ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 4

• 33 859
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Под люляка
я да видим вие какво си правите тази вечер дами?аааааааа джин с тоник-беше ми любимо едно време.....като бях млада и зелена мома....с гаджета по нощите... Winkа сега нищо не пия -само червено винце и биричска от време на време колкото да е без хич....и цигарите спрях и не изневерявам....егати БЛИЗНАКА!!!!!! Blush ooooh! ooooh!
smile3521 мила, виж кой ти е асцендента явно е взел превес    bouquet / шегувам се /
Мога само да ти кажа наздраве с чаша мерло, да ти пожелая хубава вечер и да се довериш на природата си  Simple Smile имаме уникална зодия

# 121
Здравейте момичета!!! Прекрасна и запомняща се седмица ви желая, каквато беше за мен изминалата! Най-накрая се добрах до тук, за да ви драсна някой ред и най-вече да ви прочета. Да ви споделя бързам: от година и три месеца ходя на народни танци в нашето малко градче. Та на 1.04 групата от любителите хоротропци решихме да си заформим бал с маски...... получи се невероятно добре, всичко надмина очакванията ни. Аз и мъж ми бяхме Клеопатра и Цезар (или фараон и фараонка - малко двусмислени бяха Simple Smile) и си изкарахме невероятно, беше щур купон и в началото малко и не можахме да се познаем хихихихи ами с няколко думи е това. А сега ще лягам че погледнете в колко часа пиша. лека и  до скоро  Hug

# 122
  • Някъде в търсене ............
Добре дошли на Алекс и Горски букет  Hug

# 123
ГОРСКИ БУКЕТ-асцендент ДЕВА -какво да говорим...... Wink

# 124
  • Пловдив
Добре дошли на Аниш  и Горски букет  ...  bouquet  bouquet
Нямам време много да пиша момичета че ходя на едни процедури иглотерапия че машинката  ми нещо здава багажа  Mr. GreenМа ние близнаците не се даваме лесно тъй че ще се оправя деее Party Party

# 125
Добър вечер, дами!
Аз минавам да се отчета, че ме е обхванал трудов ентусиазъм и правя пролетно изхвърляне на стари и ненужни боклуци от моите покои  Mr. Green

Пловдив - Паца, Зиче, има ли други незнам  Embarassed  идвам в неделя у града на тепетата  Peace Ще съчетая работата със срещата с форумските дружки, нали? Още не знам кога ще е точно визитата, но ще ви пиша да се знае от рано  Joy 

# 126
  • Под люляка
БЛИЗНАЧЕ - Ето тази пуста Дева спира порива и ентусиазма ти  Wink  Simple Smile
Благодаря за приветствията  newsm24 и хубава вечер на всички дами  Simple Smile

# 127
  • Пловдив
Бистре бе ще си спретнем една срещичка няма начин  да изпуснем шанса да се видим Hug Hug
Ще се уговорим и пишем телефоните на лични  Peace
ПАЦЕ айдеее среща се заформяяя Hug Hug Hug

# 128
запис и тук !
Добро утро ! Wink
Да сложа едно кафенце и едно чайче а???

# 129
Добро да  е,Близначе Heart Eyes
Мерси за кафенцето и чайчето  bouquet Heart Eyes
гледам срещи горещи се заформят,а при нас newsm78
Бистре,кога ще дойдеш и в София да сбереш и софийската дружина,а и всички останали на коиот им се идва до София? #Crazy

# 130
Близначе, мерси за кафето!  Hug

Бистре, много се радвам! В неделя съм на работа от 13ч до 17,30ч . Гледай да не ми уцелиш работното време, моля те, че искам да се видим!
Зиче, репетицията ми ще е в пак в Концертна зала, там дето ми идва на концерт. Измисли кафе някъде наблизо.  Ако е преди репетицията ще е супер!  Hug Аз в понеделник заминавам за Загреб и затова е толкоз напън и в неделя, ама няма как- налага се.

Добре дошли на Аниш  и Горски букет
 Hug

# 131
Здравейте, аз в неделя имам ангажимент от 11,00 часа в Пловдив, но ще измислим нещо че да се видим. Преди репетицията ти ще се видим Паце, така че споко  Hug
Моят телефон го имам във фейса, надявам се че се вижда от приятелите (че незнам вече на кое съм сложила блокаж и на кое не  Mr. Green) Но довечера ще седна на спокойствие и ще пиша и на двете ви на лични, че да се доразберем.

Теди, аз на 6 юни имам рожден ден, а на 5 юни най-веорятно ще съм в София, така че ще се видя тогаз и с теб и с другите Софиянчета от темичката  Hug

Ехее, ще се радвам много да се запозная със всички Ви   bouquet

Чао, че от 14.00 съм на работа, няма повече почивка   bouquet

# 132
  • София
Здравейте,близначета Hug Hug Hug
Виждам има нови попълнения в нашите редици,ха добре дошли Grinning
Аз нещо зачезнах ама с таз работа...днес ми е по-свободно и реших да се разпиша,та да не ме забравите Mr. GreenВиждам срещички се заформят,ама искам после да гледам снимки от мястото на събитието WinkДа не забравите,ей!!!
Хубав ден пожелавам на всички Heart Eyes

# 133
  • Някъде в търсене ............
О Нинка  Hug , и защо така дстанционно Wink нали се водим соФянки, ще се видим с Бистрето. Този път се надявам да не забравя фотото, а и Мастерчето е ОБЕЩАЛО! да се видим  Heart Eyes

# 134
....Убищааах..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Кога викате ще е срещата?  Rolling Eyes Mr. Green

П.П. Добре Дошли на новичките! Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт