"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 068
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Нямам идея кой ще се окаже предателят, но ми е малко странно желанието на Попов (така ли се казваше онзи, дето внедри Мартин?) да разбие групировката на Джаро. Странно ми е, от гледна точка на това, че никой друг не знае за това внедряване, и че се крие от всички. Струва ми се, че има замесен и някакъв личен мотив. Ако си спомням правилно Джаро е бил бивш полицай (нещо такова ми се счу в първата серия).
И другото нещо - никой от полицаите ли не познава Мартин? Не се ли питат къде е изчезнал и т.н.?
Чакам с нетърпение да разбера символиката на прословутата запалка.
Точно същото си мисля и аз.Не може само един агент да знае за тази тайна мисия.

# 241
Точно същото си мисля и аз.Не може само един агент да знае за тази тайна мисия.

Идеята да знае само той е точно ако има доносник да не каже на Джаро, че Мартин е ченге! Въпреки, че той никога не е бил редово ченге. Попов си го намери още малък и сам си го подготви още тогава стъпка по стъпка за тази задача.
И аз мисля, че има тук и личен мотив. Нали другите полицай базикнаха главният, че с Джаро са били близки като е бил полицай.

# 242
  • На земята, която е всъщност звезда.
Тва малко го докарва на един филм с Ал Пачино и Колин Фърт, където Пачино си намери агента, обучаваше го заедно с другите, а после го разкара, но за пред самия агент съчини някаква история, така че да го ползва за лична цел. Thinking

# 243
Тва малко го докарва на един филм с Ал Пачино и Колин Фърт, където Пачино си намери агента, обучаваше го заедно с другите, а после го разкара, но за пред самия агент съчини някаква история, така че да го ползва за лична цел. Thinking

То може и тука да стане така! Въпреки, че си мисля, че Попов до края на сезона или ще го убият или ще го уволнят. С увереността му в 1 епизод, че е непократим направо си го проси. Пък и така Мартин ще остане сам и интигата ще се задълбочи още повече.

# 244
Аз по-скоро имах предвид, че освен агента би трябвало поне някой негов шеф да знае за акцията и агента поне от време на време да му докладва как вървят нещата, но явно това ни го спестява.
Аз имам две теории-или агента е замисил всичко без никой друг да знае и той е предателя, тоест като стане напечено ще си измие ръцете и ще се отрече от Мартин. Естествено си има някаква си причина човека да измисли всичко.
Или това е идея на друг и той ще е този който ще зареже Мартин, че и агента да се оправят сами,дори може да натопи агента, че сам си е измислил цялата работа и да го уволнят например и да няма съвсем защита човека, така де на себе си не може да помогне, че на Мартин ли.

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 08:42 от skofiild

# 245
То нали агента каза, че освен него знае и съдията дето е позволил внедряването. Не знам защо ама мисля, че агента е искрен и най - много да го прецакът. Не случайно СМС на Иво беше пратен след като и другите агенти видяха мястото. Може някой от тях да е имал и друг таен телефон като този на Мартин. Те мафиотите нали имаха и фото портрета, значи някой много здраво им снася ама не е Попов според мен.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 22:08 от Malko_Slance

# 246
и аз си мисля че ще убият Попов (май така беше) и Мартинчо ще трябва сам да се спасява ...  newsm78

# 247
То и аз искам да не е Попов, че ми харесва героят.

# 248
Аз си мисля, че не е Попов. Той е връзката на Мартин с истинския му живот и ако се окаже предател /или ако го убият или нещо подобно/ все едно Марто да се окаже заключен в този образ и няма да има измъкване.

# 249
многоо се изкефих когато Съни помогна на Марто ...   bouquet ... ама много гадно се държи Джаро с нея  newsm45

# 250
Епизодът вече е качен в сайта.

# 251
  • КиТ
Джаро почна да се усеща нещо.Нали видя уж портрета на Мартин и съмнително я гледаше рисунката.Според мен се усъмни,задето нямаше никаква прилика Rolling Eyes

И според мен доста наблегнаха на момента Wink Peace наближава да го разкрият,та да видим как ще процедират newsm78

Друго което обсъждате е че Попов евентуално,ако умре нали каза че друг ще наследи досието на Мартин,тъй че едва ли ще остане заключен в този образ и не вярвам той да е доносника,някой друг ще да е Rolling Eyes в днешно време доста хора имат по два телефона,тъй че не е изключено Peace

Оркестъра страшно ме изкефи hahaha hahaha hahaha

# 252
трейлъра за 4-ти епизод

# 253
Снощи мъжът ми го гледа ( аз го гледах по рано през деня). Точно му казвам, че има изненада на края, а той още като влязоха колите в склада ми вика 'какви са тея мангали' . Аз ей така  Shocked питам го как е разбрал че са цигани вътре, а той твърди, че само цигани можели да се возят с голф двойка и пасат  ooooh!. Аз взех да се смея, а той на всичкото отгоре позна, че вътре е циганския оркестър, още преди да се покажат.
Направо е смърт за всякакви сценаристи, имам чувство, че ги чете като отворена книга.
Ще взема да го накарам да изгледа и първите два епизода, та да го питам кой  е предателят  Stop

# 254
Аа, и на мен ми направи впечатление, че са с такива стари коли, но предположих, че турчалята са за заблуда с тях, да не бият на очи, а то кво се оказа после Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт