"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 080
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
има качени и снимки от новия епизод, но не могат да се свалят, по-късно ще ги качат сигурно и във ФБ.

# 196
Всичко е супер, само се чудя кога главният герой ще започне да играе и ще спре рецитира, разваля ми целия кеф, а иначе е симпатяга. Външно ми напомня на герой от "Вчера", но не на Иван (Хр. Шопов), а на приятеля му Ростислав.

сигурно и заради цитата, че от добрия приятел ставал добър предател. бива ли такова нещо, да свият точно тая реплика  Rolling Eyes
иначе и на мен ми е малко на ръба този актьор, нямаше ли някакво интервю с него, в което обясняваше, че членува в някаква алтернативна църква?
иначе ми хареса сериала.

а, и ми направи впечатление, че апартаментът/ къщата на джаро приличат на онази, в която арестуваха алексей петров преди година-две от репортажа по новините. с тея червени стълби ..... мъжът ми каза, че не съм добре да помня такива неща Thinking

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 00:21 от Рокси

# 197
  • Burgas, Bulgaria
Рокси,каква е тая памет?!Аз се чудех откъде ги знам тия стълби.

# 198
# 199
Не успях да гледам втора серия. Бях на гости и не беше подходящо.
Сега очаквам да видя 3- та серия с нетърпение. Главния актьор ми харесва.
Ролята му е такава, че просто трябва да играе без емоции. Определено
Ивайло Захариев има бъдеще. Михаил Билалов също играе чудесно ролята
си.

# 200
от 53 гласували - 44 го харесват, само 1 - не, добри резултати засега! Simple Smile

няма да го търсят Мартинчо значи...

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 23:38 от bugsy

# 201
Heart Eyes

# 202

Той ще си го пази, нещо обаче си мисля, че ченгето може да  бъде убит и Мартинчо ще загуби самоличността си /нали се акцентрира на това, че само той знае/ . Накрая ще се опитва да доказа кой е  newsm78

# 203
А дали точно това ченге не е предателят/героят на Владо Пенев имам предвид, още не съм му запомнила името в сериала/.Незнам защо, но аз така си мисля.
И две снимчици на любимците ми:

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 09:23 от skofiild

# 204
А дали точно това ченге не е предателят/героят на Владо Пенев имам предвид, още не съм му запомнила името в сериала/.Незнам защо, но аз така си мисля.

Какво ще спечели от това Rolling Eyes

# 205
Мартин и Среброто в момента по канал 1 на снимките на сериала. Ще снимат сцена с коли.
Много е готин Среброто. Heart Eyes

# 206
В момента в сутрешния блок има включване от снимачната площадка. Мартин и Косъма са, разказват какво ще снимат днес...ще има гонка из Софийските улици с коли. Двамата споделят как са намерили ключа към ролите си.
Засега не ги спирали чак толкова по улиците, да ги разпознават.
Предстои обир на трезор, по-нататък в епизодите.
Благодарят на баретите за участието в следващата серия (Косъма: и на премиера, трябва по-често да благодарим  Grinning)

# 207
  • На земята, която е всъщност звезда.

Какво ще спечели от това Rolling Eyes

Според мен или Шамли, или Донков ще бъде предателят. 

# 208
Здравейте, и аз да се включа в тази тема ... серияла ацки много ми харесва ... вече изгледах и двата епизода по два пъти ... хиихиии  Embarassed ... нямам търпение до неделя за 3ти епизод ...

Мартинчо е наистина голям сладур...  Heart Eyes
Много се радвам да гледам български филми и чакам с нетърпение новите два "7 часа разлика" и другия го забравих ...  Hug

# 209
"Под прикритие" много ме изкефи.До преди малко изгледах 2-та епизода.Мога смело да кажа,че слага в малкия си джоб "Стъклен дом".Продължавайте,пичове! Wink

Общи условия

Активация на акаунт