"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 058
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Да, точно това мислих да е Simple Smile
.....

получи се редакцията, че в началото не ставаше Simple Smile може да гласувате значи.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 19:46 от bugsy

# 271
  • Fort Worth, TX
Аз гласувах.. Wink

# 272
Аз пък се чудех, че така и така, започнаха предположенията, кой е предателят-полицай, който снася на мафиотите ... нямаше да е лошо и да си спретнем и залагания (Анкетка).   Wink

Пуфиии, моят герой Heart Eyes Joy

Защо не мога да гласувам с повече от един?!?! Shocked

# 273
Александър Сано - творчески псевдоним ли е или истинската фамилия на актьора е Сано...тогава какъв е по произход?  newsm78

# 274

пробвах с няколко варианта за бройки, но нещо не става  newsm78

# 275
На вас насича ли ви , като гледате от сайта ?

# 276

пробвах с няколко варианта за бройки, но нещо не става  newsm78
На първата анкета си дала да се гласува само с един глас и вече не може да се променя това. Писаха наскоро, че така правят анкетите.

# 277
На вас насича ли ви , като гледате от сайта ?
на мене ацки бавно ми зареждат епизодите от сайта ... даже въобще не ми зареждат ... но странно защо трейларите от раз ми зареждат ...

иначе аз ги свалям от арена-та

# 278
  • София
И аз фен на сериала Peace.Изненада ме резултата в анкетата?Защо мислите,че е Иво доносника-та той е най-доверения човек на Боса,верен е като куче.Бихте ли се обосновали?

# 279
И аз фен на сериала Peace.Изненада ме резултата в анкетата?Защо мислите,че е Иво доносника-та той е най-доверения човек на Боса,верен е като куче.Бихте ли се обосновали?
Joy Joy виж пак въпроса на анкетата.

# 280

Милото. Wink

Joy Joy Joy

# 281
  • Fort Worth, TX
Това пък по кой факс го получи? newsm78 newsm78.Явно  не си разбрала , че резултата от анкетата няма нищо общо с нашите предположения относно доносника. Grinning

# 282
В момента по БНТ в "Денят започва с култура" е представител на ФоксКрайм. Каза, че за първи път закупуват сериал "на зелено", в началото му още. Много са доволни и ще го излъчват и в 8 държави (Балканските страни), пак по каналите на Фокс.

На първата анкета си дала да се гласува само с един глас и вече не може да се променя това. Писаха наскоро, че така правят анкетите.

Ясно...жалко. Но в първата анкета въпросът беше такъв, че трябваше да има само 1 вариант на отговор. Ами да се надяваме значи, че по-бързо ще изпишем темата и в новата вече - с по няколко варианта.

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 09:30 от bugsy

# 283
  • КиТ
И аз гласувах в анкетата  bouquet  bouquet  bouquet
Може би трябваше,да измислим друг въпрос с възможност да се гласува само за една опция Rolling Eyes

# 284
Бих гласувала за Билалов и Бахаров, ако имаше 2 или повече възможности.
Но в случая избирам Билалов. Peace

Общи условия

Активация на акаунт