ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 4

• 33 856
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
ПАЦЕ при всички полужения ще е около  концертна зала кафето да се видим ..Само Бистрето ако е по раничко в Пловдив да звънка и да си спретнем срещата. Peace
НИНКА добре дошла  Hug Hug тююю забравихме се беее Hug Пиши по честичко  Hug Hug

# 136
  • София
Деска,за Пловдив ми беше мисълта,там няма как да дойда WinkЗатова подсещам аз за снимки Mr. GreenИначе за Софията съм мнооого навитак Mr. Green Grinning

# 137
Ихааааа,ще си заформим срещичка в топло и хубаво време

# 138
блазе ви на срещичките.....искам и аз!!!!
Аз пък в събота имам изпит и страшно много се притеснявам.....!!!!!

# 139
Няма страшно Близначе,ще стискаме палциии

# 140
Близначе, стискаме палци за изпита. А по какво ще се явяваш на изпит  newsm78
Айде Пловдиииииииив вече съм заела висок старт, в събота ще заема нисък старт и идааааааааа  Hug  Срещата вече е уговорена, часа и мястото са известни. Ако някой друг от темичката е в Пловдив или наоколо да се обажда навреме  Peace

# 141
  • Пловдив
Бискре аз сигурно с дечурлигата ще дойда че зетя ще го карат в София да си хваща самолета за Франция ама ще се оправим де поне за малко но ще се видим  Peace Peace

# 142
  • Някъде в търсене ............
Честит рожден ден на порасналото момченце на Нинката -Марти! Да  ти е жив и здрав и все така любознателен и послушен! bdbaloni 

# 143
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ НА НИНКА!
Да е най послушното  момче  и да е голям късметлия . Hug

НИНКА ЗА ТЕБЕ СА ТЕЗИ ЦВЕТЯ

# 144
  • Пловдив
Момичета тука е ураганен вятъра направо  ooooh! ooooh! добре че не е студен  Mr. Green

# 145
  • София
Деска,Зиче,много БЛАГОДАРЯ  bouquet  bouquet  bouquet
Много приятно ми стана,влизам тук да почерпя виртуално за моете вече 10 годишно момче,и гледам едни цветя,едни мечки,подаръци,балони,страхотни сте,момичета!!! Heart Eyes

Зиче,и тук е страшна работа!А ние сме и на 16-ти етаж Mr. GreenКак свири само страховито вятъра ooooh!Хубава вечер на всички!Аз изчезвам да запивам Grinning

# 146
  • Пловдив
Зиче,и тук е страшна работа!А ние сме и на 16-ти етаж Mr. GreenКак свири само страховито вятъра ooooh!
Вземи се вържи да не те издуха вятъра от 16-стия етаж . newsm62 smile3534 smile3534 Или си сложи в джобовете по някое паве... smile3533 smile3533

# 147
Честит рожден ден на порасналото ти момче Нинонче! Много здраве и игри от мен   bouquet

Мойто дете пък утре ще ходи в едно съседно село да почистват. Цялата работа е организирана от Общински младежки център Димитровград. Ще имат и ръководител с тях, вълнението й е голямо. Аз покрай нея се сещам за нашите трудови дни навремето  Mr. Green За мен лично си бяха доста добро преживяване и разнообразие.

Нямам търпение вече да идва неделя  Rolling Eyes та да се видя със Зиче и Паца. Па ако ще и да е за половин час. Зиче, идвай с дечурлигата, от малки да свикват и те със форумските срещи на баба си, пък току виж и майка си навили да ходи на таквиз срещи  Peace От малки да се учат ....

От мен лека нощ и сладки сънища  Hug

# 148
Добро Утро от мен!

Нинонче,да ти е живо и здраво порасналото момченце! Весело детство!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тук вятърът днес се ядва,ама вчера след обяд и тука духаше страховито....Ама те синоптиците си казаха де,заради студеният фронт дето се е настанил към Скандинавия,та затва при нас така духа....
Уф,Дано се оправи времето покрай празниците,че всички да му се радваме.....

# 149
и тук да се похваля....за успешно взетия изпит...!!!!! Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт