Въпрос за раждане в присъствие на таткото

• 1 745
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
В болницата, в коята смятам да раждам ми казаха, че ще пуснат таткото само ако е посещавал курсове за раждане. Предполагам ще седи до главата ми, защото там ще е по-необходим. В последствие ако реши да види как излиза бебо сам ще се измести.
Малко странно изискване, а тези курсове в болницата ли се провеждат, мисълта ми е как ще удостовери, че е посещавал такива курсове! Simple Smile А иначе наистина е похвално, че не изисват никаква такса за присъствието му!

# 16
Ами на мен честно казано не ми е странно изискването. По-добре да е подготвен и да знае какво го очаква отколкото да се наложи и таткото да обгрижват.
В самата болница за съжаление не провеждат такива курсове, но ние така или иначе сме от Русе и тук има места, където ги провеждат. След като проверим как стои въпроса със самия курс мога да кажа по-подробно.

# 17
Ами седеше където си искаше, никой не му е каzвал нищо. Ако беше пожелал, можеше да седи някъде отстрани седнал, можеше да е до главата ми.. където си иска. Но той седя до лекарката, непосредствено, "пречкаше" й се на воля  Wink . В началото ми масажираше кръста.. абе както дойде. Някакси всичко си идваше от самосебе си... Дори си беше със собствените си дрехи, други не са му давали. Но не съм раждала в БГ (втория път).

# 18
Близо до мен си беше, до ръката ми. Можеше да стои където си иска. Само когато се наложи да ми натискат корема водещият раждането доктор му каза леко нервничко да се отдръпне. След това пак можеше да се върне. Моят любим хич не е от притеснителните, направи снимки.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 01:04 от lawless

# 19
  • Стара Загора
Вярно ,че раждах преди десет години и то в държавна болница ,но не дадоха таткото да е с мен.

Общи условия

Активация на акаунт