напомня на герой от "Вчера", но не на Иван (Хр. Шопов), а на приятеля му Ростислав.

# 191
Първата серия не съм гледала, така че наблюденията ми са само от втората. Какво да кажа... В началото ми беше малко скучно, но го отдадох на това, че още не съм в час със сериала, краят ме заинтригува и сега определено чакам следващия епизод. Малко изкуствена ми се видя играта на актьорите, но да видим по-нататък.
БНТ май ще си повиши рейтинга с този сериал.  Mr. Green

# 192
Кражбата на колата от ония клоуни, ми е малко съмнителна  Thinking...на постановка ми мирише  Mr. Green...Но, пък шефа Владо Пенев беше изненадан  Shocked ...така, че не е той кукловода  newsm78...Да не би, Марто сам да е заформил постановката  Wink ... и ей на, вече е в близкото обкръжение на Паяка.  Sunglasses

# 193
Засякох сега 2 пъти трейлъра за новия епизод....ще има включване и на баретите, нали бяха писали, че истинските са взели участие.

аа, да, видях на сайта на Мтел и аз сега...там не се налага да рецитира, само образ - супер е така  Laughing

включиха ги, днес в новините, с ареста на финансиста

# 194
Трейлъра за 3-ти епизод  Simple Smile Нещо не ми се получава вмъкването Rolling Eyes

http://www.podprikritie.bg/episodes/sezon-1/epizod-3---pod-prikritie#[/video]

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 22:40 от loca

Общи условия

Активация на акаунт