ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 4

• 33 863
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Честит взет изпит Близначе   bouquet Всичките изпити да си вземеш и все тъй да ни почерпяваш тук  Hug
Аз да ви кажа вече съм заела нисък старт за утре, само сутринта ставам, пия кафе и запалвам подметките към пловдив   car003

# 151
Здравейте сладуранки!Имам чувството че наистина е типично за нашата зодия да сме все на крак и много много да не се застояваме на едно място-като гледам всеки от нас фучи нанякъде бърза и прави нещо!!!!!Понякога влизам и чета другите зодии-ами имам чувството че там са като закотвени пред компа...все бръщолевят и разпъват локуми...пък ние се вясваме и  съобщаваме нещо  набързо казваме нещо и побягваме-като ВЯТЪР СМЕ! Mr. Green
Айде от мен сега едно следобедно кафенце:

# 152
  • Пловдив
СРЕЩАТА МИНА ЕКСТРА  Hug Видяхме се с Бистрето и Паца НО ЗА МАЛКО  Rolling Eyes   Страхотни мацки весели лъчезарни бъбриви  Hug Hug Hug   НАБЪБРИХМЕ СЕ ЕДНО ХУБАВО  Hug Hug до колкото ни стигна времето и така ..
Бистрето снима ще пусне снимките като се прибере  Hug Hug да видим какви магарета сме излезнали  Party Party Party Party Party

# 153
Близначе,честит взет изпит!  Hug

Зиче бравос за срещата!......Имах един ученик чужденец....тА той викаше за себе си като се видеше на снимка...."Магар сИдял - магар излязъл"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сладурки! Много се радвам,че сте си изкарали добре! Hug Hug Hug Hug Hug

# 154
  • София
Близначе,честито!!!  bouquet
Ей,много се равам,че сте си изкарали страхотно.Ама то няма начин,като се съберат все хубави хора Simple SmileЧакам,чакам,репортаж от мястото на събитието Heart Eyes

# 155
  • Някъде в търсене ............
Бистре, качи ги в албуна ни Simple Smile
Близначе , честито!

# 156
Ето ме и мен, най-накрая се прибрах у дома.
Близначе, за какво стоене на едно място говориш, туй не е за нас Близнаците  Joy

Видяхме се с Зичето и Пацка, много много се радвам, че се запознах с вас дами   bouquet Със сигурност ще започна да идвам по-честико към Пловдив, много обичам форумските срещи. Наистина за малко се видяхме, но пък си поприказваме хубавичко  Hug Hug Hug

Докато пишех Деси е публикувала отговор. Деси, де го тоз албум  newsm78 И там ще ги кача, няма проблем

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 21:41 от bistra_m

# 157
Лелеееее....Какви сте ми хубавииииии..... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И усмихнати,ведри,лъчезарни.....Пу-пу-пу! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 158
  • Пловдив
ЕЕЕЕ  Hug Бистре много са хубави снимките Hug има оше май качи ги в албума ни на първа страница е сега ще ти пратя паролата  Peace

# 159
За мен беше огромно удоволствие да се запозная с Бистра и да се видя отново със Зичето! Бистре, мерси за снимките!
Зиче, кафето беше много кратко- ще трябва  скоро да направим по-дълго кафе!  Hug

Всички останали ви поздравявам и ви информирам, че до една седмиоца няма да пиша със сигурност, но ще мисля за вас с обич!

bouquet

# 160
  • Пловдив
ПАЦЕ ще повторим разбира се  Hug като се прибереш от път  Hug
Лек път  и да им скъсате шортите на онези  Wink Wink да им скриете шапките  с изпълненията си Joy Joy Joy
ЩЕ НИ ЛИПСВАШ! Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 161
  • Някъде в търсене ............
Много сте ми хубави  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Паце , разбийте ги с таланти и виртуозност, лек път и чакаме с нетърпение , нови снимки от теб  bouquet

Бистре , пратих на лични, ако искаш махни снимките от тук , да не се размотаваме много из нета....

Сори но нещо съм станала много параноична (за нещастие с основание Sad)   

Нинка, аз говорех преди няколко поста за среща в софето, нали Бистрето каза, че ще идва до тук преди РД то си Grinning - хванах те не четеш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 162
Успех и от мен на концерта в Загреб на Паци и Филхармонията   bouquet  И ако няма видео, поне снимки да направите, че и ние да усетим малко от атмосферата на фестивала там  Hug
Момичета, още ми е приповдигнато на мен от срещата  Hug Hug Hug  Ех, сега вече се и стопли времето и дано следващия път когато идвам към Пловдив да нямаме ангажименти и да бързаме за нейде  newsm51

# 163
  • Пловдив
Бистре и на мене така ми е все за срещата си мисля от както сме се разделили. Много ни беше хубаво но дано има повече такива хубави срещи . Hug Hug

# 164
И къде се изпокрихте  newsm78  Хайде Паци е в Загреб вече, ами вий дето сте си у Бг  Rolling Eyes
Аз като съм набрала инерция от вчера, не съм се спряла. Днес бях следобяд в Стара Загора  hahaha Joy  Само аз мога да си взема почивен ден, за да работя още  Mr. Green Но пък деня беше ползотворен, не се оплаквам. А пък и пътуването не ми тежи изобщо, обичам да пътувам.
Абе да ви питам вие спазвате ли лунната диета? Аз нещо не й хващам вяра  newsm78
Тедииииииииии, къде си душко, да не се местите или вече сте преместени  Peace
Сега ви оставям, че отивам да спинкам.  Утре пак на работа ... Да живее труда и ние покрай него  bowuu 
 hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт