ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 4

• 34 286
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Еее, чак на втора страница отишла темата, а жените Лъв са си все на първите места.
Desi02, радвам се, че сте си изкарали страхотно.
Вие на 14 кой празник ще празнувате, или и двата, или никой? Обикновено изненадват ли ви, изненадвате ли, и двете ли, или нито едното?

# 661
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Аз празнувам 14 февруари много преди да се модернизира и американизира в посока Св. Валентин, но за мен това е Трифон Зарезан и деня на археолога. Първата ми специалност и професия беше археолог и този ден го свързвам с много вино и антични традиции. Неслучайно археолозите са го избрали за професионален празник.  Crazy

Така че пак празнувам 2 в 1, но Свети Валентин ми е лееко встрани. Може да е от възрастта, но държа повече на българските традиции и трудно приемам вмъкването на чуждите празници на наша почва. Не съм против, младежта имат нужда от ден на влюбените, на мен виното ми е повече на сърце.  Laughing

# 662
......, но Свети Валентин ми е лееко встрани. Може да е от възрастта, но държа повече на българските традиции и трудно приемам вмъкването на чуждите празници на наша почва. Не съм против, младежта имат нужда от ден на влюбените, на мен виното ми е повече на сърце.  Laughing

Подкрепям! И ние сме така.... Mr. Green

А за подаръци или изнанади.... Rolling Eyes Ако очаквам само на такива празници да получавам подарък или изненада,пък през другите дни от годината да не се интересуват от мен - пиши умряла такава връзка.....

Ние почти ежедневно си правим разни дребни радости и изненадки.....Така,че винаги човека отсреща да се чувства значим,обичан и обграден с внимание.....

Така,че на на 14-ти ще си направим хубава трапеза и ще я полеем обилно с червено винце......И тия три неща после...Щот' нали.....едното ,води до дрги,до трето и т.н.. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 663
Аз също почитам св. Трифон Зарезан. Обаче, нали все сме влюбени и загубени, последните години го прекръстих на св. Валентин Трифонов  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Любовта е навсякъде около нас, така че какво лошо има и св. Валентин да отразя. Само дето не правя подаръци сърца и валентинки и други такива. Ако някой ще ми прави подарък предпочитам да е нещо, което можем да изядем и изпием заедно  hahaha Joy Joy Joy Аз по принцип точно такива подаръци обичам целогодишно - един шоколад, една бонбониера, бутилка хубаво вино или някакво друго пиене би свършило прекрасна работа. Айде, който ще ми прави подаръци вече знае какво предпочитам  smile3534 smile3534 smile3534

# 664
Честит празник на всички - на тези, които празнуват Св. Валентин, Трифон Зарезан, деня на археолога, на тези, които нищо не празнуват и на тези, за които всеки ден е празник.
Didranad, какво е твоето мнение за кристалните черепи? Фалшификати ли са или е възможно да са реално съществуващи? И също какво мислиш за креационизма? Ала-бала ли е или има някаква истина? Академик Божидар Палюшев казва, че радиовъглеродното датиране е точно да около 3000 години назад, а по-нататък грешката била произволна. Вярно ли е това?

# 665
Честит празник на всички!

Тоз Валентинчо нещо се е пообъркал май.....

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly

# 666
  • Някъде в търсене ............

Здравейте дами Hug Hug Hug Hug Hug
Поздрав с една моя голяма слабост Heart Eyes
Ох , как искам да ми пее на ушенце Crazy Crazy Crazy
Как сте?
Паце, скоро не си писала , всичко наред ли е с теб?
Нинка, как са дребните?
Дидка, като се стопли най-тържествено обещавам да се съберем  Peace
Бистре, дължиш ни посещение!
Зиче, записа ли си номера ми вече?
На останалите момичета  newsm51 newsm51 newsm51

# 667
Благодаря за поздрава. Великолепен е. Щях да напиша, че този невероятен изпълнител ми прилича на Брус Уилис Laughing и осъзнах, че всъщност е той.

# 668
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 669
Дес, благодаря за поздравчето  Hug И аз го харесвам Брус Уилис като певец, а и не само  Wink
Знам, че дължа посещение. Имам да се реванширам мноооооооооооооого  Embarassed Embarassed Embarassed
Не зная обаче кога ще имам път към Софето  newsm78

# 670

Паце, скоро не си писала , всичко наред ли е с теб?
...

Деси  Hug , радвам се, че питаш за мен!

Не съм писала, защото нямам много време, а и днес синът ми прикючи сесията.( Успешно ! 5 6 5 6 4)
Сега му ползвам компютъра с надеждата, че не му преча много. Смятам да му купя лаптоп при първа възможност и да не му се натрапвам в стаята заради нета.

Целувам ви всичките дето ви познавам и тези дето още не съм ви опознала!
Лека вечер от мен!

# 671
Браво на Жорката, страхотен е! smile3501 smile3501 smile3501
Знам си аз -той е нашата гордост!
Заслужил си е подаръка детето, Лари получи от баща си нов лаптоп за РД то , а стария стои под масата Whistling(и то без такива хубави оценки Sad)
Да си похваля чавето получи първите си палки за барабани на Ларс Улрих+ перце на Джеймс Хетфилд и сега се надува като .... да не казвам какво.
Снощи се запознах с една група от вашия град казват се Кросфайър - ей страшни са, много добри , пеят , свирят ....направо ни отнесоха. ... Но и ние ги разбихме , очакваха че ще свирят 1.30 мин и толкоз, но ние ги харесахме Mr. Green Mr. Green Mr. Green от 22 до 3.40 едва спряха..... Много готино беше...

Паце , в заведението има и други две WC та , но те били отзад, така че да знаеш за другия път Wink

# 672
Какво е това заведение за което говорите под сурдинка  Wink
 Паце, браво на студента  Hug Hug Hug Само така да върви и напред  Peace

Деси, с тез барабани ще ви е весело у дома. Но щом девойката се кефи   superuu  superuu  superuu, значи всички "жертви" са оправдани  Mr. Green

# 673
Деси, от къде ги поръчахте тези палки?

# 674
Бистре, виж ми снимките във фейса, последните няколко албума са все от там Wink
Духче, тези палки ги е държал Ларс и едно момче е било зад сцената при него и Ларс му ги е подарил. Миналата събота това момче свири във въпросното заведение и тъй като през деня се запознах с него и си говорихме, разбра че малката е кръстена на Ларс... Вечерта просто седна при нас на масата и и ги връчи Crazy
А едно друго момченце което свири на соло китара, докато свиреше и и подари перцето на Джеймс. Пак взето по същия начин, но били цяла шепа перца,,,,,,
Изобщо щерката си е късметлийка Flutter нека все така да е Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт